Saveti za dating

Kako dobiti momka koji te zanima? 10 savjeta

Kako dobiti momka koji te zanima? 10 savjeta

To je tako frustrirajuće, kada znate Muškarac koji vam se sviđa, ali jednostavno ne izgleda on zanima vas. Možda je to kolega s posla, prijatelj ili prijatelj prijatelja, i pokušajte kao što bi, izgleda da ne biti u mogućnosti da ga da poduzme sve najave od vas. Moguće je da je on samo misli o vama kao poznanik i nikada nije ni pomišljala da uzme stvari dalje, ili možda on ne misli da ćete biti zainteresirani. Prije nego što možete napraviti momak lud za tobom, moraš da ga uočite, pa evo deset savjete o tome kako da biste dobili momak zainteresovan:

1. Dress to oduševiti

Momci se primijetiti suptilne promjene kod žena izgledu, tako da je naš prvi savjet o tome kako da biste dobili Muškarac zanima za tebe je ovo: sljedeći put ćeš ga vidim, dotjerati malo i onda, on će primijetiti razliku u vašem izgled. Ne morate nositi loptu haljinu na posao, ili nešto slično, ali drugačije nosi svoju kosu i stavljanje na najbolji dan-wear outfit će ga odvesti na drugi pogled.

2. Seks-Feely flert

Muškarci vole nježan dodir Žena i to je jednostavan način da ga prođe poruku koju želite da se približimo. Čak iu neobaveznom razgovoru, lagani dodir na ruci, ruku ili rame mogla da ga početi da obrate više pažnje na vas.

load...

3. Smile je jedan od najboljih sredstava

Kako dobiti momak zainteresovan za tebe? Smile! Da, to možda zvuči previše jednostavno, ali tvoj osmijeh je jedan od najboljih sredstava, tako da na najbolji način iskoristiti. Kad se smeješ, celo lice posvijetljava i čini vam izgledati mnogo pristupačniji i svi vole srećna osoba. Osmeh kada ste u blizini njega, ili čak osmijeh preko prepunoj sobi na njega; ako je vidio kako se smeješ, to će mu ohrabriti da postane prijateljski prema vama.

4. Ponekad, ponekad, to je u redu za damu da povede 

Naš sljedeći savjet o tome kako da biste dobili momak zainteresovan za vas ne boj se izrade prvi korak. Ako je ovaj čovjek još ni primetio još da postoji, onda i predstaviti se s njim. Muškarci mogu biti stidljiv previše, tako uzeti stres od toga za njega i otići i reći 'zdravo', to neće učiniti ništa nažao.

5. Neka zna da si ti na raspolaganju

Većina momaka ne uživaju misao ljutitog dečka konfrontacija, tako da ćemo morati da ga znati, nekako, da ste jedan. Baci neke naznake da nema ko da ide u kino sa i pobrinite se da vaš Facebook status je do danas, u slučaju da provjerava. Također se možete pustiti svoje prijatelje u na osjećanja, možda, mogli pasti neke naznake za vas.

load...

6. Tease mu malo, ali ne čini se da prevruće za rukovanje

Tease mu malo sa nekoliko sugestivnih primjedbi. Nije ipak previše, ne želite da se pojavi da bude vruće za rukovanje. Malo zeza tu i tamo, malo prijateljski šalim, malo pokazuje mu svoje nestašan strani i da bi mogao početi da se zagreje na vas. Ovo je vrlo suptilan područje, tako da ne pretjerate!

7. Pokažite interes u razgovoru

Još jedan dobar savjet o tome kako da biste dobili momak zainteresovan za vas, ako se nađete u grupi situacija sa svojim ciljnim čovjek, onda budite sigurni da obratite pažnju na ono što on kaže. Kada on govori, slušati, i uvijek pozitivno odgovoriti na stvari koje on kaže. Usmjeriti svoj razgovor više na njega, nego na grupu u cjelini, i on će biti prisiljen da uočite.

8. Inženjer susreti

Možete inženjer 'šansa' susrete, bez optužen za uhođenje. Ako on odlazi u bar za više pića, popiti i od njega se tamo, mogao bi vam ponuditi jedan. Čak i na poslu, odlazak u hladnjak vode ili u aparat za kavu u isto vrijeme mogao započeti razgovor. Nemoj da previše očigledno ipak, vi ne želite da misli da ste čudni!

9. Nosite drugi parfem

Drugačiji miris može da ga tražim svoj put. Muškarci su dobri u uočavanja promjena, tako da drugi parfem, ili nosi parfem, kad ne bi obično nose, privući će njegovu pažnju i možda čak i pitati kompliment od njega.

10. Predoziranje od komplimenata neće raditi

Baš kao i djevojke, momci vole komplimente previše. Čovjek je teško reći 'Volim taj novi dres' na drugi momak, ali kada kompliment dolazi od Žena, Muškarac će se u stvari kao što je to! Ali ne preterujte ipak, kao ljudi su vrlo osjetljivi na neiskren predoziranja laskanja. Budite iskreni u svojim komplimentima i on će biti polaskan, impresioniran i da će mu pokazati da ste zainteresirani previše.

Kako dobiti momak zainteresovan za tebe? Ako imate neki drugi saveti, molim vas, slobodno ih dijeli u komentar ispod teksta.

load...