Saveti za dating

Ljubavni saveti: 8 romantičnih pokreta koji to toliko znače

Ljubavni saveti: 8 romantičnih pokreta koji to toliko znače

Prije nego što se zaljubila u, da li su vjerovali da jedna osoba može značiti toliko toga da ti i koji jednostavno donosi osmijeh na svoje lice bi ti, sami donijeti, toliko sreće?

Ljubav je divna stvar, to nas čini želim da radim nešto posebno za naše partnere. Želimo da znaju da su oni važni i koliko nam znače. Najjednostavniji gest, najmanji poklon, kada se daje s ljubavlju, može značiti toliko i vi i vaš ljubavnik.

Ljubav Savjeti: 8 romantične geste koje znače puno

No, kako su dani pretvaraju u mjesecima i mjesecima u godine, to je sve previše lako postati samozadovoljni u vezi i početi da jedan drugog zdravo za gotovo. Mi smo postali toliko zaglibio u svakodnevnom naporan posao života, da ponekad zaboravimo da čak i najmanji od romantične geste može značiti toliko toga i reći "Ja još uvijek volim 'na svog partnera.

load...

Kao što su to ili ne, pun ljubavi i sretan odnos potrebe upravljanja, kao što to čini svaki odnos, pa evo nekoliko ljubavnih savjeta o tome kako zadržati iskru u vašem ljubavnom životu i podsjetiti vašeg partnera da još uvijek stalo.

1. Gest dnevno drži Doldrums dalje

Uzmite svaki dan kao priliku da potvrdi svoju ljubav sa jednostavnim gesta naklonosti. Ritual zbogom poljubac kada je sve dobro i dobro vi deo za rad u jutarnjim satima, ali neočekivano poljubac, poklon iznenađenja bez razloga ili nekoliko jednostavnih riječi u neočekivanom trenutku može značiti mnogo više.

2. Ne dosadi

Iznenađenja i kreativnost mogu zadržati vezu poseban. Samo "Volim te" komentar na vratima frižidera ili možda omiljenu čokoladu zamišljeno smešten unutar torbu može uljepšati dan vašeg partnera.

load...

3. Makni se od svega toga

Uzmite vikendom od sada i ponovo. Nema razloga, nema posebnu priliku, samo priliku da uživaju u međusobnom društvu u različitim okruženjima.

4. Napravite vremena za razgovor

Dopustite sebi da razgovaraju jedni s drugima. Ne samo ušao u posao, sjesti i uključite televizor. Možda kuhati zajedno ili igrati društvene igre, tako da možete razgovarati u isto vrijeme. Ove važne trenutke otvorene i intimne komunikacije mogu donijeti dva partnera bliže i nikakve veze cvjetaju čak i više.

5. Budite spontani

Napraviti instant odluku da izađemo na večeru ili uhvatiti film. Romantični ili čak intimne trenutke ne treba da se planira, a istog spontanog, ali prekrasan događaj može biti daleko uzbudljivije, nego pomno planirane.

6. Reserve neke kvalitete 'zajedno' vremena

Izbjegavajte uzimajući u kolotečinu i pronalaženje da ti samo sjedi kod kuće cijelo vrijeme. Kada su prvi put dating ste radili upravo suprotno: ste išli na sastanke, ti koristi za organizaciju spontani putovanjima, pa zašto ne sada? Izdvojiti barem jedan dan nedeljno da izađu negdje drugačije i, ako imate djecu, dobiti dadilju jer je noć.

7. Uzmi pretvara planiraju datum

Uzeti u skreće pan nedeljni termin i iznenadite partnera sa nečim novim. Datumi se ne mora biti konvencionalni film ili večeru. Pridružiti teretanu zajedno, idite na večernju klase i naučiti nešto novo zajedno ili čak samo idi razgledanje na lokalnu atrakciju da ni od vas ikada posjetili ranije.

8. Zapamtite, male stvari računati

Nije svaki znak zahvalnosti dajete ljubavnik mora biti ekstravagantan jedan. Kupnja mali poklon iznenađenja na putu kući će obaviti posao jednako dobro. Cvijeće, čokolade ili bocu vina da dijele na večeru će sve pomoći zadržati romantiku cvetanja u vašem odnosu.

Mnogo puta, najbolje romantične ideje su najjednostavnije. Glavna stvar je da vam pokažem jedan drugog da je ljubav je tu. Mi svi trebamo afirmaciju ljubavi u našim životima i to je stvar koja je tako lako dati, a tako lako zaboraviti.

Nadam se da ćeš naći ljubav ove savete i odnos savjet koristan.

Slobodno podijelite svoju romantičnu savjete i svoje misli o tome kako iskru u životu u vezi u komentar ispod teksta.

load...