Saveti za dating

Da li je on gospodin? 10 savjeta koji će vam pomoći da saznate

Da li je on gospodin? 10 savjeta koji će vam pomoći da saznate

Je svoj čovjek pravi gospodin ili je samo kreten? Kada prvi put pokrenete dating Muškarac, morate se otarasiti prednji da je stavlja na vas impresionirati i sići na ono što se stvarno događa da bude kao u šest mjeseci ili godina. Bez obzira na to koliko je dobar u pretvaranju, obično postoje nekoliko znakove koje možete uočiti, pa pročitajte ovih deset savjeta za reći, ako je on pravi gospodin ili samo prokleto dobar glumac:

1. Može li on vidjeti izvan vaše tijelo?

Pravi gospodin će uvijek vidjeti više u tebi, nego samo svoj zavodljiv ženstvenost. Ako sve svoje komplimente čini se da centriran oko kako 'vruće' si, onda je to možda biti laskave, ali on nije gospodin i on ne vidi pravu tebe.

2. Izgubi li on živce da osvoji argument?

On često gubi živce, viče i vrišti osvojiti argument? Čak i ako je on neka samo ovu stranu svoje slip ličnost samo jednom, to je nešto biti oprezni. Gospodo nikad ne vikati na dame, zadrže smirenost i dostojanstvo.

load...

3. Da li te poštuje?

Pravi muškarci poštuju ljude koji su i oni nikada ne bi pokrenuti osoba dole, pogotovo ne devojku! Gospodin će pokazati iskreno poštovanje za svoje mišljenje i da će uvijek slušati svoje gledište.

4. Šta je sa njegovom ponašanju? Da li je on uljudan prema svima?

Uočiti kako je možda ćete tretirati u budućnosti, gledati kako se tretira drugih ljudi sada. Ako je ljubazan i uljudan prema svima, onda je to njegov prirodan način. Ako je nepristojan i odbacuje drugih ljudi, ipak, da može biti ono što je u prodavnici za vas.

5. Da li je on platio svoj način?

Starinski gospodin bi uvijek platio za sve i, iako su se stvari promijenile, on ipak treba ponuditi da to učine. Danas je više 'norma' da dijele troškove datuma, ali ako on očekuje da plati za sve, onda je u kvaru. Ako vaš muškarac često 'zaboravlja' da donese svoj novčanik, onda bi trebalo da se dovodi u pitanje njegov gospodski akreditive.

load...

6. Da li je on brine o svom izgledu?

Dani vrhu kape i repova može biti daleko, ali najmanje što može učiniti je da se obrije prije nego što je on ispunjava. Briga za ličnu higijenu i izgled nije samo znak gospodin; to je znak poštovanja za vas.

7. Da li se dobro sa svojom porodicom? Kako vaša čovjek tretira njegova majka?

Kako tretira svoje porodice je dobar pokazatelj kako će vas tretirati u budućnosti. A gospodin poštuje i voli svoju porodicu i da će biti tu za njih, kada je to potrebno. Pazi posebno za kako je tretira njegova majka, to je uvijek dobar pokazatelj kako se tretira sve žene u njegovom životu.

8. Koliko njegova riječ vrijedi?

Da li on uvijek drži riječ? A gospodin reč je njegova veza. Ako je vaš muškarac uvijek radi ono što on kaže da hoće, onda ste na pobjednika! Ali budite oprezni, ako je ti ranije iznevjeriti, čak i na malo obećanja, jer je gospodin nikada ne bi slomiti obećanje bilo koje vrste.

9. Da li vidite velikodušnost u svom svakodnevnom ponašanju?

Kako velikodušan je on? On ne mora biti bogat da bude darežljiv; to bi mogao biti njegov put da on daje drugima. Velikodušnost dolazi u svim oblicima i veličinama i počinje jednostavnim pokazuje obzir prema drugim ljudima. Ljubaznost i obzir prema drugima je dio onoga što čini čovjeka džentlmen, a vi ćete biti u mogućnosti da vidite u svom svakodnevnom ponašanju.

10. Da li te tretira kao damu?

Neki od najjednostavnijih pokreta će vam reći da je gospodin. Otvaranje vrata za vas, što vam omogućava da go prvi ili nošenje torbe, neće samo doći prirodno da ga i bez razmišljanja. Ćete biti u mogućnosti da brzo reći, da li je to sve samo predstava, da li će zaboraviti da ga ponekad.

Koje druge znakove pravi gospodin želite da dodate na našoj listi?

Slobodno podijelite svoje misli i odnosa savjeta u komentar ispod teksta.

load...