Saveti za dating

Kako postati neodoljiv u suprotnom polu? 10 dating tips za žene

Kako postati neodoljiv u suprotnom polu? 10 dating tips za žene

Bez obzira na svoje godine i da li ili ne ste u vezi, mi bismo svi volimo biti neodoljiv suprotnog pola. Duboko u sebi, svi želimo da bude onaj koji se okreće glave kada je uđe u prostoriju ili devojku da momci zuji okolo kao pčela oko meda lonac! Dobra vijest je da to nije sve svodi na genetiku ili supermodel izgleda. A djevojka može biti neodoljiv za nju duhovitosti, inteligencija, samopouzdanje ili samo zato što je ona, sama, misli da je neodoljiva. Tako čitati dalje, i otkrijte deset načina kako bi bili sigurni da ste u centru pažnje na sljedeći party:

1. Pokažite svoje samopouzdanje, jer muškarci smatraju uvjeren žene neodoljivim

To nije samo supermodel izgleda da se okretati glave kada hoda u sobu, to je kako je ona uđe u sobu, a ona to radi s povjerenjem. Muškarci smatraju uvjeren žene neodoljiv, tako da, čak i ako ste u panici unutra, ne pokazuju to! Ostati cool, ostani samopouzdanja i vjeruju u ono što imate i momci će vjerovati u to previše.

load...

2. Pokažite svoje inteligencije, a vi ćete privući poklonike

Bilo koji čovjek koji je vrijedno truda, bit će onaj koji ceni inteligentna žena, tako da nikada neće biti u iskušenju da glup sebe dole zbog muškarca. Ako kombinujete povjerenje sa oštrim duhovitosti i inteligentan razgovor, vi ćete biti dobro na putu za privlačenje nekih poštovalaca.

3. Stavi osmeh u dobre svrhe

Atraktivna osmijeh je jedan od najboljih atributa žene, tako da ga stavite u dobre svrhe. Osmeh je univerzalni signal drugim ljudima da se ne prijeti, da li nekoga i želite ih da dođu bliže tebi. To je poziv za ljude da stupe u kontakt sa vama. Dakle, da tvoj osmeh zasija!

4. Napravite i zadržite kontakt očima sa mladićem kada razgovarati s njima

To pokazuje da ste otvoreni, iskreni i nemamo šta da krijemo. Kontakt očima je ujedno i jedna od najstarijih oblika flertovanja poznat čovjek; možete reći hiljadu stvari s jednim jedinim pogledom, na pravi način!

load...

5. Napravite fizički kontakt izgledaju prirodno

Vi sigurna u sebe, ti si nasmijana i imate inteligentan razgovor. Tako zapečatiti atrakcija sa nevino i spontan dodir na ruku ili rame. Da izgleda prirodno i na dodir će ukloniti sve napetosti između vas i druge osobe, i to onima koji su za ostvarenje da ih znam malo više govori.

6. Dodaci razumljivost i ljubaznost sa svojim povjerenje

Imati povjerenje ne znači da morate postati sve po strani i misteriozan. Jednostavan razumljivost i ljubaznost će uvijek staviti čovjeka na njegovu jednostavnost. Pokazuju interes za njega, kada govorimo i zapamtite to nije sve o tebi, pažljivo slušati šta on ima da kaže.

7. Ne uzimajte sebe previše ozbiljno i pokazati da imate odličan smisao za humor

Ne morate biti stand up komičar pokazati svoj smisao za humor, ali vaše sposobnosti da momci smejem će biti pravi bonus. Budite što žele da se smejem na sebe, kao što si ti da se smejem o drugim stvarima, kao što niko ne voli neko ko se uzima previše ozbiljno.

8. Pazi na kosu

Prekrasna sjajna kosa je uvijek veliki zaokret na muškarce i žene, pa budite sigurni da vaše dati pažnju koju zaslužuje. Uredno drži i svježe oprana uvojcima će zgrabite pažnju i pazite da korijenje ne pokazuju, momci primijetiti takve stvari.

9. Miris lepo, ali ne preteruj!

Vaš izbor mirisa može biti jednako važno, kao i odjeću koju nosite. Odaberite miris koji odgovara vašoj ličnosti i doba godine kao dobro. Ne zaboravite da ne pretjerate parfem, iako; želite momci vrtelo nad vama, a ne padati u nesvijest na podu!

10. Samo budi, a vi ćete biti neodoljiv

U redu, tako da znamo da si čuo ovo prije, ali to je stvarno važno. Nemojte pokušavati i igrati osoba za koje mislite da će biti atraktivan, biti sami, a vi ćete biti neodoljiv. Muškarci vole prirodne djevojka i oni će vrlo lako vidjeti kroz laži.

Da li imate neke druge savjete o tome kako da sebe neodoljivim do suprotnog pola?

load...