Saveti za dating

Kako da pohvalite devojku? top 10 komplimenata koje sve dame žele da čuju

Kako da pohvalite devojku? top 10 komplimenata koje sve dame žele da čuju

Muškarci moraju biti oprezni kada komplimenata Žena, to je lako da ga pogrešno i smatraju da su u neočekivano dubokoj vodi. Bude u redu, iako i on je heroj dana, pa evo deset komplimenata da će sve dame vole da čuju:

1. Izgledaš divno

Naš prvi savjet o tome kako da pohvalim žena - jednostavno reći da ona izgleda predivno. Nije bitno da li je to prvi sastanak, ili ste dating za neko vrijeme ili čak i ako ste u braku već dugi niz godina, svaka djevojka voli da mu se kaže da izgledaju predivno. Da li žena veliki ili mali, kratki ili visok, ili ona upravo ustao iz kreveta, tako dugo dok čovjek kaže da je prekrasan da ga, to je sve što se računa.

2. Šta mislite?

A djevojka želi se vrednovati više od samo njen izgled, tako da traži njeno mišljenje je odličan način da joj kompliment. Momak treba da slušaju ono što njegova djevojka ima da kaže, drugačije perspektive je uvijek koristan, ali on bi trebao biti siguran da to prizna, kad je ona u pravu u vezi nečega.

load...

3. Ja sam sreće da imate

Još jedan dobar savjet o tome kako da pohvalim žena govori damu da je ona za vas, to je kao da kažeš da niko drugi neće uraditi. Ovo je najveći način nekome reći da su jedna od vrsta i zaista posebno. Tip koji kaže, također govori Žena koja je pravi gospodin i neko ko će cijeniti njegova djevojka.

4. Upotpunio njenu ženstvenost

Sljedeći savjet o tome kako da pohvalim žena - upotpunio njenu ženstvenost. Većina djevojke smo ponosni da bude žena i da će stvarno cijeniti svoje ženske kvalitetama se pohvalio. Njena dobrota, njena brižna priroda i način na koji joj je osmijeh zasvijetli sobu su dio onoga što se njoj žena, pa kada joj je muškarac komplimente o ovome, ona će rumenilo sa ponosom.

5. Volim te

Podsjećajući joj da je voliš je još jedan način da se pohvalim Žena. Ljudi zaboravljaju da su te riječi u sebi su kompliment. Govori nekome da ih voliš ih govori da su lijepe, inteligentne, divno i fantastično. Sve ove velike pohvale u samo tri riječi!

load...

6. Upotpunio njenu sa viteštvo

Ako želite da pohvalim damu, onda se ponašaju kao gospodin sa njom. Jednostavne radnje, kao što je drži otvorena vrata, povlačenje svoju stolicu za nju ili joj pomaže sa njom kaput pokazuju da čovjek misli da djevojka je prava dama i da je ona zaslužuje poštovanje za to.

7. Volim razgovor s vama

Još jedan savjet o tome kako da pohvalim Žena joj govori da je lako razgovarati s njom, to je kompliment i njenu inteligenciju i njene komunikacijske vještine. Žene misle da su komunikacijske vještine zaista važno, tako da će biti polaskan da momak voli razgovor s njom i želi da sluša svoje mišljenje.

8. Ti si jednostavno najbolji

Sljedeći savjet o tome kako da pohvalim žena kaže da je ona najbolje u tvojim očima. Žene neće priznati da, ali često oni međusobno natjecati kada su zajedno. Ako Muškarac kaže Žena da je ona za njega najbolje od svih svojih prijatelja, onda će podići joj samopouzdanje i stavi na nju lako. Suočimo se s tim, svi vole da im se kaže da su oni jednostavno najbolji.

9. Sviđa mi se kako vi mislite

To je daleko bolji kompliment, od standardnog 'si pametan ili si pametan'. "Sviđa mi se način na koji vi mislite 'ili' Volim način na koji tvoj mozak radi 'govori Žena koja ne samo da je ona u stanju pamćenja činjenica, ali da je zanimljiva osoba da bude sa previše.

10. Voleo bih da smo se sreli ranije

I na kraju, još jedan dobar savjet o tome kako da pohvalim Žena, koja će također pomoći da se ublaži Žena je strah o prošlosti, bilo misli žena može imati oko momka bivše devojke i njegova odluka poređenja - sve to mogu se staviti u odmor sa ovom jednostavnom kompliment: "da smo se ranije sreli. To je odličan način da se kaže da je prošlost u prošlosti, a sada samo najbolje leži pred nama.

Kako pohvalim Žena? Da li imate neki drugi saveti da dijele?

load...