Saveti za dating

9 znakova da se grešite sa gospodinom

9 znakova da se grešite sa gospodinom

1) ne može kontrolirati On je svoju narav

Da li on ima baciti stvari, udario u zid i viče kad je ljut? Pa, ova vrsta stav je potpuno neprihvatljivo i znači da treba pažljivo razmotriti vaše prisustvo u ovoj vezi. Kakav život želiš živjeti u budućnosti: život sreće i harmonije ili život naprezanja i borbe? To je potpuno na vama...

2) Ako je on spusti

Kako tvoj dečko učiniti ako se osjećate? Da li vas je ohrabriti u sve što radite i tuševi vam komplimente? Ili on pokušati da te spusti, dovodi u pitanje svoju težinu i kritizira tvoj stil odijevanja? Pa, mr right će uvijek biti na vašoj strani, baš kao i bestest prijatelja učiniti... Ako je vaš trenutni datum pokušava da slomi sebe vrijedi i samopoštovanje, vjerojatno, da je vrijeme da se razmotri bijeg.

load...

3) On je uvijek u pravu!

Pa to je ono što gospodin pogrešni, obično, misli o sebi, on je uvijek u pravu! Nemojte ni pokušavati da ga kritikujete, on će uvijek naći načina da vas shvatiti da je krivica je tvoja. Da li želite provesti ostatak svog života s ovom vrstom osobu?

4) On ne voli, niti prihvata svojim prijateljima i voljenima

Kako se tvoj dečko tretira svojim roditeljima i prijateljima? Da li ih je kritizirati i stavlja ih? On želi da smanji sve kontakt s ljudima koje volite? Pa, ako on ne prihvati ljude koje njeguju, vjerojatno, on jednostavno nije prava stvar za vas.

load...

5) On je laže

Ako vas uhvatiti vaš dečko u laži, to je loš znak! Pa, samo mislim o tome, kako ste ikada vjerovati ili izgraditi čvrstu vezu sa nekim ko ne reći istinu? Ako je laži o "mali" stvari, onda, što ga mogu zaustaviti iz laganje o "veći" one?

6) On ne ohrabruje svoj rast

Mr Wrong neće ohrabriti svoje talente ekspanzije i rasta. Naprotiv, on će ih potisnuti! Ako volite slika, svira klavir i ples, Mr Wrong će se potruditi da vam se na vašim interesima. Vaša srodna duša, s druge strane, će vas i sve svoje talente i interese procvetati.

7) On prijeti ti i snage da radite stvari njegov način

U skladnom i sretan par dvoje ljudi razgovaraju, razgovaraju o stvarima i slažu. Na pogrešan tip odnosa, jedna osoba dominira druge. Ako je vaš dečko pokuša da te prisili raditi stvari svojim putem, ne tražeći vaše mišljenje ili, ako je on prijeti da će se vratiti u ex ako ne rade stvari koje on želi - to je, svakako, nezdravo i pogrešno. Bolje je da pobegne!

8) On je koketni s drugim djevojkama

Da li primećujete flert tvog dečka s drugim djevojkama? Da li je pokušao da bude šarmantan sa svakom damom sreće? Pa, tvoja prava ljubav nikada neće pokušati da te povredi na ovaj način, dakle, da... Može biti da je to znak da se krene dalje?

9) On stavlja vas dole pred drugim ljudima

Da li tvoj dečko obrukao, zove imenima i ismijava vas u javnosti? Ovo je još jedan znak raspoznavanja stav g Wrong. Pobrinite se da ne prihvati njegovu manipulativne pokušaje da vam kontrolu i pusti ovog odnosa.

Pa, sad, da li prepoznajete neke od ovih znakova, onda, definitivno, upoznavanje Mr Wrong. To je vrijeme za promjenu smjera i dalje!

Slobodno podijelite svoje misli u odjeljku komentar ispod.

load...