Saveti za dating

Savete za prvi datum: 9 stvari koje ne biste trebali pitati momka na prvi sastanak

Savete za prvi datum: 9 stvari koje ne biste trebali pitati momka na prvi sastanak

Kada ste na prvom sastanku "stopalo u ustima 'tip greške su lako koji prave. One u kojima su riječi su jedva napustili usta, prije nego što vaše lice pretvara crimson i shvatite što ste upravo rekli. U idealnom svijetu, možda bismo trebali moći dobiti sve nezgodna pitanja da li zaista želite da postavite sa puta u jednom potezu; to bi uštedjeti vrijeme nakon svega. Ali dok radimo do prosvijetljenog vremena, kada su iskrene i ravno-to-the-point pitanja su prihvatljivi na prvom sastanku, ovdje su neki od onih ne pita:

"Ono što se dogodilo, zašto si zakasnio?"

Zato je došao kasno za prvi datum i to nije dobar početak, ali, dajte momku pauze, nešto ozbiljno moglo dogoditi. Bič Božji njega i pokušava da ga dominirati, prije nego što je on čak naredio hrane, neće mu postavljena na njegovu jednostavnost.

"Ovo mjesto je sranje, da li želite ići negdje drugdje?"

Izbor mesto za prvi sastanak je važan, ali ne biti previše agresivan ili samouvjeren na prvom sastanku. Za početak, ovo bi mogao biti njegov omiljeni restoran na svijetu i izražavajući tako snažan pogled na prvom sastanku će učiniti da izgleda nervozan i teško udovoljiti.

load...

"Koliko novca si ti?"

Možda želite probati nešto suptilniji pristup "šta ti baviš?"... I dalje ćete dobiti svoj odgovor, a vi ćete ne zvuči baš toliko od zlata kopač!

"Dakle, koliko dece želiš? Ti bi napraviti veliki otac! "

Opa, nema govora brak na prvom sastanku, to je pravilo da se nikada ne smije biti prekinuta! Ako želite da oseti kao da je na pola puta do crkve već onda si definitivno da ga uplasi. Ćete saznati ako je uskoro ozbiljno, pa budite strpljivi.

"Jesi li ikada pomislio da će izgubiti neke težine? Izgleda da voliš da jedeš puno! "

Ako Muškarac imate prvi sastanak sa ima problema sa težinom, on vjerojatno već je svjestan o tome, ne morate da ga ukazati ravno u lice. Ovim pitanjem ćete ga obrukati samo i da ga osjećati loše. Uvijek budite ljubazni i biti dama.

load...

"Zašto ne li devojku? Koliko Exes ste imali? "

Šta hoćeš da kažeš ovdje? Da li je to ovaj tip ispred vas je tako predivan komad čovjeka koji ne može shvatiti zašto je on još uvijek sama? Ili možda želite znati da li on ima neku vrstu neprijatno deformiteta koji plaši djevojke? U svakom slučaju, bivši su sa dnevnog reda za ionako prvi sastanak a to uključuje i tvoj previše.

"Tebe ili mene?"

Možda imate zaista je što ukazuje na nevine šalicu kave, ali budimo iskreni. Fizička intimnost na prvom sastanku nikada nije dobar početak na dugoročni odnos; daje sve pogrešne poruke. Drži ga čeka jer, ako je on vredan toga, on će uzeti stvari polako i da će biti strpljiv.

"Dakle, kako misliš da je to?"

Pretpostavljamo da niste vratiti na njegovo mjesto prije nego što je postavila pitanje! Ćeš kasnije dobiti vaše povratne informacije, tako da sada ne pitaj. Ako ga na licu mjesta, on može samo ležati i zbogom ili možete dobiti gadan iznenađenje, ako je brutalno iskren.

"Mislim da te volim"

U 'Romeo i Julija' film je izgledao prilično prirodno i romantično, ali u stvarnom životu iu modernim i starosti ravno naprijed "Volim te" na prvom sastanku može uplašiti samo momka. Neka ovo jedan za kasnije. Nikad ne baci 'volim te' u lice Muškarac je na prvom sastanku. On će ga uzeti ozbiljno u svakom slučaju, i, vjerojatno, čak i ne to samo još se stvarno.

Da li imate neke druge savjete za prvi sastanak? Koje druge stvari Žena ne bi trebalo pitati Muškarac na prvom sastanku?

Slobodno podijelite svoje misli i Savjeti za upoznavanje u komentar ispod teksta.

load...