Saveti za dating

Kako pustiti momku da zna kako ti se dopada? Dobar i suptilan način

Kako pustiti momku da zna kako ti se dopada? Dobar i suptilan način

Ovih dana, ne postoji veliki problem s djevojkom dolazi naprijed da naprave prvi potez, ali ponekad suptilan pristup može raditi bolje. Problem je međutim, da su neki momci su tako guste, dvadeset stopalo visok neonski znak ne bi im dati poruku! Dakle, ako želite da mu zna da ti se sviđa, ali na suptilan način. Pročitajte ovih deset savete kako:

1. Počnite s osmijehom

Naš prvi savjet o tome kako da pusti Muškarac znate kao on je jednostavno smile. Ništa neće upaliti vaše lice i reći "pričajmo 'baš kao osmijeh. Kad god je oko vas ili gleda, možete komunicirati puno, samo sa osmehom. To je velika i suptilan način da ga se opustite i dobiti ga da priča, samo ne preteruj, iako i da izgleda originalan.

2. Invade njegov prostor

Još jedan jednostavan način da ukazuju na to da želite više nego samo poznanik je tako što malo bliže njemu. Nije pravo u lice, da će ga uplasi, ali sjediti ili stajati bliže njemu nego što bi normalno učiniti i to će mu dati pravu poruku.

load...

3. Koristite ženski dodir

Ako znate momka kao prijatelj, a onda mu dati veliki zagrljaj sljedeći put smo se upoznali, ili, ako imate još nije ni dobio tako daleko, dodir na ruci kad se smeješ njegovim šalama. Izrada fizičkog kontakta, koliko god bila mala, pokazuje kako udoban ste s njim i da možda želite više.

4. Dajte mu malo komplimente

Muškarci vole da im se ego pomazi, kako bi bili sigurni da je to radiš je milovati! Možete to učiniti stvarno suptilno od samo komentarišući nova košulja da on nosi ili ako je imao svoju frizuru. Možete čak i komentirati njegove ličnosti sa riječima kao što su "Oh, tako si zabavan '.

5. Pobrinite se zna da su samohrane

Sljedeći savjet o tome kako da pusti Muškarac znate kao on je kako bi bili sigurni da on zna da ste jedan. Neki momci će samo pretpostaviti da si u vezi, tako da mu umirimo ostatak na ovaj brzo! Dobiti poruku preko na neki suptilan naznake kao da bih da idem u kino, ali nema ko da ide sa.

load...

6. Pokažite interes za njega

Morate uzeti razgovor dalje od običnog ljubaznosti ako želite napraviti vezu s mladićem, tako da je vrijeme da se krene dalje raspravljaju o vremenu. Kopaju malo dublje i saznati koji su njegovi hobiji i interesi i tražiti zainteresirani kad ti kaže.

7. Pitaj ga za pomoć

Ako imate problem, onda ga pitam za njegovu pomoć. Ako nemate problema, čine jedan! Muškarci vole dolaziti na djevojke spašavanja i to će pokazati da li mu vjerovati ili vrijednosti svoje mišljenje. Pitaj ga za uslugu, kao što je vožnja na posao, ili ga će vam pomoći da podignete nešto, to je uvijek dobra.

8. Smijte njegovim šalama

Još jedan dobar savjet o tome kako da pusti Muškarac zna da ti se sviđa, ako on pukotine šala, budite sigurni da ste prvi koji će se smeje! Pokazati mu da postoji veza između vas i dijele isti smisao za humor, a on će se vrlo brzo zagrijati za vas.

9. Pitajte za njegov broj telefona

Tražeći njegov broj telefona nije notorna chat-up potez; to može biti čisto prijateljski gest. S druge strane, to će vjerojatno dobiti svoj um zujanje dok pokušava da shvati pravo značenje iza pitam.

10. Talk tiho da ga

Ako razgovarate tiho s njim, on će morati da se osloni na bliže čujete. To čini stvari izgledaju mnogo više ličnih, gotovo kao da je dijeljenje tajni i na taj način da će dobiti poruku da je to on želite da razgovarate, a ne svi ostali.

Kako dopustiti Muškarac zna ti se sviđa? Da li imate neki drugi saveti? Molim vas, slobodno podijeliti svoje Savjeti za upoznavanje u komentar ispod teksta.

load...