Saveti za dating

Kako se osećati bliže vašem momku?

Kako se osećati bliže vašem momku?

Blizina je ono što svi želimo iz naše momke, ali u doba kada oba partnera imaju puno radno vrijeme karijere i privatnog vremena je na premiju, koja bliskost može biti teško postići sa velikom frekvencijom. Problem je u tome nedostatak intimnosti između vas i tvoj dečko stvarno može da skine sjaj vašeg odnosa, a lako možete početi osjećati daleko.

Velika stvar je da dobijemo tu bliskost nazad je često samo pitanje obavljanje nekoliko jednostavnih, ali super moćan pokrete. Dakle, ako ste u potrazi za cementiranje svoju ljubav i osvojiti natrag Besmrtne pažnju svojim Beau, hajde da pogledamo na nekoliko načina koji će vam pomoći osjećati bliže tvog dečka danas.

Kiss!

Yup, ponekad osjećaj bliže ljubavnik je jednostavno kao Naboravanje gore. To bi moglo biti samo brz poljubac pre nego što ode na posao, ili bi moglo biti nešto kao romantično kao dugo da se sjednica u kino. Šta god da je, ljubljenje je odličan način da se približe svojim dečkom.

load...

U stvari, većina žena će priznati da vole ljube na sve-out vođenja ljubavi, jer je intimnije i sugestivno. Ne stidite ljubljenja tvog dečka, ali neka bude vaš cilj da ga poljubi zdravo, zbogom i bilo koje vrijeme između!

Razgovarati s njim

Zvuči jednostavno dovoljno zar ne? A ti vjerojatno čitate ovaj i vrišti ", ali mislim da razgovaram s njim. Šta, misliš da izlazim Muškarac nikada ne govore TO ?! "

Naravno, svi smo razgovarati sa našim momcima. Ali nakon zajedno nekoliko tjedana, to je vrlo lako zaboraviti na jednostavne razgovore koje su bitne.

Koliko često pitate kako mu je dan na poslu bio, ili kako je on spavao? Koliko često si mu reći da mu nedostaje ili da ga volite? Da se osjećaju bliže sebi, to je vrijeme za početak postavljam jednostavna, ali važna pitanja.

load...

Uhvatio za ruku i

Ovo je još jedan jednostavan način dovođenja tvoj dečko bliže vama. Držeći ruku u javnosti je siguran znak slobode; kaže svijetu da ovdje oboje su savršeno u ljubavi jedni s drugima.

Handholding može biti jednostavan gest, ali to je nevjerojatno simbolično. To je nešto što povezuje i pokazuje da imate poverenja jedno drugo. Kao odnos kreće prošlosti ranoj fazi, to može biti tako lako zaboraviti jednostavna radost drži za ruke jedni drugima. Da ga vratim.

Zagrljeni na kauču

Vrijeme TV ne mora biti dosadan. Umjesto da sjedi nekoliko centimetara i žvakali na grickalice, zašto ne približi zajedno mazite dok gledate film?

Mazite na kauču je odličan način da se osjećaju ugodno u zagrljaju svog čoveka. Možete osjećati voljenom, sigurno i zaštićeno. Ispostavilo se nešto kao svakodnevnih što je gledanje televizije u toplo, zajedničko iskustvo koje vas podseća oboje koliko volite jedno drugo.

Slušaj ga

Kada se raspravljati sa svojim dečkom, možda imate želju da uvijek biti u pravu. Na kraju krajeva, u pravu si, pa zašto ne bi trebalo da se bori s njim do smrti da to dokazuje?

Borba na ovaj način često znači da ne slušaju njegove strane argumenta. To stvara emocionalnu distancu između vas dvoje to može biti prilično štetno. Umjesto toga, trebali biste uvijek ga saslušati, tako da možete shvatiti gdje je dolazi. Ovo će stvoriti emocionalnu vezu koja će se samo jači.

Budite Razigrani

Ako je vaš odnos se trenutno oseća negativne efekte kako tvoja i užurbanog rada život svoje partnere ', to može biti štetno za vaše bliskost. Sav rad i ne igra na kraju može dovesti do neveselo, gorke odnosa koji se nije baš svejedno. Tamo sigurno neće biti mnogo bliskost ako oboje mrštio oko toga čiji je red da se napravi večeru.

"Juče je sam!"

"Da, i to je bilo grozno. Pokušajte ponovo danas! "

Da bi to bliskost, jednostavno treba da se malo zabave. Laugh sa svojim partnerom, ismijavati ga, igrati zajedno s njim. Opustite se oko njega, napraviti nekoliko viceva i gledati komediju zajedno. Malo me borba pred spavanje! Prepustite svoj unutarnji dijete i napraviti svjetlu ozbiljna situacija.

Isključite telefone

Mogu li zaista osjećati blizu tvoj dečko ako si ti potrošio pola svoje vrijeme zajedno razgledanja telefone? Uvijek provjeru telefona, bilo da ste u autu, u restoranu ili imaju piknik, samo stvara udaljenost između vas dvoje. Cijelo vrijeme ste na telefonu, ti nije fokusiran na tvoj dečko. Isključite ga i dati mu svoj punu pažnju.

Probati nešto novo

Stagnacija je često uzrok nedostatka bliskosti. Ako vi i vaš dečko nisu učinili ništa novo zajedno za dobar dok, možda dobiti malo dosadno ovog odnosa.

Radim nešto novo možete približiti ponovo zajedno. Na primjer, možete ići na koktel odluka klase, na kojoj ćete morati raditi zajedno u timu za stvaranje vlastite koktele. Ova vrsta timskog rada će vam pomoći obveznica, i da će ojačati vaš odnos.

Saznajte šta je ispod površine

Večeras, trebalo bi da igraju novu igru: trebate pokušati saznati što stvarno motivira i pokreće vaš partner. Pitaj ga o svojoj prošlosti, od njegovog djetinjstva do njegove koledž dana. Kopaju duboko i saznati ko je on zaista, ono što su njegovi roditelji, kao kad je odrastao i što sanja da je imao dok je bio tinejdžer.

Ova vrsta razgovora će otkriti nove emocije i priče koje niste znali ranije. To će stvoriti dublje razumijevanje tvog dečka, povećanje vaše empatije i donosi mu bliže vama. Možda je nedavno bio daleki jer pitanje iz prošlosti; saznati šta je to bilo i porazgovaramo o tome s njim.

Biti pozitivan

Negativnost je odnos ubica i da će samo povećati distanca između vas i vašeg čovjeka. Da zadrži bliskost ste nekada imali, morate ostati optimističan oko njega. Biti njegova i svoju navijačicu, probudi se sa osmehom na licu, i biti optimističan o svom životu.

load...