Saveti za dating

9 saveta o tome kako da se primetite od strane vašeg drobljenja

9 saveta o tome kako da se primetite od strane vašeg drobljenja

Možete vjerujem da ljubav će uvijek naći način ako želite, ili možda mislite da će Cupid lagano spustiti se na ramenu svog zaljubio i okrenuti oči u tvom pravcu na kraju. Pa, mislimo da čak Cupid treba malo pomoći ponekad, tako da ako balavili čovjek koji ne čini čak ni znati da postoje, evo nekoliko ideja da pomogne Amorov strelice na putu:

Dobiti loptu valjanje

On ne može da se zaljubi u tebe, ako on ne zna da si tu, pa naći neke suptilne načine da ga uočite. Neka bude casual, ali naći izgovor da razgovaram s njim, sve kako bi dobili loptu valjanje!

Pogledajte svoje najbolje i napraviti neke promjene

Pokušajte i uvijek izgledaju najbolje kada znate da će on biti u blizini. Ne morate da se pretjerati, ali nekoliko izmjene mogu da te primijetio. Pokušajte frizura drugačije ili nositi različite parfem, sve da se taj prvi komentar i dobiti razgovor.

load...

Sound Zainteresovani

Kada dobijete priliku razgovarati s njim, ne dobiti sve stidljiv... Umjesto toga, pokušajte da zvuči zanimaju i pronaći neke zajedničke osnove za razgovor. Ako ste pronašli nešto zajedničko ćeš imati razloga da se ponovo razgovarati sljedeći put.

Mali dio flerta

Ne boj se za malo flerta, to nikada nije nikoga povredio. Ako ne daju pravo signale, on možda nikada neće znati da ste zainteresovani. Zapamtite, govor tijela može biti vrijedi tisuću riječi. A pogled ovdje, pogledajte tamo... Sve to može pomoći da ga pošalje da sve važne poruke.

load...

Učini nešto lijepo za njega

Čak i ako ste nikada to nisam radio, lijep i jednostavan gest ne bi uzima za zlo. Ako vaš crush je neko sa kojima radite, onda, sljedeći put kad odete na kafu, vidi da li on želi jedan. Ne morate ići u vodu, iako; to je malo prerano još za ekstravagantne poklone!

Počnite tako što ćete biti prijatelji

Nema ništa reći da ne možete biti prijatelji sa nekim suprotnog spola, čak i ako imate skrivene motive; tako početi upravo udara se prijateljstvo sa svojim ciljnim i vidjeti gdje to vodi.

Koristite svoje prijatelje i saveznike

Koristeći svoje prijatelje da biste dobili poruku preko može prevazići neke početne nespretnosti; Dakle, ako niste tip koji samo izaći s njim, da drugi znaju kako se osjećaju i čekati da se poruka prenosi.

Neka malo ljubomoran

Ako se poruka i dalje ne dobija putem, pokušati dobiti neko drugi aparat za sljedeći put! Vidi da li da ću ga uzdrmati u akciju. Ali ne preteruj, ili će početi da mislim da on nema šanse s tobom.

Neka bude cool i biti sigurni

Tanka je linija između flertovanja i naizgled očajni. Muškarci su bića s velikim egom, tako da će oni vole pažnju, ali budite oprezni, previše, a vi ćete ih uplašim se.

Mi smo često dovode do vjeruju da su muškarci drzak, pun samopouzdanja i to je oni koji će uvijek napraviti prvi korak, ali iznenadili biste se na koliko je čak i najveći i najteži ljudi su zapravo prilično unazad u narednim naprijed i potrebno malo ohrabrenja prvi.

Nadam se da vam je ovaj zabavljanje savjet koristan.

Slobodno podijelite svoju Savjeti za upoznavanje i znanja o tome kako da se uočili svoj zaljubljen u komentar ispod teksta.

load...