Saveti za dating

Kako znati da li se momku voli? 7 najboljih načina za testiranje njegovog interesa

Kako znati da li se momku voli? 7 najboljih načina za testiranje njegovog interesa

Kako vam reći da je stvarno zainteresovan za vas ili samo kao "lepo" čovjeka? Ako ne možete raditi da li je vaš zaljubljen razmišlja isto kao i vi ili samo pokušavam da ne budem grub, to može izgledati gotovo nemoguće pronaći način da testirate vodu bez rizika pojavljivanja da bude potpuna budala. Posljednja stvar koju želite učiniti je to da šikljala sa svoja osećanja i emocije da ga samo da se suoči sa prilično crvenim licem momak muca se riječi: "Zaista sam polaskan, ali.........".

Da bi stvari malo lakše i, potencijalno mnogo manje neugodno, prikupili smo nekoliko savjeta za vas kako da znam da li i momak voli kako testirati svoj interes. Počnimo:

1. Da li neki undercover istraživanja

Prije nego što se bilo kakav potez na sve, malo istraživanja neće ići u redu. Pitati okolo i pokušati saznati da li je na raspolaganju; on bi mogao biti s nekim, u braku ili čak gay! Nekoliko diskretne upite da vam kažem, ako imate bilo kakve šanse uopšte i riječ možda čak i da se vratim na njega da si pitao, tako da bi se ubija dve muve jednim udarcem.

load...

2. Kako da znam da li je momak voli? Pazi na oči!

Oči su ogledalo duše, ili bar tako kažu. Što je još važnije, ako gledamo u njega preko prepunoj sobi, a on zuri natrag, znate da ste dobili šansu. Ako oči brzo preći na nešto zanimljivije, možda bi bilo vrijeme da odustane od ovoga.

3. Blizina eksperimentiranje

Svi smo se sviđa naš lični prostor i, općenito, volimo samo da dijele taj prostor sa ljudima znamo ili se sviđa. Jedan jednostavan test je u interesu da se približi ga sljedeći put sjedite zajedno. Ako ne pređu da bi prostor za vas, ali drži da je blagi kontakt kao što je to, on bi mogao biti ti šalje poruku da bi se više fizički kontakt dobrodošli.

4. Get lični

U razgovorima sa strancima smo skloni da upravlja razgovor daleko od bilo lično, ali sa nekim da smo zainteresovani da upoznate bolje, više smo spremni otvoriti se malo. Ispustiti nekoliko lični bodovi u razgovor i vidi da li se nadovezuje na njoj, ili, ako je on brzo prelazi na drugu temu. Polako ali i ne se previše lično prerano, on još uvijek ne može biti zainteresirani.

load...

5. Nađite neki zajednički jezik i ispustiti neke naznake

Nisi previše naprijed pita Muškarac koji tip muzike koju voli ili koja vrsta filma gleda. Kada ste saznali, napraviti mentalnu zabilješku i otići i učiniti malo istraživanja, onda možete vratiti nekoliko dana kasnije, a spomenuti, u prolazu, naravno, da bih da odem i vidim da najnoviji blockbuster film ali da mrziš odlazak u kino na svoju ruku, i vidjeti što će biti njegov odgovor na ovo... 😉

6. Gauge simpatije glasanje

Muškarci vole biti vitez u sjajnom oklopu i galopirajući spašavanje dami u nevolji, tako ležao stvari malo debeo za njega i reći mu kako ne možete dobiti sutra na posao, jer je svoj automobil u garaži i vidjeti, ako dođe u pomoć. Ovo će biti jedan od znakova da vam je voli. Još jedna dobra mu govori kako loše tvoj bivši tretirao; ako on kaže: "Ja to nikad ne bih ti to ', onda znate da ćete dobiti negdje.

7. Samo da budem otvoren i pitati

Ako sve drugo propadne, onda pitaj! Ne moraš biti tako otvoren kao da pita da li je on smatra da si privlačna ili ne, to bi moglo biti malo neugodno, ali ti bi mogao pitati da li je on jedan i traže vezu. U najmanju ruku, onda ćeš znati da li gubiš vreme.

Muškarci su iznenađujuće stidljiv kad je u pitanju pita nekoga, pogotovo u situacijama u kojima nisu očekivali da upoznam nekoga. Oni mogu pun hrabrosti u noćnom klubu, ali traži nekoga na poslu, na primjer, to je druga stvar. Dakle, pokušajte neke od ovih suptilnih testova, to može biti samo izgovor da je čekao.

Kako da znam da li je momak voli? Ako znate neke druge načine za testiranje njegov interes, molim te, podijeliti svoje mudrosti i Savjeti za upoznavanje u komentar ispod teksta.

load...