Saveti za dating

Kako se osećati više povezano u odnosima na daljinu?

Kako se osećati više povezano u odnosima na daljinu?

Duge veze udaljenosti postaju mnogo češće, a čak i sa svim raznim sredstvima koje imamo na raspolaganju koje komunikaciju na velike udaljenosti lako, i dalje može biti teško zadržati pravi smisao veze sa osobom koja vam se odvajaju od. A na daljinu odnos znači da morate imati puno veću posvećenost, strpljenje i snagu, da zadrži osjećaj bliskosti živ. To ne kaže da se ne može raditi, jer hiljade ljudi ne bi radio, pa pročitajte ovih deset načina na koje će vam pomoći da se osećate više povezani sa svojim partnerom, čak i ako su daleko.

1. Ne budi Technophobe

Ne boj se da maksimalno korištenje iz tehnologije da imate na raspolaganju. Možete tekst, e-mail, Skype i zadržati svoj Facebook profil ažuriraju. Skype je vjerojatno najbolji od njih, jer vam omogućuje da razgovarate licem u lice. Ako niste sigurni kako koristiti te stvari, zamolite prijatelja da pomogne, jer stvari kao što su Skype zaista može pomoći da vam zbliži.

2. Ne zaboravi puž mail

Dok svu tehnologiju koju imamo je odličan za instant komunikaciju, nemojte potcenjivati ​​moć rukom pisane pismo. Kada pišete odgovarajući pismo nekome, možete dobiti vremena za razmišljanje kroz ono što želite reći i rukom pisani dopis je mnogo više lični nego elektronske poruke. To također pokazuje da ste stavili puno više truda u nju pišem previše.

load...

3. Make upotrebu telefona

Ne samo osloniti na pisanu riječ; zvuk jedni drugima glas će biti važno da se oboje previše. Ako će poslati laku noć tekst, možda kao i zovemo. To će biti puno ljepše i osobne, i pomoći da se osećate povezani jedni drugima.

4. Share čak i male stvari

Kada radite razgovarati, razgovarati o svemu. Šta ste radili tokom dana, koji ste upoznali, što ste govorili, pa čak i ono što ste jeli. Jedna od stvari koje vam nedostajati kada ste u daljinu odnos je obični, svakodnevni detalji jedni drugima život. Pričajući o onome što bi moglo prije nego što se činilo da nešto sasvim dosadno, osjećat ćete se mnogo bliži jedni drugima.

5. Razgovarajte svaki dan

Zaista želiš da pokušaju da razgovaraju međusobno barem jednom dnevno. Čak i ako je to samo pet minuta chat reći laku noć, to može učiniti sve razlike. Ako su žive zajedno, ti bi nešto reći da se svaki dan, tako da ne dozvolite da pada samo zato što su osim milja. Napravite rutinu da uvijek govoriti u određeno doba dana, a onda će biti lakše da se ne dozvoli drugim stvarima stane na put tog važnog telefonskog razgovora.

load...

6. Slanje fotografija

Fotografije mogu biti važan način da ostanete povezani. Nekoliko snimke vašeg noćnog izlaska s prijateljima, ili porodice zajedno, će pomoći daleki partner osjećati više uključeni u svom životu. Vrlo je teško objasniti riječima kako nešto izgleda, tako da snimite daleko kamerom mobitela, a on će biti u mogućnosti vidjeti za sebe ono što vi govorite.

7. Budite iskreni, ali ostati pozitivan

Probajte i biti vedra i optimistična kada razgovarate sa svojim partnerom, ili ćete samo da ga osjećati još više izolovan, jer on ne može biti tu da vam pomogne, ali nakon što je rekao da, trebalo bi da i dalje dijeliti manji iritacije dan s njim. Ako ste neraspoloženi, jer si imao loš dan na poslu, a onda mu reci. Ako pokušate i sakriti sve, mogao bi ostati brinući o tome zašto ste uznemireni.

8. Posjetite jedni druge kao često možete

Naravno, da se viđamo u lice je najbolji način da ostanete povezani, pa se potrudite da radite viđamo onoliko često koliko možete. Kada radite viđamo, da tada imate zajedno zaista posebno previše. Dobiti što više vremena možete sami međusobno i provesti neko kvalitetno vrijeme kod kuće. Izlazim svaki dan i noć može biti zabavno, ali trebat će vam vremena za razgovor kao dobro.

9. Napravite planovi za budućnost

Nemojte govoriti o budućnosti i napraviti planove za kada ćete sljedeći opet biti zajedno. Čak i ako to vrijeme mogu biti na neki način još isključen, i dalje će vam dati i nešto da se radujemo previše. Ako vas podsjetiti jedni druge da biti osim neće biti zauvijek, to će učiniti razdvajanje lakše da se bave i to će vam dati i nešto što možete raditi prema zajedno.

10. Ne zaboravi jubileja

Kada ste osim, slave godišnjice i rođendane je još važnije, tako da ne šta god da radiš, zaboravi njegov rođendan ili bilo koje druge važne datume. Sjećanje na takve stvari koje će učiniti vaš partner shvatiti da ste i dalje mislim na njega, čak i ako ne možete biti s njim svaki dan.

Koji vam je omiljeni daljinu odnos savjet?

Ostati sretan, ljubavi i biti voljen!

load...