Saveti za dating

Prvi saveti: 8 najgora hrana za jesti na prvom sastanku

Prvi saveti: 8 najgora hrana za jesti na prvom sastanku

To je prvi sastanak noćna mora. Ti si duboko u neki inteligentan razgovor, očajnički želi impresionirati sa svojim inteligencija i duhovitost, dok je on potpuno zavedena, a ne svojim prirodnim ljepotama i prijateljski odnos, ali da je fascinantno blob paradajz sos poskakuje gore-dolje na strani usta.

Ups! Taj datum mogao proći bolje. Jelo je potencijalno minsko polje na prvom sastanku, ali ne želite da gladuju u uzrok ljubavi, pa evo nekih prvi sastanak savjeta o namirnicama koje treba izbjegavati:

1. Soup

Ako dobijete izbor između juhu i salatu, uvijek ide na salatu. Salate su dainty i može se jesti sa perjanica, ali sa supom, što pokrenete rizik od neočekivanog Slurp ili čak vo ili dva.

load...

2. Češnjak

Ako želite da se osigura da će noć završiti u ništa više nego ljubazan stisak ruke, a zatim jesti bijeli luk je u redu. U suprotnom, kloni kruh s češnjakom, češnjak škampi i sve ostalo sa puno češnjaka u njemu. Miris zadržava dugo i ako vaš datum uzima bez belog luka opcija, dečko, da li će miris belog luka na dah kasnije ili čak sljedećeg jutra...

3. Teleći

Vi ste se tek upoznali, a ti vrlo malo zna o njemu još. Vi ne želite biti na pola puta kroz vaše teletina kad otkrijete da je on je fanatik za prava životinja i na organski uzgoj!

4. Špagete

Nema pravi način da se jede špagete s elegancijom i bučno sisa se one niti se neće samo tako izgledam slatko kao je to uradio u The Lady i Skitnica. Čak i većina ostvariti špageti jedu na svijetu čini se da na kraju sisanja se posljednje pramen ili dva.

load...

5. Oysters

Kamenice bi trebalo da bude izdržljivosti povećanje hrane, ali srkanje ljuskar iz ljuske dok je još živ, stvarno nije privlačan i, ako se stvarno ne volim sebe da ideja, to može biti prilično stomak uzburkala gledati nekog drugog učini to.

6. Pileća krilca i rebra

Ništa što je ljepljiv, da jede sa rukama i morate grickaju na zubima da biste dobili najbolje bita mesa kosti će učiniti da izgledate ljepše i atraktivan za vaš datum. Ćete izgledati kao gladni dabar grickajući na štapu!

7. Napunjen pljeskavice

Da, nadam se da si otišao malo više klase, nego hamburger bar za svoj ionako prvi sastanak, ali jedu natovareno hamburger bez ostavljanja neke neugodno ostataka negdje je nemoguće. Ti ili će ostaviti lijep bris kečapa i majoneze oko strane usta ili još gore, da je prošle paradajz će izvući lepinji na leđa i gurnite svoj put sve niz vrhu.

8. Stvarno začinjenu hranu

Ako idete za meksička, tajlandska ili drugih začinjenu hranu, onda uvijek odabrati blagi opciju. Vi ne želite da se pamtiti za cikle crveno lice, kapljice znoja koje su se pojavile alarmantno na čelu slijedi prilično ružne i pomalo odbojno driblanje koja je došla iz nosa.

Prvi sastanak hrana je problem, ali jednako vrijedno razmišljanja o na drugom, trećem i četvrtom. Želite da ostavite utisak sa njim nije mrlja na odjeću.

Nadam se da ćete naći ove prvi izlazak savjete i zabavljanje savjete korisne.

Još jedno važno pitanje bi bilo "ono što nositi na prvom sastanku?"... Pa, hajde da pričamo o tome kasnije... U drugom članku...

Koje druge najgore namirnice jesti na prvom sastanku dolazi na pamet? Slobodno podijeliti svoje mudrosti i prvi sastanak savjeta u komentar ispod teksta.

load...