Saveti za dating

Kako francuski poljubiti? 10 moraju znati francuske savjete za poljupce

Kako francuski poljubiti? 10 moraju znati francuske savjete za poljupce

Jeste li znali da je francuski poljubac ne potiče u Francuskoj? Pa, naravno, niko ne može da znam gdje je strastveni poljubac potiče iz, ali se smatra da je izraz francuski poljubac, prvi put koristi kao uvreda za narod Francuske, jer se smatralo da su nemoralnim i promiskuitetne! Ne postoji ništa loše ili pravi način da uživate u francuskom poljubac, ali evo nekoliko korisnih savjeta o francuskom ljubljenja koje vam mogu biti od pomoći:

1. Izaberite svoj savršeni trenutak

Najbolje vrijeme za strastveni, francuski poljubac je mirno, romantično sam trenutak. Nemojte silom pitanje; samo čekati do vremena je u pravu. Oboje ćete znati kada.

2. Nos sukob je NE NE!

Još jedna od dobrih francuskog ljubljenja tips je da bi se izbjeglo da vaša lica direktno ispred jedni od drugih. Nagnite glavu, malo na jednu stranu, tako da možete izbjeći neugodne nos sudara. To je prilično smiješno kada se to dogodi, ali to radije pokvari raspoloženje!

load...

3. Ne žuri u nju

Ne morate žuriti ravno u Full Blown francuski poljubac. To bi trebalo da bude romantičan, kao i strastveni. Početi sa blagim, normalan poljubac, za početak stvari isključen.

4. Dođite do vazduha!

Uzmite pauzu i tada, i gledajte jedno drugom u oči. To vam daje priliku da dijele osmeh, i udahni previše.

5. Koristite ruke previše

Sljedeći je jedan od korisnih francuskog ljubljenja tips je da koristite ruke. Ne samo napišite ruke visi mlitavo na vaše strane; koristiti ih da prihvate svog partnera. Stavite ruke oko struka ili njihovih vrata. Ili, za taj dodatni malo romantike, podlogu za potiljak u vašim rukama.

load...

6. Držite stvari kreću zajedno

Vjerovali ili ne, čak i francuski poljubac može dobiti dosadno. Ne ostavljajte vaše usne ili jezik i dalje za više od sekunde ili dvije. Variraju vašem stilu i oboje ćete uživati ​​u poljubac više.

7. Ne brusnim papirom usne!

Naš sljedeći francuski ljubljenje savjet je da bi tvoje usne ekspandiranog. Vi ne želite da vaš partner misli da samo poljubio malo brusnog papira, tako da držeći tvoje usne ekspandiranog i hidrirana je dobra ideja previše.

8. To je stvarno nije problem ako se smeješ

To se dešava, tako da ne brinite ako se smeješ i ne se uvrijediti ako vaš partner radi ni. Ponekad živci mogu dobiti bolje od vas, tako da je malo oslobađanje napetosti neće škoditi uopšte.

9. Protoka vodstvo vašeg partnera

Ne morate biti stručnjak za francuski poljubac, to samo dolazi prirodno. Ako ste u nedoumici, ili si s nekim novim, a zatim pratite svoje vodstvo i vidjeti gdje to ide. To će i dalje biti čarobni trenutak.

10. Ne zaboravi na dah

Još jedan od velikog francuskog ljubljenja tips je zapamtiti oko dah. Ne morate biti opsesivno o dah i, ako ste oboje jeli češnjak, to će biti u redu. Međutim, ako ste bili jedini koji je odabrao pikantan, češnjak opcija iz izbornika, a zatim osvježavajući mint ne uzima za zlo.

Koje su vaše omiljene ljubljenja tips?

load...