Saveti za dating

Kako se ispričati mom momku? 10 kreativnih saveta

Kako se ispričati mom momku? 10 kreativnih saveta

Zaista je teško priznati kad smo u pravu! Svi mi pravimo greške, ali ponos često dolazi prije pada tako da smo radije ne moram da kažem da mi je žao. Ponekad, držimo argument ide jednostavno zato što jednostavno ne žele držati naše ruke i priznati greške našeg načina.

Ali priznanje da nisu u pravu i izvinjava tvoj dečko pokazuje mnogo zrelosti, a to pomaže da se ublaži argumente i spriječiti ih da predaleko od ruke. Na kraju krajeva, mi smo svi kraljevi i kraljice argumenata kada smo u vezi, ali daleko premalo nas su spremni držati naše ruke i smire situaciju rekavši da nam je žao. Ako želite da se izvini kreativno sa svojim dečkom ili mužem, evo top 10 savjeta!

-slojni ga hrane

Vi ste bili u pravu, a vi to priznati. Ali sada je u Huff, jer si ga stvarno uznemirio ovaj put. Umjesto da govorim, on igra na svom Xbox i rekao ti da ga ne uznemiravaju dok je ubio sve zombije.

load...

Jedini način da ćeš moći reći žao što mu je ovaj put ciljajući na stomaku sa nekim u ukusnoj hrani. Kuhanje mu je omiljeno jelo je stvarno sladak način da se kaže mi. Možete čak i mogao staviti šlag na tortu tako što mu je fab pustinji, previše.

Napišite Funny Poem

Ovo je još jedan veliki savjet o tome kako da se izvini tvoj dečko. To nije ni bitno ako nije književni tip, jer vi ne pokušava da bude Shakespeare ovdje. To nije ni bitno ako nisi književni tip jer je cilj igre je osvojiti natrag svoju naklonost sa smiješno pjesma koja izražava vaše priznanje krivice.

Bi mogao napisati glupo malo haiku, ili ste mogli sastaviti smiješno Limerick. To je do vas, ali pravi trik se može pronaći riječ koja se rimuje sa "mi" i nije "safari".

load...

Kako bi bilo, hm, Atari?

Ti si na svoju ruku. Izvini. Hej, to je da si to uradio pogrešno na prvom mjestu!

Napadaju ga Razigrano

Rekli ste da vam je žao, ali on još uvijek ne imati ga. On je odbio da prihvati izvinjenje, a on i dalje ne razgovara sa tobom. Ti si stvarno boli njegov osjećaj ovaj put i izgleda kao da bi mogao da mu dam nedeljno da se ohladi.

Ili, mogli igrati napad njega. Znate, zagrliti ga dok ne popušta. Ili poljubi ga dok on daje u i prihvata izvinjenje.

Ako ništa od toga radi, pokušajte ga golicanje do smrti kao što ste rekli, "Žao mi je! Žao mi je! ", Dok se bori za dah i želi sve ovo bi samo završiti.

Kreiraj Foto College Of vas oboje

Još jedan savjet o tome kako da se izvini tvoj dečko je da okupi neke stare slike zajedno (to može također uključivati ​​štampanje neke off), a zatim ih zajedno na komad kartice prije kadriranja i visi na zidu.

Nemojte zaboraviti da pišem "Žao mi je" na vrhu komad kartice!

Onda, kad se vrati kući s posla on neće moći učiniti ništa drugo nego osmeh i Pozdravljamo vas u naručje.

Use Your Puppy Dog oči

U redu, to je vrijeme da biste dobili svoje najbolje štene psa oči. Znate, oči ste koristili kada ste bili mali da se nešto od vaših roditelja. Da, one! Ovo je jedan od najpopularnijih savjete o tome kako da se izvini tvoj dečko.

Zaista je teško za bilo koga da ne gleda u njegove partnere štene oči dok ona govori mi da ga i dalje odbijaju da prihvate ispriku. Ćete otopiti njegovo srce sa onima štencima, a on neće samo biti prihvatanje tvoje izvinjenje - on će se praviš večeru, kupuje vam cvijeće i vodeći vas na vikend bijeg. On jednostavno ne mogu da podnesem pomisao da izreka mi je napravio si tako tužna 🙁

Neka Breakfast In Bed

Najbolji način da se čovjek srce je preko stomaka, pa zašto ga ne zdrav, hranjiv doručak koji ga Perks se prije posla ujutro napraviti?

Probudite se rano da sastavi svoju omiljenu hranu i on će uskoro shvatiti koliko ti je žao.

Koriste Internet

A stvarno kreativan način da se kaže mi je preko Interneta. Umjesto da se izvinjava licem u lice kao tvoji roditelji morali učiniti, zašto ne napraviti dobar korištenje izuma 20. Stoljeća?

Moglo bi se napraviti zabavan video na YouTube koji objašnjava svoje greške prije odlaska u detalje o svemu te volim o njemu.

Mogao bi da napišete blog koji radi isto, samo ovaj put metak-liste sve što volim svoj čovjek.

Moglo bi se stvoriti duhovit meme, ili ste mogli čak napraviti muziku ako si do njega.

Kupiti "Žao mi je T-Shirt"

Još jedan savjet o tome kako da se izvini tvoj dečko je kupiti "Žao mi je T-Shirt".

Yup, zašto ne kupiti tee koji kaže: "Žao mi je" na prednjoj i nositi oko njega cijeli dan?

Mogli ste čisti ga, kuhati u njoj, gledati TV u njemu. On će na kraju dobiti sliku, naravno, i on će da je stvarno smiješno i slatko, čak i ako on neće priznati to na prvi pogled.

Da bi testirali koliko ti je žao stvarno, mogao bi vas nositi majicu van, previše. Ćete morati da izdrži i ako želi da oboje skoknuti svojih roditelja, to je upravo ono što morate učiniti.

Napišite "Žao mi je" Svuda

Kupim stick-it bilješke i onda napisati "Žao mi je", na koliko god želite.

Zatim, na čelu oko kuće držati ih svuda. Možete pop jedan na frižideru, unutar pećnice, na glavi tuša, na jastuku, pa čak i na stomak.

On će se divim svojim radnu etiku i uskoro ćete biti kit u rukama ponovno. I to što si učinio? On je sada zaboravio sve o tome.

Zapišite po tabli

Naš konačni savjet o tome kako da se izvini tvoj dečko je kupiti malu tablu i pisati "Žao mi je, možemo li izbrisati sve što se dogodilo?" Na to.

Ne zaboravite da napusti gumice na ploču sljedeći tako da oni mogu izbrisati same riječi. Slatko!

Kako da se izvini tvoj dečko? Koji su najbolji savjeti?

load...