Saveti za dating

Ideje o predlogu braka: 8 najromantičnijih mesta za predlog

Ideje o predlogu braka: 8 najromantičnijih mesta za predlog

Kada je taj trenutak stigne za čovjeka da se spustim na jedno koleno (ili ako si momak, onda za tebe da se spustim na jedno koleno po tom pitanju), to je 21. Stoljeće, tako da želite da bude u lokaciji koja je malo poseban. Suočimo se s tim, prijedlog preko Big Mac zaista neće učiniti, hoće li? Ako planirate da predloži svoj bolja polovina, a zatim pročitajte naš osam brak prijedlog ideje negdje, malo više romantičan nego McDonalds se to radi:

1. Napuštenom plaži

Sa suncem postavljanje iza horizonta i rušenje valova na pješčanoj obali, kao samo pozadinsku buku, kako romantično da ti ?! Ako privatni karipskog ostrva je iz svog rasponu cijena, onda samo uzeti piknik i bocu šampanjca na plaži bliže kući.

2. Balona

Jedan od najromantičnijih brak prijedlog ideje bi bilo da predloži dok leti na vrući zrak balon. Tiho klizi iznad krošnji drveća na safari u Africi bi bilo idealno, ali možete iznajmiti vrući zrak balon putovanje u svim vrstama različitih lokacija, to je idealno mjesto za prijedlog, visoko iznad svijeta, gledajući svi ostali juriti svoj posao.

load...

3. Restoran na krovu

Još jedna od popularnih brak prijedlog ideja je da se to uradi u restoran na krovu. U svakom gradu, u bilo kojoj zemlji u svijetu, postoji nešto čudno romantično dinning na vrhu velike zgrade. Gledajući kroz cityscape, gledajući svetlucanja ispod, to je prizor koji ćete oboje pamtiti mnogo godina; ili možete ići u Pariz i predlaže damu na vrhu Eiffelovog tornja.

4. Na privatna jahta

Možda mislite da je privatna jahta je samo za milionera i jet seteri, ali one milionera nisu blesavi. Oni zapošljavaju ih kada ih ne koristite! Možete charter jahti u većini primorskim mjestima, tako da zalazak sunca krstarenje na valovima i iznenadite partnera sa prstenom!

5. Kada ste se prvi put sreli

Jedan od najromantičnijih i prekrasan brak prijedlog ideja bi da se malo podsetimo i ponovo posjetiti mjesto gdje ste se prvi put sreli. To je savršen brz za neke zaista cheesy linije kao što je 'ovo je mjesto gdje je počela naša ljubav, i to gdje ćemo ga zapečatiti'. Ili preskočite sirast linije, ako vam je draže, to je i dalje divan način da se predloži.

load...

6. Predlaže na poslu

Najbolje biti vrlo siguran o vjerojatno odgovor prije nego što pokušate ovaj, ili to može biti zaista nezgodno za oboje, ali prijedlog iznenađenje pred prijateljima i kolegama može biti jako romantično. To je javno objavljivanje svog pravog i besmrtnu ljubav jedni za druge.

7. Yule plima prijedlog

Boravak kod kuće zajedno za Božić? Onda je ovo savršena prilika za prijedlog iznenađenje. Sakrije prsten unutar bilo prisutno ili na dnu Božić čarapa. Koji je bolji božićni poklon da ti dam na jednu koju voliš?

8. Na romantičan odmor za dvoje

Mi smo namjerno izbjegavati što ovaj popis romantičnih destinacija širom svijeta, ima dovoljno turističkih kompanija to radi! Ali, destinacije kao što su Pariz, Venecija ili Fidži i dalje velika mjesta za izražavanje ljubavi, ali ne morate imati veliki balans banke kako bi vaš prijedlog posebno, samo malo planiranja.

Koji bi bio vaš prijedlog iz snova? Slobodno podijelite svoj brak prijedlog ideje u komentar ispod teksta.

load...