Saveti za dating

Kako napraviti prvi potez na momka?

Kako napraviti prvi potez na momka?

Prema zakonima prirode, ljudi bi trebali napraviti prvi korak. To je uobičajena pravila ponašanja, zar ne?

Ovih dana, međutim, teret je sve više i više na damu da napravi prvi korak. Na kraju krajeva, mi smo žestoko nezavisan i imamo svoje umove i da će, pa zašto ne bi trebalo da se učini prvi korak na momka koji je ukupno komadina?

Čekanje je sve dobro i dobro, ali to je previše pasivan za 21. Stoljeće. Ako želite Muškarac, ti ćeš morati da odem tamo i po njega.

Najbolja stvar je da muškarci vole kad učini prvi korak! Samo u slučaju da si malo nesiguran u sebe i potrebna pomoć sa tehnikom, hajde da pogledamo 10 savjeta koji će vam pomoći napraviti prvi korak na momka.

load...

Budite Bold

Jedan od razloga žene zaziru od naprave prvi potez jer su uvjeriti da time ih čini izgledaju očajno. To je sve što učiniti sa idejom da čovjek može imati koliko djevojke kao on želi, ali djevojka ne može proći kroz jednaku količinu momaka. Ako ona radi, ona je u osnovi riječ da ne možemo štampati ovdje!

Izrada potez uzima puno hrabrost. Potrebna je hrabrost. Ako ćeš hodati do njega, da ga sa drskosti koja hvata njegovu pažnju. Pitaj ga da li želi pivo i ponuditi da ga kupi za njega. On će se dopasti.

Play dami u nevolji

Ok, znamo da si sada hrabar, uvjeren, nezavisna žena koja je spremna da učini prvi korak. Ali to ne znači da ne možete dobiti njegovu pažnju stvaranjem scenarija.

load...

Stavljajući sebe u situaciji u kojoj vam je potrebna njegova pomoć, možete ga pozvati i on će doći oko da ti pomogne! Moglo bi se reći da vam je potrebna pomoć od neke kutije, pričvršćivanje vašeg automobila, ili popravljanje curenje. On će pop strane kao pravi heroj, a vi ćete biti zadužene za njega. Vrijeme je za neke romantiku!

Pazite da ne kažem da vam je potrebna pomoć za pranje posuđa. Da ga neće impresionirati.

Flertovala sa njim

Vjerojatno ste čuli u prošlosti koji flertuje radova i trebalo bi ga probati, ali možda ne bi bilo rečeno da flertuje stvarno radi i svakako treba probati.

Kao, sada.

Muškarci vole da flertuje. U stvari, oni vjerojatno vole koketirati više nego mi. Velika stvar flert je da to možete učiniti iz daljine; na primjer, možete ga poslati zavodljiva poruka na Facebooku ili post pjesme na zidu.

U osoba, osmeh kad si u njegovom društvu i lagano dodirnuti ruku. Nemojte biti agresivni, ali budite razigrani.

Biti direktna

Flertovanje je sve dobro i dobro, ali na kraju vi morate biti direktniji. Momci znaju kad flertuje s njima, ali oni ne uvijek pamuka na da si stvarno u njih. Ponekad oni pretpostavljaju da ti samo da kikotanje iz zabave!

Ne postoji ništa loše biti direktan. To štedi vrijeme i pomaže da raščistimo sve nesporazume. Momak bi mogao sjediti kod kuće misleći "Ona me voli Ona me ne voli", pa neka svoje osjećaje kada ste vi to prvi korak.

Pogledajte ga u oči

Ne, ti ne pokušava da ga pretvori u kamen; on gledajući u oči, ti pokazuje mu da slušaš i da vas zanima.

Gledajući nekoga u oči kada imate razgovor s njima je izuzetno moćan. To pokazuje da ste sigurni u koji ste i da ste prilično uzeti sa sobom. Ponekad čak može uvjeriti momak da si potpuno očaran njega!

Provjeriti da vidi da li je za jednu

Ok, prije nego što učiniti da sve važne prvi potez, morate biti sigurni da je samac prvi. To nije uvijek lako uraditi, jer nijedan momak šeta sa potišten izraz i veliki pečat na čelu na kojoj piše "SINGLE momak".

To bi bilo običan sramota!

Moglo bi se saznati da li je jedan ili ne biti stvarno pametan sa svojim razgovor. Imati smijeh s njim prije nego što kaže da njegova djevojka je jedna srećna žena.

Gledanje 'Scary' Film Zajedno

Pitaj ga da li želi da ima film noć kao prijatelje, a onda ubaci na stvarno 'zastrašujuće' film, a ne nužno horor, samo akcionog filma će učiniti. Ovo će vam dati priliku da se mazim s njim, dajući mu priliku da te zaštiti stavljajući ruku oko vas.

Gledanje 'strašno' film s njim će vas oboje staviti kroz gužve emocija, a često predstavlja priliku da se približi momak si Obuzet.

A ako on bude jako uplašio, pa ćete morati da stavite svoje ruke oko njega!

Get A Rezervni Ticket

Saznati šta je stvarno u i kupe dvije ulaznice za nešto što bi znala da bi voleo. To može biti igra, koncert, ili bilo šta drugo što padne na pamet.

Onda ga nazvati i reći da imaš rezervnu kartu zato što je prijatelj iznevjeriti. Da li on želi da dođe?

Hell yeah!

To će mu pokazati da ste oboje imaju iste interese, a to vam daje veliku šansu da se upoznaju jedni druge.

Pokazuju interes

Obavezno morate pokazati da ste zainteresirani za ono što on govori, kao i njegov hobi i strasti. Ako igrate sa kosom i provjerite vaš telefon cijelo vrijeme, vi ne pravi bilo kakav potez bilo.

Daj mu svoj punu pažnju, postavljaju pitanja i da se uključe u ono što govori.

Drop A Hint

U redu, ako se lik ne ozbiljno, nije mi to, vrijeme je da odustane da mega nagovještavaju da vas zanima.

"Jeste li čuli za novi Will Smith film? Ja sam od želje da ga vidim, ali svi moji prijatelji ne mogu da ga podnesem. "

To će otvoriti mogućnost za njega da vas pozovemo da ga vidim s njim.

Osim ako on je Will Smith mrzi. U tom slučaju, dušo, ti si bolje bez njega.

load...