Saveti za dating

Muški savet o tome šta da ne radi na prvom sastanku

Muški savet o tome šta da ne radi na prvom sastanku

Imate li prvi sastanak dolazi? Verovatno si malo nervozan. Ne brinite, većina nas. Pogotovo ako ste bili van zabavljanje igra već neko vrijeme, priprema se za prvi izlazak može biti i super uzbudljivo i apsolutno zastrašujuće. Ti raduju ispunjavanju momak i vidi gdje bi ovo moglo potencijalno ide, ali ti si i užasnut vaše noći vizije stvari idu loše.

Znaš taj tip vizija pričam: one u kojima ste nešto tako čudno da mu je telefon iznenada gasi i biva pozvan jer mu je mačka umire ili nešto jednako nečuveno reći. On čak i ne reći Zbogom, jer ne može da natera sebe više da te gledam. Katastrofa.

U stvari, postoje mnoge stvari koje bi mogle potencijalno scupper prvom sastanku. Već zato što kažu da je znanje moć, moramo da razmišljam da bi bilo super kad bi saznati šta je to što momci ne želim da uradiš, tako da se ne jednostavne greške koje su nas sve košta tako mnogi muškarci! Pa smo izašli i razgovarali sa momci i dobila odgovore. Evo nekoliko stvari koje oni ne žele da rade na prvom sastanku:

load...

Ne pričaš o svojoj Ex

Ne ne ne.

NO.

Čim se govori o svojim bivšim, momak gubi interes. Zašto? Jer ga je automatski govori da si ipak spustio se na njega.

Do not Be Podložan

Niko ne voli pushover. Možda mislite da je pristao na svaki njegov prijedlog i hiru praviš sebe izgledaju prihvatljivo i lako se slagati sa, ali ti si u stvari čineći sebe izgleda kao slab protivnik. Što je još gore, to izgleda kao da nemate mišljenje svog.

load...

I bez ljudi kao djevojka koja nema mišljenja.

Ako je predložio da odete u suši restoranu ali stvarno ne volim sushi, progovori! Neka zna kako se zaista osjećati. Zadnja stvar koju on želi da se vidi, kao što je tip koji vas vodi do mjesta te mrze samo zato što nije želio reći ne s njim. Vjeruj mi, neće biti uznemireni ako se suprotstavi svoje mišljenje.

Nemojte kasniti

Da, momci vole kad je igra kul. Oni ne žele da dođu na prejake i previše siromašne. Ali tu je super i da je dosadno.

Na primjer, okrećući se kasno namjerno ne pokazuje da nisi toliko potrudio oko ovog prvog datuma i potpuno ne očajni da stvari idu tako dobro; Umjesto toga, zapravo pokazuje da si bilo loše vrijeme golmana, ili jednostavno nije dovoljno stalo.

Oba koji će vas baciti u neprivlačna svjetlu.

On želi da bude na vrijeme. I, ne, biti na vrijeme ne izgledaš nevolji.

Ne očekujte od njega da vodi razgovor All The Time

Da, momci trebao biti duhovitiji nego djevojčice. Svi znamo da postoji određeni pritisak na muškarce da nas nasmeje. Ali da li je fer da ih vodi svaki tema razgovora?

Na kraju, oni će ostati bez pare. A ako samo sedeo tamo čekajući da se opet zabavlja sa Part 2, oni će izgubiti srce i dobiti prilično dosadno.

Do not Touch telefona

Možete provjeriti ", pa je on serijski ubojica ili šta" poruke svojim prijateljima kad se pojavljuje u toalet, ali momci stvarno ne volim kad provjerite telefon tokom dana. To je off stavlja. To ih stavlja van svojih koraka i čini ih mislim da to nije kopanje na sve.

Možda mislite da je u redu da staviš ćeliju na stolu, tako da možete držati na oku vremena. Ne radi to. Momak čak i ne žele da vide ćeliju, u redu? Držite ga u torbi, a ne provjeravaju sve dok on nije u sobi. Imam neke samokontrole, djevojka.

Nemoj ga Manipulate

Ponekad kažemo da se stvari odgovor. Svi smo krivi za to.

"Misliš li da bi neko mogao da me voliš?"

Ne postavljaju pitanja kao što je ovaj. Smrdi niskog samopoštovanja, ali i izgleda kao da pokušavate da ga manipulira u nešto kaže.

Zaboravi žele znati o čemu razmišlja i samo uživaj.

Ne Izbjegavajte hranu

Ako vas dvojica planirali da odu u obrok zajedno, to je nekako važno da Naručite hranu.

Toliko devojaka zaziru od jesti na prvom sastanku, a ne zato što nisu gladni. Umjesto toga, to je zato što ne žele da izgledam debelo ili ne-roda.

Momci ne zanima ništa od toga. Žele da jede s njima. U stvari, šala među muškarca iznos puta idu na prvi datumi s djevojkama koje ne jedu. To je postalo toliko predvidljiv da čekaju da kažete konobaru ne jedeš prije smeje unutra.

"Ona je samo sebe naručio iz drugog datuma."

Nemojte se previše Drunk 

Naravno, on želi da popiti piće. On te uzima u bar, na kraju krajeva!

Ali on želi da obojica se stvarno kuje? No, vjerojatno ne.

Ova zapravo ovisi o momak i način na koji se datum ide. Možda je sretna zbog vas dvoje da se malo vesele.

Većina momaka, međutim, radije ako možete hodati kući bez njiše.

Nemojte isključivati

Na kraju, morate slušati ga u svakom trenutku. On zna kada ste isključen i otišao negdje drugdje u svom umu. To je zbunjujuće i to će vjerojatno smanjiti njegov interes za vas.

load...