Saveti za dating

9 sjajnih saveta kako da se pripremite za sastanak za 15 minuta

9 sjajnih saveta kako da se pripremite za sastanak za 15 minuta

Ups! Kako vrijeme leti! Upravo ste shvatili da imate samo petnaest minuta da se i sami spremni za sve-važan datum... Čime se baviš? Moglo bi se pretpostaviti da je tvoj sat nije u redu; možeš reći sebi da si ti kao moderno kasno; možeš čak trče u blagoj panici i da se čak i kasnije. Ili, mogli pratiti ovih devet korake o tome kako da biste dobili spreman za datum u samo petnaest minuta:

1. Smiri se i prioritete

Prvi korak je da se prioritet. UREDU. Tako da možete dobiti kosu tražim divno za petnaest minuta, ali šta je sa ostatkom? Ako push dođe stani-pani, možete staviti kosu u konjski rep i dalje izgledaju zapanjujuće, tako razraditi što možete učiniti, a ne ono što želite učiniti.

2. Kapljice vode i stavi na neku muziku

Brz kapljice hladne vode na vaše lice će vas i vaše se koža probudi, ako si spavao, i rafalnu svoju omiljenu glazbu će vam pomoći zadržati vam mirni i dati vam malo ritam da rade kao dobro.

load...

3. Quick tuš

Nema vremena za gubljenje, pa neka je tuš na brzaka. Nosite kapa za tuširanje; ćemo srediti kosu za minut. Ako je tuš treba vremena da se zagrije, ne gubite to vrijeme, idi i srediti neke odjeće, dok čekate.

4. Osnovni Essentials

Tuš učinio, onda to brzo ručnik suha i ne zaboravite osnove. Očistite zube (brzo) i stavi na neki dezodorans, onda ste spremni za sljedeći korak.

5. Dlake

Sada je na kosu. Iščetkajte i stil vaše kose na najbrži i najjednostavniji način da se možete sjetiti. Verovatno ne imati vremena za ništa fancy, tako da izjednači nazad ili staviti u šnalama ili trake za brzo rješenje. Ako se traži malo masna, koristite šampon za suvo pranje ili ako imate ništa pri ruci, svjetlo prskanje puder će učiniti isti posao.

load...

6. Šminke

Nemamo vremena za eksperimentiranje, pa uzmi pet šminku proizvode koje mislite da vam je najpotrebnije. Ne zaboravite da uvijek možete uzeti malo šminke sa sobom i hitnih posjeta u kupatilo kasnije, kako bi poboljšanja. Ovo su pet ključnih elemenata šminke osnovama koje se mogu primijeniti u samo pet minuta. Probajte i vidjet ćete da to stvarno može učiniti za pet minuta ili manje:

- Fondacija čak i ton kože

- korektor za podočnjake

- sjenilo za oči i maskaru kako bi vaš lepe oči ističu

- Rumenilo da dodam da zdravi sjaj i svježinu u lice

- Sjaj za usne kako bi vaš usne jednostavno neodoljiv 

7. Odjeća

Izaberite outfit koji znate da će osjećati zadovoljni i da će izgledati dobro. Nemate vremena za gledanje u ogledalo i mijenja svoj um, tako da ide s onim što znamo radova. Također imate vremena za peglanje, pa zgrabite ono što je spreman da se iz vašeg ormar.

8. Konačne provjere i dorade

Sada, usporiti malo smiri i uzeti malo vremena da provjeri o svemu. Imaš nekoliko minuta, tako da ih koriste konstruktivno staviti konačne dotakne šminke odabrati neku dodatnu opremu i sprej na malo miris (da, malo, ne preteruj, tvoj momak ne mora da miriše dolazite iz dvije ulice dalje). Uradio si to, ti izgledaš predivno, miris divan i spremni ste za to ići!

9. Posljednja stvar, prije nego što odeš...

Finala, a možda i najvažniji korak, zapišite na sebe ne ostavi tako kasno sljedeći put!

Da li imate neke druge savjete o tome kako da biste dobili spreman za sastanak brzo?

Slobodno ih dijeli u komentar ispod teksta.

load...