Saveti za dating

Kako poznate ličnosti gube težinu? 10 dijetetskih trikova iz poznatih ličnosti

Kako poznate ličnosti gube težinu? 10 dijetetskih trikova iz poznatih ličnosti

Ponekad samo treba da dodaju malo dodatnu motivaciju kada je u pitanju dijete. Na kraju krajeva, na dijeti nije baš lako. Kada sam prvi put otišao na dijeti, trajala mi 2 dana i 3 sata. Da, to je u redu. Popustio sam nakon posebno emotivan epizodu Fringe i morao da upadne grickalice ormar. Nisam početi dijeta za još šest mjeseci.

Odličan način da se motivirani da se drži dijeta je da se pogled na naše omiljene slavne koji su uspjeli da se oslobodi nekoliko kilograma u samo nekoliko mjeseci. Ako oni to mogu, zašto ne možemo? Modeliranje se na nekog drugog je zapravo fantastičan način da se poboljša svoj život i dobiti željene rezultate. Dakle, ako svoj omiljeni osoba je otišao iz Chubby u struku da basnoslovno oblika i zategnut sve gotovo, sve što treba da uradimo je da prate svoje režim na pismo. Dakle, hajde da pogledamo na 10 dijeti trikova od poznatih ličnosti.

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow je uvijek bio neuhranjene, ali mora postojati neki razlog za to. Zaista, ona je jedna od rijetkih poznate žene koje su nekako uspjeli zadržati težinu off zauvijek. Ona je u suštini kraljica zdravlja i kondicije, voljeli i obožavali mnogi. Ali ono što je njena tajna?

load...

Gwyneth je neumorni kada je u pitanju držanje u formi i zdravi. Ona doslovno nikada ne prestaje. Da li je ona promociji njene zdrave ishrane ili raznih fitness režima, ona je uvijek radi nešto da ostane lijepo i trim. Ona je 100% posvećen uzrok.

Njen najnoviji dijeta savjet? Vježba!

Nažalost, njena ideja vježbanja nije da hoda do dućana svaki dan. Ne, umjesto toga ona te želi da vježba intenzivno za dva sata svaki dan.

Kristin Bauer Van Straten

Početak True Blood Kristin Bauer Van Straten je na neobičan dijeti trik nedavno. Kako je objasnio: "Moja nutricionista je pokušao iz svega ovoga gdje smo bili umotani u Ace zavoje natopljene u neku vrstu detoksikaciju da vam se tanji stvar. I onda smo stavili u pončo. Ali morali smo da nastavimo, pa smo hodali u krug, dok je igrao ovo bum kutiji. "

load...

Kristin ishrani sigurno zvuči vrlo out-tamo, ali, hej, ako ti se ne sviđa to samo pitajte "nutricionista" (najbolji prijatelj) da vam preporuči neki drugi.

Boy George

Možda se sjećate Boy George iz osamdesetih pop bend The Culture Club. Njihov najpoznatiji hit je Karma Chameleon, pjesmu koja je danas igrao na radijima širom svijeta.

Boy George je izgledao nevjerojatan povratak u osamdesetih godina; on je bio u zgodan i oblika. Sada u svojoj pedesetih godina, on je nesumnjivo kao ranjiva na srednjih godina širenja kao i svi ostali. Pa ga je ono zaustavio od gomilaju na funti ?!

Boy George ishrane tip je zapravo prilično neobično: On predlaže da svojim lekarom za test krvi da saznam šta dijeta je prava stvar za vas. "Svaki plan je jedinstvena."

Bilo da slijedite savjete Boy ili ne vjerojatno se svodi na to da li ste spremni da iglu zaglavi u ruku kao dio vaše dijete rutine. Hmm.

Britney Spears

To bi moglo biti blizu 20 godina od Britney nas prvi nagovarao da ju je udario još jednom, ali je i dalje kao nevjerojatno prekrasna kao i uvijek. Zašto? Jer je ona samo voli da ostane u formi.

Britney je zapravo kao i ostatak nas kada je u pitanju dijete; ona ga mrzi. U stvari, ona mrzi toliko da je ona i dalje dobiva joj dozu "špagete, kolače i čokoladne kolačiće."

Dakle, kako ona uspijevaju ostati tako lijepo?

Joga i kardio za 90 minuta dva puta tjedno, to je kako. A ako ste kao što je utvrđeno kako je je da ostanem u formi, da ćeš i ti.

Petra Nemcova

Supermodeli su uporišta zdravlja i kondicije. Za mnoge žene, izgleda kao supermodel je krajnji. Suočimo se s tim, iako, ili ste rođeni na taj način ili imate izlagati sebe zaista ludo dijete, zar ne?

Prema Petra, ona je jednom otišla na dijeti koja se sastojala od samo šargarepa, paradajz i morskih plodova.

Stacey Kiebler

Mislili smo da George Clooney je bio ljut na vrijeme na off lomili sa WWE ljepote Stacey Kiebler, a ona je od ima još toplije.

Ali ono što trikove ona koristi da bi tako zapanjujuće vruće?

"Kupila sam Gwyneth Paltrow je kuvar", kaže ona. "To je sjajno."

Radi i sa istim doktor kao Paltrow. Dakle, u osnovi, ti treba da postanu poput Gwyneth Paltrow.

"Njen kuharica je oko eliminacije dijeta, izuzetno zdrav način da jede, tako da sam stvarno se divim šta radi."

Katy Perry

Katy Perry je uvijek imala krive, nešto što smo joj se divili za. Ona je bez sumnje jedan od najljepših pop pjevača.

Njeno tijelo nije do sreće ili čuda prirode, iako; Umjesto toga, svatko može izgledati kao ona. Pa, dokle god jede puno gljiva, to je.

Da, Katy Perry pretplati na dijeti pod nazivom M-plana. U osnovi, to traži od vas zamijeniti ručak ili večeru sa gljiva na bazi obroka. Dobra vijest je da postoje brojne različite vrste gljiva tamo, sa Portobello gljiva nadimak "odrezak povrća."

M-Plan obećava dobre stvari, kao što su trimer butine, propalicama i Tums.

Beyonce

Beyonce voli zdravlje i wellness, a nedavno postali vegani za 22 dana koja će pomoći joj u formi. Iako ona nije više posvećeni vegan, dijeta na biljnoj osnovi je i dalje ključni dio njene ishrane.

Jessica Alba

Sin City zvijezda Jessica Alba je drastičnu akciju nakon što je rodila; izgubiti sve to višak postotak na funtu, ona je na nosi steznik.

"To je znoj ali isplati se. To je bio brutalan; to definitivno nije za svakoga. "

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston je i dalje jedna od najpopularnijih ličnosti na planeti, bez obzira na činjenicu da je njen 50. Rođendan se približava.

Naravno, držeći njeno tijelo lijepa kao ona dobiva stariji nije baš šetnja u parku. Žrtve se moraju napraviti. Kao i rad se intenzivno, Jennifer su živjeli na dječju hranu za put. Zašto? Prema njenim riječima trenera: "Liquid čisti da vam pomoći da izgubite težinu, ali ćete dobiti više naredne sedmice. Hteo sam nešto gdje možete eliminirati toksičnosti i slomiti loše navike, ali i dalje imaju svoj probavni sistem ide. To je kada je rođena čišćenja dječje hrane. "

load...