Saveti za dating

9 savjeta o tome kako napraviti dobar prvi utisak na majku svog momka

9 savjeta o tome kako napraviti dobar prvi utisak na majku svog momka

Imaš pored prvom sastanku. Ste dating za neko vrijeme, vi ste čak imali svoju prvu borbu i ipak ćeš jaka. Sada dolazi biggie iako; da je vrijeme da se zadovolji majku! Sad si stvarno saznati ako se to romansa trajati, jer, ako nisi dovoljno dobar za nju mali dečko, onda ćete imati veliki problem na rukama. Ako ste se psihički sebe za ovaj prvi susret zastrašujuće vrste, a zatim pročitajte ovih 9 savjeta o čineći da sve važne dobar prvi dojam sa majkom svog dečka:

1. Da domaći

Saznajte sve što možete o svojim momcima roditelji prije nego odete. Pitaj ga šta mu je majka kao, pogledajte u porodične fotografije da biste dobili ideju o onome što se možda dopasti i ne vole, i saznajte da li je njegova majka ima neke jake uvjerenja ili ljubimca mrzi. Vi ne želite da se govori njegova majka sve o tvom ateista stavove samo da bi saznali da je ona Krstitelja ministar.

2. Budite ljubazni i zapamtiti vaše manire

Biti ljubazan i pamćenja svoje ponašanje će vam pomoći da napravite dobar utisak na roditelje tvog dečka. Njegova majka vjerojatno proveo godine svog života pokušavajući da njen sin ne žvakati svoju hranu otvorenih usta, tako da neće biti previše zadovoljan da te vidim kako to radi. Ne zaboravite, ona je ovdje misleći brak, a ona će žele da vide djevojku koja će se nositi na nju dobar posao za nju i držati svog sina pod kontrolom.

load...

3. Donesite cvijeće ili kutiju čokolade

Sve žene vole cvijeće i gotovo svi ljudi vole čokoladu, pa još jedan savjet o tome kako napraviti dobar prvi utisak na majku tvog dečka je da joj donesem prekrasan buket ili kutiju ukusna poslastica - čokolada, kada se sastaju nju za prvi vremena. Samo budite sigurni da pitati od svog dečka o njoj preferencijama prvo ne želite donijeti samo joj čokoladu da sazna da je ona alergična na to.

4. Vaša najkraće suknje i najniža rez vrhu nisu prikladne za tu priliku 

Naš sljedeći savjet o tome kako napraviti dobar prvi utisak na majku tvog dečka je - koriste odgovarajuće dress code. Ovo nije vrijeme za sebe izražavanja, sofisticiranosti i individualnost, i nosite najkraća suknja i najniža rez vrhu neće napraviti dobar dojam. To nije toliko o pretvaraju da su nešto što nisu, to je više o pokazuje da uzimate sastanka ozbiljno i da poštujete vaše momaka porodice.

load...

5. Obratite pažnju i pokazati svoje iskreno interesovanje

Obratite pažnju na ono što je njegova majka govori i da se uključe u razgovor. Ona će biti polaskan ako se uzme interes za ono što ona ima da kaže i da će zagrijati da ti brzo. Definitivno držite telefon iz vida, ona neće biti impresionirani ako se čini da previše zauzet da se ovaj sastanak ozbiljno.

6. Izbjegavajte alkohol. Bez kucanja nazad snimke!

Alkohol može učiniti ako se osjećate previše opušteno, ali, ako želite napraviti dobar prvi utisak na majku tvog dečka, izbjeći ako možete. Ako drugi piju alkohol, a zatim biti vrlo svjesni koliko su pili i izbjeći piju brže nego što jesu. Imajte na umu da se bavite nekom drugom generacijom ovdje; kuca nazad snimke nisu izmislili kada su bili mladi!

7. Pronađite zajednički jezik i pokušaj da se izgradi obveznica

Pronalaženje zajednički interes, čak i ako je to najmanji od stvari koje imate zajedničko sa majkom svog dečka, može ići dug put prema tome da te prihvaćen od strane porodice. To bi mogla biti ljubav prema šoping, TV program koji vas oboje gledate ili autor koji imate i čitanja. Sve što ste dijele zajedničko će vam pomoći da se izgradi obveznica.

8. Postavite majka tvog dečka o djetinjstvu svog sina

Jedna stvar koji ti imaju zajedničko je tvoj dečko, tako da je naš sljedeći savjet o tome kako napraviti dobar prvi utisak na majku tvog dečka je - pitati joj o djetinjstvu svog sina. Većina majki vole prisjećajući o vremenu, kada su njihovi momci stvarno bili dječaci. Joj da govori sve te priče o tvoj dečko, kada je bio dijete, će probiti led i dati vam nešto veseo razgovarati. Tvoj dečko će vjerojatno migolji malo, ali da ne brinem o tome.

9. Ako želite da vaš budući život biti lakši, izbjeći sukob pod svaku cijenu

Iznad svega, ne ulazimo u raspravu sa roditeljima tvog dečka na prvom sastanku. Izbjegavajte sve opasne teme kao što su religije i politike, a čak i ako oni kažu nešto nečuveno, samo ugrizla za jezik. Moglo bi se reći da to nije bitno, ali realnost je da, ako imate odobrenje tvog dečka majke, svoj život u budućnosti će biti mnogo lakše, nego ako ne.

Kako napraviti dobar prvi utisak na majku tvog dečka? Da li imate neki drugi saveti? Slobodno ih dijeli u komentar ispod teksta.

load...