Saveti za dating

Online dating tips: 10 odličnih savjeta za vaš online uspjeh za davanje

Online dating tips: 10 odličnih savjeta za vaš online uspjeh za davanje

Nekada smatralo štreber, pa čak i malo jezivo, online dating je doživio procvat u popularnosti u posljednjih nekoliko godina da postane ne samo prihvatljiv, već i sasvim normalno. Online dating je odličan način da se upoznati nove ljude i da šire svoj neto malo dalje, kada su u potrazi za ljubavlju, ali za neke, to je još uvijek unchartered vode, pa evo deset savjeti će vam pomoći da se osigura online dating uspjeh:

Online dating tip 1: Ne žurite sa vašeg profila i biti iskren

Uzimajući vaše vrijeme prilikom pisanja svoj profil na online dating site i biti iskren. Vaš profil je prvi dojam da ste odluka o budućeg partnera, tako da želim da izrazim ko si precizno. Leži u ovoj fazi može i privući više pažnje, ali zapamtite da kad upoznam nekog da znam, istina će izroniti se. Isto tako, nikada ne ostavljajte 'o vama' dio svog online dating stranice profila prazan; opisali sebe dati drugoj osobi ideju o tome ko ste, šta ste tražili i ono što vam se sviđa.

load...

Online dating tip 2: Koristite ukusno slike

Ne pretjerujte s previše sugestivan slike o sebi. Malo mami dekolte ako u redu, ali ne želite dati pogrešan dojam o vama. Također, uvijek koristiti do datuma slike, deset godina staru sliku od vas je samo još jedan oblik laganja.

Online dating tip 3: Imajte na umu da online dating profila su u javnom vlasništvu

Nemojte zaboraviti da je vaš online profil može pročitati bilo ko, uključujući i tvoja mama, vaš šef ili čak svoj trenutni partner! Kao i sve što si stavio na internetu, ti bi zapanjeni koliko lako neke stvari se mogu naći.

load...

Online dating tip 4: Provjerite svoje pravopisa i gramatike

Ne moraš biti profesor engleskog jezika pisati svoj profil, ali da li uzeti vremena za provjeru pravopisa i gramatike. To je lako učiniti sa svojim softverom za obradu teksta, kao lošu pravopisa i gramatike mogu dati ljudima dojam da ste pomalo nemarni sa stvarima koje radite.

Online dating tip 5: Get prijatelj da pomogne

Ako se ne koriste za to, onda pisanje sjajni izvještaj o vama može biti jako teško. Dobivanje prijatelj će vam pomoći da može biti zabavna i to će vam dati pogled treće strane koji ste i ono što vas čini posebnim.

Online dating tip 6: Make poruka lični

Kada šaljete poruku nekome da ga lično spominjanjem nekoliko stvari koje su Vam zanimljive, u svom profilu i definitivno ne samo kopirajte i zalijepite standardne poruke.

Online dating tip 7: Držati na vrhu vašeg online dating

Ne samo da dodam svoj profil na online dating stranice i nadamo se najboljem, morate biti interaktivni sa stranice. Odgovarajući brzo na poruke je neophodna, jer ako ga ostavite predugo, netko drugi će se dogovoriti sastanak sa ovom osobom.

Online dating tip 8: Ne čekajte ljubav doći do vas

Nemojte samo sjediti i čekati poruke tvoja ljubav, idite u potrazi i pretraživanje profila ljudi sebe i poruku nekoliko ljudi. Naći neke ljude koji vam se sviđa izgled, pošaljite im privatnu poruku (ili barem osmeh ili namigivanje) i vidjeti gdje to vodi. Jer, ako ne započne razgovor s njima, kako u svijetu će ta osoba zna da postoji?

Online dating tip 9: Idi na termin

Imati hrabrosti da se zapravo ide na sastanke. Ovo je sajt za upoznavanje ne online chat room! Ostati siguran na termin, iako, kao što ne znam tu osobu još. Muškarac na javnom mjestu i uvijek neka prijateljima ili obitelji znati gdje idete.

Online dating tip 10: Nemojte ići na večeru na prvom sastanku

Držati na kavu ili ručka piće u baru za prvi sastanak sa nekim da ste se upoznali na netu. Onda, ako smatrate da je osoba neverovatno dosadan, to je lakše napraviti svoj bijeg brzo. Ako idete na večeru, imate barem tri kursa da sjedi preko prije nego što možete napraviti trčanje za to!

Online dating stranicama dati veliku priliku za povećanje vaše zabavljanje granice i upoznati nove ljude.

Jeste li ikad pokušali online dating web stranice? Koje su vaše Savjeti za online dating uspjeh? Slobodno podijelite svoje mišljenje u komentarima ispod.

load...