Saveti za dating

Kako pobediti prvu ženu? top 10 savjeta

Kako pobediti prvu ženu? top 10 savjeta

Svako postane nervozan na prvom sastanku; to je samo prirodno. Nervoza ili anksioznosti, zapravo uzrokovane automatskim prirodnim 'borba ili bijeg' tijela mehanizam. Kada smo suočeni sa potencijalna opasnost, ili u modernom životu, neugodnu ili tešku situaciju, naše tijelo počinje da oslobodi više adrenalina i povećava naša srca da nas spreman da pokupi štap i udario naš protivnik ili beži brzo kao možemo. Kao ni od tih opcija su obično dobre ideje za prvi sastanak, mi sprečiti ove prilično drastične poteze i tako, iskustvo leptiri u stomaku, tremu, a ponekad i znojenje kao dobro.

Trik je u tome da prihvati da nervoza je samo prirodna reakcija tijela na situaciju i možemo lako može kontrolirati, a ne neka nas kontrolirati. U nastavku, dajemo vam naš top 10 prvi sastanak savjete i tehnike će vam pomoći da kontrolišete nervoza na prvom sastanku:

1. Feel good o vama

Kada ćete dobiti spremna za izlazak, igrati neke svoju omiljenu glazbu i igrati to glasno! Staviti na odjeću koja se osjećate dobro o vama. Pumpa sebe malo i fokusirati na vaše samopouzdanje.

load...

2. Kick out nervnog misli

Ne dozvolite da uznemireni misli preuzme svoj um i izbaciti ih čim se pojave. Odgurne sve 'Šta ako...' tip pitanja, kao prvi od tih negativnih misli će uzgajati samo pokraj.

3. Podsjetite se od pozitivnih

Dodirnite u prvi datum uzbuđenje. A prvi datum ima potencijal za budućnost ljubavi i sreće. Koja je najgora stvar koja se može dogoditi? Morate ići na drugom prvom sastanku?

4. Uzmite neke vježbe

Zapamtite, vaše tijelo se prevariti vas u ove živce tako prevariti ga nazad! Uzimajući vježba, čak i samo brza šetnja, će koristiti neke od toga viška adrenalina i osloboditi endorfin da vam dati obnovljeni osjećaj dobrobiti.

load...

5. Ne zaboravite sve one vremena da stvari nisu bile tako loše kao što se bojali

Mi, ljudi, su apsolutni stručnjaci u brinući više o tome što bi se moglo dogoditi, nego mi o tome šta zapravo se dogodilo. Uzmite malo vremena da podsjetim sebe svih vremena koje ste vi radili u stanje preko nečega što nikada nije dogodilo.

6. Recite sebi 'To je samo datum'

Podsjetiti se da je to samo datum; jedan vrlo kratkom periodu u čitav svoj život i, ako stvari zaista poći po zlu te noći, posljedice su veoma male i kratkog daha, u odnosu na ostatak svog života.

7. Praksa svoje strahove

Psiholozi nam govore da je najbolji način da se osvoji anksioznost je za ono što oni nazivaju diplomirao izlaganja. Drugim riječima, praksa. Pokušajte udara razgovor sa strancima u svakodnevnom životu. Možda u redu u prodavnici ili samo kažem hvala nekome ko ima otvorena vrata za vas i naviknuti na razgovor sa ljudima koje ne znam.

8. Planirajte neki razgovor otvarači

Jedna stvar da smo svi plaše na prvom sastanku je čudna tišina, tako da planiraju neka pitanja unaprijed. Šta želite da saznate o ovoj osobi, šta im se sviđa i ne sviđa? Izbjegavajte pitanja koja se može odgovoriti samo sa da ili ne, ali i, pobrinite se da uključite datum u ispitivanje.

9. Zapamtite, ovo nije stvarni život

Prvi sastanak je veštačka i potencijalno neugodnoj situaciji i za vas i vaš datum će vjerojatno biti jednako nervozan kao i vi. Neki datumi će biti dosadno, neke urnebesne a neki samo spot na. Možda će biti potrebno vremena prije nego što se pravi, pa uživajte u procesu.

10. Think Positive

Samo prije nego što napusti dom da se na datum, sebi malo vremena za pojačanje. Recite sebi naglas; "Ja to mogu", "Ja sam jak", "Ja mogu nositi s tim. Pozitivne afirmacije posao!

Misli pozitivno, biti sretni i pokušajte zapamtiti da prvi sastanak nervi su prirodni. To je dvosmjerna ulica i vaš datum je vjerojatno osjećaj isto kao i vi.

load...