Saveti za dating

Ako nastavite raditi ove stvari, nikad nećete naći svog gospodina

Ako nastavite raditi ove stvari, nikad nećete naći svog gospodina

Ako ste u pronalaženju je teško naći mr right, istina može biti da ste jednostavno previše trudi. Kada ste u potrazi za taj poseban momak, a ti držati završiti s pogrešne, možete početi da se osjećaju da nema nikoga tamo ko je prava stvar za vas. Istina je, međutim, zaista je neko za svakoga i gospodin desno je vjerojatno čeka vas u većini neočekivanim mestima. Dakle, ne odustaju sve nade. Pročitajte ovih deset stvari koje mogu dobiti na putu pronalaska savršenog muškarca za vas, ako nastave da rade njima.

1. Rushing stvari

Jedan siguran način da uplaše momke da počnu da pričaju o braku i djeci u prvom sastanku! Ljudima treba vremena da se oko donošenja opredjeljenje bilo koje vrste, tako da ne pokušavaju na silu u korak sa narednih godina smo se upoznali. Ako se to neće dogoditi, to će se dogoditi. Daj mu prostora da dođu na tu odluku u svoje vreme.

2. Upoznavanje pogrešan tip momaka

Ovo možda zvuči malo previše očigledno, ali, da li ste ikada razmišljali da ste možda datiraju pogrešne vrste ljudi? Možda mislite da znate tip momaka koji bi ti odgovaralo, ali ne možete stvarno znati dok ste pokušali datiraju drugih vrsta previše.

load...

3. Postavljanje vaša očekivanja previsoka

Da li previše izbirljiv? Moguće je da imate popis osobina koje očekujete u muškarca i na listu može biti jednostavno predugo. Imate standarde i da će biti nekih stvari koje ne možete popusti ali najbolji čovjek na svijetu za tebe bi mogao biti čovjek koji ne ispunjava 100% svih zahtjeva koji su na liste želja.

4. Ne izlazim dovoljno

Ovo takođe može zvučati malo previše očigledno, ali, ako ste uvijek izlaze na ista mjesta i sa istom grupom prijatelja, uvijek ćete ispuniti isti ljudi. Sebe gurati izvan zone udobnosti i pokušati će mjestima niste bili na ranije, a onda ćete upoznati nove ljude. Možete pokušati mijenja svoju normalnu dnevnu rutinu previše. Nikad se ne zna ko možda naletite na, čak i ako se samo promijeniti, gdje idete na kafu.

5. Pisanje ljude prebrzo

Nemojte biti previše brzo pisati Muškarac se nakon samo jednog ili dva datuma. Ti stvarno ne mogu upoznati nekoga u samo jednoj ili dvije noći van, tako da osim ako on nešto zaista strašno, dajte momku priliku da pronađe svoje noge i otvoriti vam malo više. Prvi datumi su stvarno neprirodno i neugodno za oba naroda, dakle, upoznajte nekog malo bolje prije nego što se odlučite da nisu prava stvar za vas.

load...

6. Druženje s prijateljima previše

Možda ste odvraća pravu vrstu momke iz čak ni ti se približava. Ako družiti sa svojim prijateljima cijelo vrijeme, muškarci su vrlo verovatno da se stavi van i oni će ne žele doći i razgovarati s tobom. Ako ti izađeš sa svojim prijateljima, dobiti malo vremena da sebi i onda ćete naći da će muškarci biti mnogo više spremni da vam priđe.

7. Pod pretpostavkom da ne postoji g prava stvar za vas

Moglo bi biti da ste ostavku sebe misleći da ne postoji g prava stvar za vas. Možda ste imali loše iskustvo u prošlosti, ili mislite da niko neće voleti. Ako ste ušli u ovaj način razmišljanja, onda ćete vjerojatno davati sve pogrešne signale. Imati malo više vjere, kako u sebe, i kod muškaraca.

8. Ne tražim

Bilo bi lijepo kada mr right to samo okrenuti se jednog dana, ali to je vrlo verovatno da je način na koji ćete upoznati pravog muškarca. Ulaže napore da traži muškarca ne znači da ste očajni; to samo znači da ćete upoznati više momci, tako da ćete imati veće šanse da ispuni onaj pravi.

9. Previše trudi da privuče momci

Možete previše radite svoj pokušaja da privuku momcima. Dressing na provokativan način i pokušava da bude život i duša svake stranke ćete dobiti pažnju, ali možda neće biti pravi tip pažnje. Budi svoj, opustite se i pustite svoju osobnost da pričam. Mr Pravo će biti tip koji voli ko si ti, a ne osoba koju se pretvarao da na zabavi.

10. Skakanje u krevet prebrzo

Ne žurite postaje intimni previše, jer mnogo ljudi rade suditi Žena na to koliko brzo ona je spremna da ide u krevet s njima. Pustite ga čekati neko vrijeme i, ako je on pravi tip muškarca, on će čekati, a on će vam više za to poštuju na duge staze.

load...