Saveti za dating

Kako da znate da li je tip ozbiljan prema tebi?

Kako da znate da li je tip ozbiljan prema tebi?

3. On nije uvijek pokušava napraviti potez

Uvek je lepo ako je lik je stvarno u vas fizički, ali to ne mora uvijek ne znači da je ozbiljan. Da malo poljupci uvijek moraju okrenuti strastveni? Da cuddles uvijek pretvori u pipaju? Ako Muškarac je sretan samo dodirnuti bez uvijek pokušavaju da ga pretvori u nešto više, to znači da to nije jedina stvar na pameti i da je to znak kako da znam da li je momak je ozbiljan o tebi.

4. On je jako malo drsko

Ako ovo zvuči kao loša stvar, to ne znači da. Ako Muškarac vrstu pretpostavlja da ćete ići na drugi datum ili prave planove za vikende, to znači da je osjećaj prilično ugodno s tobom.

load...

5. On vas zove na telefon

Calling je samo malo više ličnih od slanja teksta. Ako on zove imati dobar razgovor, to znači da misli da si vrijedan dodatni napor i on misli o tebi kad nisi tu.

6. Znaš šta je naumio

Kada ne viđamo, znate li gdje je? U ozbiljnu vezu, trebalo bi biti do datuma na ono što drugi radi. Da li vam je rekao njegov raspored i njegove planove? Ako to učini, on nema šta da krije.

load...

7. On vrednosti vaše mišljenje

Još jedan dobar savjet o tome kako da znam da li je momak je ozbiljan u vezi tebe je, ako on dolazi vam na podršci i sluša kad mu kažem ono što ti misliš. Muškarci obično imaju više problema uzimajući savjete i govore o svojim problemima, tako da oni imaju tendenciju da bi takve stvari strogo između ljudi su je najviše stalo.

8. On se trudi sa stvarima želite

Vjerojatno imate hobi koji se neće žaliti na njega ili posao ne razumije ili film koji mu se ne sviđa. Ako on se trudi u svakom slučaju da razgovaramo o ovim stvarima s vama, postavljati pitanja ili da ih sa sobom, to znači da nije briga.

9. On vas uvodi u svoje prijatelje

Sljedeći savjet o tome kako da znam da li je momak je ozbiljan u vezi tebe je kad on upoznaje sa svojim prijateljima. Ovaj korak obično dolazi pred porodicom sastanka i to je dobar znak da je ozbiljno o tebi, pogotovo, ako se čini da već znate neke stvari o tebi. To znači da je pričao o tebi.

10. On govori o budućnosti

To ne znači da on mora govoriti o svojoj želji da se oženi i ima djecu odmah, ali, naravno, kad si ozbiljan, željet ćete donijeti te stvari. Ako on govori o događajima i stvarima koje želi raditi u budućnosti, to znači da se nada da ćeš ostati.

Kako je reći da li je momak ozbiljan o tebi?

Stay happy!

load...