Saveti za dating

Kako da znate da li ste zaljubljeni? 10 savjeta

Kako da znate da li ste zaljubljeni? 10 savjeta

Da li je to samo u prolazu fazi, da li je to ozbiljna zaljubljenost ili ovaj put, da li je to prava stvar? Ako ne možete shvatiti da li je ono što osećate stvarno je ljubav, onda je vrijeme da malo duše i zapitajte se ovih deset pitanja da biste saznali šta zapravo osjećaj:

1. Možete li zamisliti budućnost bez njega?

Bez obzira na vaš plan za budućnost, naš prvi savjet o tome kako da znam da li si zaljubljen je to - zapitajte se ovo pitanje: da li je on u svakom slika koju imate te planovima za budućnost sa? Ako je tamo na tvojoj strani u sve svoje snove putovanja, djeca, pa čak i svojoj karijeri, onda morate dobiti prilično ozbiljan u vezi ovog tipa.

2. Možete li razgovarati bilo s njim?

Da li se osjećati ugodno otvaranje do njega? Ako mislite da možete mu ništa reći, čak i najdublje strahove i tajne, onda ste na pravom putu. Kada ste spremni biti potpuno otvoren i iskren s nekim, a vi im vjerovati dovoljno da im kažem o greškama koje ste napravili u prošlosti, onda ste vjerojatno u ljubavi. Ako sve što kažete je dizajniran da ga zna, iako, onda ne može biti sasvim stigli.

load...

3. Da li se osjećati dobro o vama kada ste s njim?

Naš sljedeći savjet o tome kako da znam da li si zaljubljen je to - ako ste istinski zaljubljen u osobu, onda je za oko njih će izvući najbolje u vama. Ljubav znači da želite da budete sa tom osobom do kraja svog života, tako da bi trebalo da se osjećate kao da zaista može postići stvari i putujemo s njim na vašoj strani.

4. Da li je nasmijati?

S vremena na vrijeme, život može biti dovoljno jaka bez jadno, kao i, tako da je potrebno malo smijeha u vezi. Ako on čini se smeješ i možete udobno smijati jedni sa drugima, onda to pokazuje da ste na istoj talasnoj dužini i dovoljno ugodno u međusobnom društvu biti zaljubljen.

5. Da li se vama kada ste s njim?

Još jedan dobar savjet o tome kako da znam da li si zaljubljen je to - ako ste stvarno u ljubavi, onda ne bi trebalo da se stavi akt, kad si oko njega. Trebao bi osjećati dovoljno ugodno da pusti istina da izađu. Ako se ne osjećate dovoljno opušteno da bi sebe, onda je vjerojatno da je to prava ljubav.

load...

6. Da li ikada ponestane tema za razgovor?

Sve izgleda zanimljivo, zabavno i lako, kada ste u ljubavi i kad govorite da ljubav svog života o stvarima. Uvijek možete reći, ako je par je stvarno volio se načinom na koji su uvijek pričaju jedni drugima. Neugodnih tišina nisu znak ljubavi par.

7. Da li pripaziti na njih ako su dobro?

Sada biti iskren o ovom pitanju, jer to zaista može biti istine jedan. Neki bolesti potrebno je mnogo više pažnje, nego samo briše čelo i neke umirujuće riječi, ponekad bolest može biti stvarno neuredan! Da li paziti na njega, kada je dobio grip?

8. Da njegova mane li i dalje nerviraju?

Još jedan veliki savjet o tome kako da znam da li si zaljubljen je na sebe postavim ovo pitanje: da li on to stvari koje ste stvarno bug? Ako nekoga voliš, onda ih volim svim srcem a to uključuje i njihove male nesavršenosti. Ako postoje stvari koje on radi sada, to zaista uvuče pod kožu, onda vam je potrebno da se zapitate koliko volite tu osobu. Malo je verovatno da ćete ga da promijeni svoj način, a ako je stvarno bila ljubav, onda ne bi da on u svakom slučaju promijeniti.

9. Da li mu se divite? Da li ste ponosni na njega?

Sledeće pitanje o tome kako da znam da li si zaljubljen je ovo: da li ste ponosni da se vidi sa njim i da li mu se divite? Ako jesi, onda je to dobar znak, jer kad nekoga voliš ste ponosni na njih i njihova dostignuća, a volite da pokaže svoj divljenje i ponos o njima.

10. Da li vrednuje njegovo mišljenje?

I na kraju, još jedan savjet o tome kako da znam da li si zaljubljen je da saznate odgovor na ovo pitanje: da li ti je stvarno stalo šta on misli? Ne bi trebalo da radimo stvari samo da ga zna, ali treba briga šta on misli. Ljubav znači da želite da je posebna osoba u vašem životu biti sretan i neće izaći iz vašeg način da se to dogodi, jer on čini srećna.

Kako znate da nekoga voliš? Molim vas, slobodno podijeliti svoje savete u komentar ispod teksta.

load...