Saveti za dating

9 savjeta kako da izgradite svoje samopouzdanje sa momcima

9 savjeta kako da izgradite svoje samopouzdanje sa momcima

Istorijski, momci uvek je prešla u vodstvo kada je u pitanju u potrazi za potencijalnim partnerom i žena koja je prišao čovjek je čak i smatra se kao naprijed i nepravilno. Ali stvari se menjaju, a mi smo na ravnopravnoj osnovi sada, ali to ne vam pomoći ako vam je teško razgovarati sa muškarcima. Ako vam nedostaje samopouzdanja kada govorite sa momcima, onda imaju čitanja devet naše savjete o tome kako da se izgradi da je povjerenje i da se približava momci malo lakše:

1. Znati da, na kraju dana, muškarci i žene dolaze iz iste planete

Naš prvi savjet o tome kako izgraditi povjerenje sa muškarca - razmislimo kako gledate ljudi. Pokrenite zaustavljanjem misli da su momci su neki od misteriozne rase dolaze s Marsa, koji su potpuno drugačiji od djevojaka koje dolaze iz Venere. Da, postoje neke prilično očigledne razlike, a neki malo suptilniji, ali ispod sve ostalo, svi smo ljudska bića i imaju istu vrstu osjećanja. Pokušajte da ne vidi stereotipne čovjek kada pogledate na tip, on je samo još jedan ljudsko biće. Uostalom, lako možete razgovarati sa djevojkama i oni su ljudska bića, pa zašto ne momci?

2. Prijateljstvo je uvijek dobar početak

Naš sljedeći savjet o tome kako izgraditi povjerenje sa muškarca - zna da prijateljstvo je dobar početak. Kada ne postoji mogućnost bilo čega, ali prijateljstvo sa drugom osobom, ne osjećaju pritisak na sve, ali dovesti u mogućnost odnosa i intimnosti, a vi vjerojatno početi osjećati pritisak da se gomilaju. Kada se prvi put sreli bilo koga, bez obzira da li ili ne želite da se stvari ozbiljnije, početi upravo s ciljem za prijateljstvo i to će učiniti stvari puno lakše. Zavalite se, druži se, ako se dalje razvija - dobro, ako ne - to nije sjajno Shakes, samo cijenimo njegovo prijateljstvo onda.

load...

3. Osim ako su oskarovca ​​glumica, uvijek biti sami!

Pretvarajući se da je neko da niste nije lako, osim ako ste oskarovca ​​glumica. Čak i najbolji glumci dobiti tremu, tako da ne čudi ako se nervozan stavljanje na čin. Samo budi, baš kao što bi, ako ste razgovarali Žena prijatelj tvoj i svoj pravi ličnost i svoj prirodni šarm će vas do kraja.

4. Ne toliko trude da ga impresionirati!

Još jedan savjet o tome kako izgraditi povjerenje sa muškarca - izbjeći pritisak pokušavaju da ostave utisak. Ako ne želite, onda je to njegov gubitak! Pokušava previše teško impresionirati će samo da te više nervozan ili će vam se pojaviti očajna, što obično nije atraktivan... To je razlog zašto većina od nas mrze razgovora za posao, jer se trudimo da ostave utisak, tako da samo se opusti, osmeh i razgovor s njim, kao što bi ni sa kim drugim; to će učiniti stvari lako i ako postoji pravi vezu između vas dvoje, onda su stvari će teći prirodno.

5. Put u nekim praksi

Praksa čini savršeno, tako da je naš sljedeći savjet o tome kako izgraditi povjerenje sa muškarca - da se naviknem na pričajući s ljudima u ne-prijeteći okruženje prvi. Možete početi tako što pokušavaju da mali razgovor s nekim od momaka na poslu. Naučiti nešto više o tome što čini ljude označite i vidjet ćete da oni nisu toliko drugačiji od djevojaka.

load...

6. Samo mijenja način stojite možete učiniti ako se osjećate više samopouzdanja

Jedan od najlakših savjete o tome kako izgraditi povjerenje sa muškarca - poboljšati vaše držanje. Ako stavite glavu, bacanje i pokušaj da se "sakriti", vi ćete zapravo osjećati manje sigurni, nego što zaista jesu. Misle o svom stavu. Postolje sa ispravljenim leđima i vaša uzdignute glave, a vi ćete početi osjećati nalet samopouzdanja kroz tebe.

7. Izlazi iz zone udobnosti i pridružite u razgovoru

Zapamtite, većina nerava dio razgovora je vaša prva rečenica, nakon toga dobiva mnogo lakše. Ako ste u grupnom okruženju i to izgleda kao da se ne bave, a zatim pokušati da dobijem riječ ili dva, a vi ćete biti iznenađeni kako brzo će ljudi početi uključujući i vas u razgovoru, čak i momci!

8. Postoji samo onaj koji vam na ovoj planeti, tako da ne porede sebe sa drugima, volite sebe umjesto

Nema smisla u pravljenju poređenja između sebe i druge, jer postoji samo jedan od vas. Vi ste jedinstveni, lijep i to je sve što se računa, tako da umjesto brige o tome što neki drugi djevojka nosi ili kako se to radi svoju kosu, ne zaboravite svoju kvalitete i imaju povjerenja u njih, ovo je još jedan važan savjet o tome kako izgraditi povjerenje sa momci. Ti si prekrasan, veliki, jedinstven, divan i postoji samo jedna ste na ovoj planeti! Ne zaboravite da uvijek!

9.... Zapamtite, momci vole razgovor sa djevojkama!

I naš konačni savjet za vas, ako niste sigurni govori da momci, samo zapamtite da momci, kao stvari, volim kad godina počne da razgovara sa njima, daje vlastite samopouzdanje veliki poticaj! Dakle, nemoj biti zabrinut zbog toga, žele da razgovaram s tobom!

Kako izgraditi povjerenje sa mladićem? Da li imate neki drugi saveti? Molim vas, slobodno ih dijeli u komentar ispod teksta.

Ostati lijepa, sretna i biti sigurni!

load...