Saveti za dating

9 tema razgovora da se drže dalje od prvog datuma

9 tema razgovora da se drže dalje od prvog datuma

Prvi termin često mogu biti iskustvo živac-lomilo, što je razlog zašto ne treba kriviti sebe ako vam se desi da upravlja razgovor negdje blago neugodno. Na kraju krajeva, koji mogu da pomognu prosipa piće prije nego što brzo izvikuju prvo pitanje koje vam padne na glavu da promeni temu i stoga odvrati momak iz činjenice da vino je bukvalno svuda ?!

* Spills piti *

"SO! Ono što je tvoj bivši kao? Da li je još uvek voliš? Hm, mislim, nisam mislio da pitaš. Ne morate da se javite, mi je! "

A ne da me je počeo mali razgovor. Kada je jasno da je razgovor je je utihnuo, oslanjamo se na mali razgovor da ide ponovo. Ali mali razgovor može biti tako dosadno, klilje - i nespretan.

load...

Dakle, samo u slučaju da imam sastanak postrojeni i pitate čemu da pričam na prvom sastanku, hajde da pogledamo na teme u 9 razgovor koji vam stvarno treba da se kloni.

1. Exes

Da, čak i ako ne prolijete vino svuda i treba nešto da okrene pažnju drugdje, čime se predmet bivšim nije dobra ideja.

Ne samo da nije stalo da pričaju o svojim bivšima, ali isto tako nije briga ni čuo tvoj!

Dovođenje svoj bivši ljubavnik tijekom razgovora će naslutiti samo momak koji si još uvijek zainteresiran. Čak i ako živite na činjenicu da je on bio samo strašno ili lud, prvi sastanak će se steći utisak da, hej, možda ste i dalje čezne da se vrati u njega i njegove lude načine.

load...

2. Koje su vas oboje tražili?

Sve dame žele da znaju da li imaju tračak šanse s muškarcem. Želimo da znamo da li smo njegov tip, a tako bi moglo biti da ste na kraju pita ono što se traži.

Potrebno je da se odupre, iako. Prvi datum je sve o upoznavanju nekoga, smijali se, i opuštajući oko jedni druge. Ako ga zamolim da donese so pre pita šta on traži, on će osjećati nelagodno. Istina je da on nije mogao ni znao šta on traži. Istina je da je vjerojatno samo sretan da te upoznajem.

3. Stvari Mrziš

Nitko ne voli Moaner na prvom sastanku. Niko ne voli da neko govoriti o onome što mrze.

Što je još gore, niko ne voli lutalica koji su bukvalno ne može zaustaviti stenjala kada su počeli.

"I znaš šta još mrziš?"

Morate biti pozitivan na svom prvom sastanku i da ne komentarišu na stvari koje stvarno postavljanje tvoje koze. Ti si na sastanku - uživajte! Osjeti ljubav! (Iako ga ne pitam da li je on samo još voli).

4. Rad

Govoreći o svoj dan na poslu sa svojim prijateljima je sasvim u redu, jer ste svi dijele iste osjećaje. Tvoj prijatelj zna ko je tvoj šef, a ona voli čuti sve vaše anegdote o tome ko je njegov šut završio ovaj put.

Ali ako vaš datum pokazuje interes za svoj posao, to je vjerojatno najbolje da izbjegavaju govorim o vašem uredu, jer mogu da se dosadno stvarno brzo. Osim ako imate super-cool posao, kao što je rad za NASA-u. Definitivno bi trebalo razgovarati o tome. Ili Alien Hunter. To je zabavan!

5. Politika

Ovo je i veliki ne-ne, jer to može dovesti do žučnih rasprava za stolom. Jedan od vas lako mogao završiti drogiranja!

Osim ako oboje dijele istu političkog gledišta, to je savjetovao da ne pričamo o politici. To bi moglo pretvoriti gadno ako otkrijete da je jedan od vas je nepokolebljivi kapitalistički koji podržava srednje klase, dok je drugi je obojeno u vunu socijalista koji želi srušiti kapitalizam. Možete dobiti u ove stvari o budućim datumima, ali za sada zadržati na svojim kućnim ljubimcima, u redu?

6. Ofanzivno Vicevi

Znate kako je to. Nakon jednog ili dva pića, to može biti lako da se osjećaju tako opušteno i ugodno da ste okušati u malo komedije. Vicevi izaći - uključujući i ofanzivu one.

Ovi su u redu oko svoje prijatelje koji znaju da samo pokušavaš da se zabavljamo. Ali šarmantan profesionalni vi nikad ranije sreli? Big ne-ne! Nemaš pojma kako će reagirati, ili kako on misli o određenoj temi. Pogriješilo na strani opreza i kolut od onih Knock Knock šale ti je majka rekla da kad si bio mali.

7. Vrijeme

Kako se popuniti one tišine koja uvek se desi u jednom trenutku na prvom sastanku?

Možete biti kreativni i da se jedno zanimljivo pitanje.

Ali se ne oslanjaju na odgajanje na vrijeme!

"To je nedavno bilo tako jadno, zar ne?"

Vrijeme je zaista svakodnevnih tema razgovora koji neće držati razgovor ide. U stvari, to će učiniti stvari još ravniji. Izbjeći.

8. Tehnička Waffle

Imaš 4K instaliran u vašem domu? Imam najnovije Nikon fotoaparat s 22 megapiksela i mogućnost snimanja 8 kadrova u sekundi? To je kul.

Ali šta ako vaš datum nema pojma kakve ovo znači? Ti ćeš mu je rodila. To je najbolje koristiti svoj zdrav razum i shvatite da vaše znanje o gadgete može zapravo biti dosadno, a od njega impresionirao.

9. Novac

"Dakle, koliko ste zaradili?"

Hm... Awkward !!

Niko ne voli da se pita o tome koliko zarađuju. Neki ljudi su oprezni oko otkrivajući svoju zaradu na svoje najbliže Pals, tako da će sigurno biti prestrašen o dijele takve informacije sa prvom sastanku. Osim toga, to može učiniti da zvuči kao kopač zlata.

Čemu da pričam na prvom sastanku?

Koji su vaši savjeti?

load...