Saveti za dating

Savet za vezu na daljinu: 10 savjeta kako to učiniti

Savet za vezu na daljinu: 10 savjeta kako to učiniti

Vezi na daljinu, ako stalno i pravilno njegovati može raditi dobro, iako vi i vaš partner osim milja. Evo 10 međugradske veze savjeta koji će vam pomoći zadržati vaš odnos raste i živ:

  • Zakazati vrijeme da ostanu u kontaktu

Pošto ste daleko jedni od drugih, vaša komunikacija treba dati visoki prioritet. Ovo je jedan od najvažnijih daljinu odnos savjete i je jedan od bitnih sastojaka koje vam mogu pomoći vaš odnos procvjetati. Možete slati tekstualne poruke sa svojim partnerom tokom dana, ako je to pogodan za vas oboje, ili možete pozvati jedni druge u jutarnjim satima ili noću. Komuniciranje online putem web kamere ili Skype je također dobra opcija.

  • Pošalji promišljen poklone

Jedan na daljinu odnos savjet koji daje oboje nešto prijatno da predvidi za šalje zamišljeno pakete sa svojim partnerom. Jednom ili dva puta mjesečno, slati stvarima koje vaš voljeni sviđa, kao što su knjige, časopisi, ukusne grickalice, pribor, itd

load...
  • Nemojte držati svoje emocije na sebe

Veze savjeti uključuju iskren sa svojim partnerom. Kada se osjećate tužno, usamljeno ili propustiti svoju voljenu, to je u redu da mu kažem / njom o tome. Budite iskreni o svojim emocijama. Kako će vaš partner znati šta se osjećate, ako ne piše?

  • Budite razumijevanje

Biti razumijevanje sa svojim partnerom je vrlo važan odnos savjete kao dobro. Vaš voljeni suočava drugačiji svijet od tvoje i on / ona ima puno stvari koje se dešavaju u životu, osim vašeg odnosa, tako da može biti trenutaka kada on / ona mora provesti duge sate na poslu i može propustiti vas zove ili da se smanji razgovor kratko. Ovo je poziv za neke razumijevanje na kraju.

  • Cijenim trud

Vođenje zdravog odnosa na daljinu zahtijeva napor. Long Distance Relationship Savjeti uključuju cijeneći način vašeg partnera izrade vremena da te pozovem u sredini zauzet tjedan ili njegov / njen napor da vam poslati kartice i malo poklona... Cijenim dobre inicijative svoju voljenu i izraziti svoju zahvalnost. To će učiniti ga / je sretan!

load...
  • Saznajte više o svom partneru 

Kada ste oboje, osim, vi i vaš partner tek treba otkriti više stvari jedni o drugima. Možete naučiti ove godine, kada smo se upoznali ili tokom razgovora preko telefona ili preko Skype-a. Upoznajte se bolje će vam približiti i ojačati svoju ljubav i prijateljstvo.

  • Vreme da se viđaju

Pronalaženje vremena da se međusobno upoznaju je jedan od najvažnijih i suštinsku povezanost tipova. Pokušajte da zakaže zanimljivih aktivnosti svaki put kada vidite jedni druge. Planirajte svoje sastanke i iznenadite partnera sa nešto posebno.

  • Izgraditi povjerenje

Ne samo povjerenje je jedan od bitnih sastojaka iskreno prijateljstvo, ali ljubav i zahtijeva ova važna komponenta. Vaš partner bi trebao znati svoj krug prijatelja, posebno onih suprotnog spola. Obavijestiti svoj voljeni o svojim aktivnostima, a posebno oni koji se odnose suprotnog pola, jer je to jedan od načina da se izgradi povjerenje.

  • Postavite dan tišine

Pokušajte da odloži komunikaciju sa svojim partnerom čak i samo jedan dan, jer će to učiniti da cijenimo jedni druge čak i više. Ovaj odnos savjet može strahovito poboljšati vaš odnos sa svojim ljubavi i da vas oboje shvatiti koliko vam je potrebno jedno drugo.

  • Napravite plan za svoju budućnost 

Imati cilj za vašu budućnost će vas držati i nadahnuta i ohrabrio o vašem odnosu. Imati viziju budu zajedno je jedan od najvrednijih na daljinu odnos savjete koji mogu pomoći da vaš odnos jači.

Nadam se da ćete naći odnos ove savjete korisne.

Čak i ako vaš odnos nije udaljenosti jedan, neki od ovih prijedloga može biti korisno za tebe,;).

Slobodno dijeliti svoju ljubav savjet, savjeti, trikovi i misli o tome kako da na daljinu odnos rada u komentar ispod teksta.

load...