Saveti za dating

Kako flertovati sa tekstualnim porukama? 8 savjeta za flert

Kako flertovati sa tekstualnim porukama? 8 savjeta za flert

Sada, kada samo o svima ima mobilni telefon, flert nikada nije bilo jednostavnije. Koketiranje strane tekst je zabavan, jednostavno, a kada treba da bude, to može biti savršeno diskretni. Samo jednostavan tekstualne poruke mogu reći toliko u samo nekoliko kratkih sekundi. Budite sigurni da ste dobili poruku u pravu, ne možeš ga ponovo, pa evo osam naše savjete o tome kako flertuje s tekstualnih poruka:

1. Keep it simple

Jedan od najjednostavnijih savjeta o tome kako flertuje s tekstualnih poruka je - držati ga jednostavno! Tekst bi trebao biti kratak i na stvar. Neka bude svjetlost, držite ga zabavno i zapamtite cilj je da biste dobili odgovor i na kraju da razgovara sa primalac teksta u lice.

2. Ne brinite o svim interpunkcije

Možete reći tekst 'djevica' načinom na koji svoje tekstove čitati, to je kao formalno pismo. U zavodljiva šalje poruke manje je više, a ne treba sve odgovarajuće interpunkcije i formalne gramatike da svoju poruku. Ne skidaj tekstove previše ozbiljno. Biti razigran i improvizirati.

load...

3. Budite spremni za nastavak razgovora

Nema tvrdih i brzo pravila o tome koliko dugo mogao odgovoriti na tekst i mi živimo u dobu instant komunikacije. Pretvorite svoj zavodljiva tekst u razgovor tako što ćete odgovoriti brzo i podizanje malo sa svakom odgovoru ulog. Ali ne brinite, ako ne mogu odmah odgovarati, to nije trka!

4. Pobrinite se da ga poslati na pravu osobu! lol

Još jedan važan savjet o tome kako flertuje s tekstualnih poruka je - pobrinite se da ste ga poslati na pravu osobu. Provjeriti prije nego što pritisnete pošalje! Već mi se dogodilo da napišem: 'Hej draga, idemo večeras ?! ", i poslao sam ga knjigovođa, umjesto slanja moj prijatelj. Srećom, računovođa je imao smisla za humor. 🙂 ti ne bi bila prva osoba koja je poslala zavodljiva tekst na pogrešan broj.

5. Ne budite nestrpljivi

Još jedan savjet o tome kako flertuje s tekstualnih poruka je - ne pokazuju sebe nestrpljiv. Ako ne dobijete odgovor Straightway, onda ne paničite i ne rade ono što zovu dvostruki tekst. Druga osoba može biti samo zauzeti i ako i dalje texting, to neće biti zavodljiva, to može postati dosadno. Budite svjesni!

load...

6. Dobijanje flirty 

Ako želite da se u 'nestašan' zoni sa svojim tekstualnih poruka, suptilnost je ime igre i savjet je daleko više zavodljiv, nego tupim komentar kada počnete da se lično. Graditi polako na razigran i flirty tekst i budite sigurni da bi to moglo uvijek uzeti u zabavno, samo u slučaju da ste pogrešno procijenio osobu.

7. Razmisli prije nego što pošaljete

Jedna od velikih prednosti tekstualnih poruka je da ste dobili vremena da razmislite o tome šta želite reći. Ne žurite, imate samo nekoliko riječi da bi na lijevog strani, ali uz malo razmišljanja, možete napraviti je duhovit, zavodljiv i provociraju odgovor koji želite.

8. Ne brinite o texting skraćenica

Ne brinite, ako ne znate svoj 'LOL'od svog 'CU 2nite', ne morate biti stručnjak texting da flertuje, samo koristiti svojim riječima i zabavite se!

Kako koketirati s tekstualnih poruka? Slobodno podijelite svoj flert savjeta u komentar ispod teksta.

load...