Saveti za dating

Saveti za prvu vezu: 10 grešaka prvog datuma kako bi se izbegle

Saveti za prvu vezu: 10 grešaka prvog datuma kako bi se izbegle

Prvi dojmovi su u trajanju od one, a ponekad, prvi sastanak greške učiniti sve pogrešne utiske. Živci, nepoznavanje ili čak samo veoma loše sreće, da sve dodati do napraviti datum ni od vas će zaboraviti za dugo vremena, čak i ako želite da, tako da provjerite naše deset prvi sastanak savjete i najčešćih grešaka koje ljudi čine na prvi termin da biste trebali pokušati izbjeći:

1. Provjera iz talenta

Držite oči na datum i ne smetati raskošnih frajer koji je upravo ušao kroz vrata. Stvarno neće učiniti mnogo za vaš datum samopouzdanje ili vaše šanse za drugi sastanak, ako provesti sve veče proveravaju eye candy, bit će 1 od milion.

2. Dobijanje pijan

Neka vaš datum upoznaju pravi ste, prije nego što si ga pustila / njoj vidi pripit vas. Možda ćete biti u iskušenju da piju da smiri živce malo, ali budite oprezni, ne treba mnogo da se jezičak na vagi između biti smiren i biti preko vrha, i to je utisak od vas koji će ostati u datum umu.

load...

3. Nemojte kasniti

Jedan od najvažnijih prvi sastanak tips je - nemojte kasniti i vremenske vrijednosti druge osobe. Ponekad, kašnjenje je potpuno neizbježan, ali, normalno, zaista ne postoji opravdanje. Ako je ovaj datum je dovoljno važno za vas, vi bi ostaviti dovoljno vremena za nestalim autobus ili pronalaženje taksi teže nego što se očekivalo. Ostavljajući vaš datum na hladnoći za sat vremena neće biti dobar početak.

4. Stavi telefon dalje

Da vidim neke ljude u restoranima i kafićima, pomislili biste da su hirurški vezan za svoje telefone. Možete ga ostaviti na miru za nekoliko sati, znate, i to će pokazati svoju datum da ste zaista zainteresirani za njih i da su više nego samo odvlačenje pažnje od posla raspored slanje poruka i Facebook pretraživanja.

5. Ostavite svoj bivši gdje pripadaju, u prošlosti!

Jedna od dobrih prvi sastanak tips is - napišite ex u prošlosti! Tu je i jednostavan, pravilo broj jedan, kada je na datum, a to je da ne pominjemo bivšim. Ne postoji način da to može biti od značaja za razgovor sa ovim novim osobu i oni ne zanima ionako. Što je još gore, na prvom sastanku, a zatim napraviti novu osobu mislim da niste dobili preko prošle odnos još, i da će ih učiniti dobro razmisliti o odlasku s tobom ponovo.

load...

6. Ne dozvolite da povjerenje postati arogancije

Naš prvi sastanak savjeti uključuju i biti sigurni. Povjerenje je atraktivan, ali slobodnim izražavanjem može se tumačiti kao aroganciju, pa budite sigurni da ne Hog razgovor i pretpostaviti da ste uvijek u pravu o svemu. To mora biti "dva razgovor i to je prilika da se upoznaju jedan drugog, a ne prilika da pokažem kako si pametan!

7. Izbjegavajte govorimo o novcu

Ako pohvaliti o tome koliko novca imate, vaš datum može osjećati inferiorno. Ako kukaš o svojoj nedostatak, onda vaš datum može da misli 'sponzoruša'. Dakle, drugim riječima, ne postoji dobar način da se donose novac u prvi sastanak razgovor bez potencijalno daje pogrešan dojam, tako da je najbolje samo da bi izbjegli potpuno ovu temu.

8. Ostanite podalje od politike i religije previše

U rangu sa novcem, politike i religije su druga dva prvom sastanku temu minska polja. Lijevo krilo, desno krilo, Christian ili ateista, to su teme koje izazivaju ratovi; neka ovi sami, ili se može uništiti šanse za drugi sastanak!

9. Budite asertivni, ali ne i agresivan

Želite da neka vaš datum znali da možete stati na svoje noge, ali vi ne želite da vaš prvi sastanak sa ovom osobom završiti u raspravu. Držeći svoj cool i biti u stanju da se slože da se ne slažemo će vam pomoći da naići kao sigurni u svojoj koži, bez da vam izgleda da previše argumentovano.

10 biti odlučujući

Na kraju datum, ne boj se reći ono što misliš, ako zaista želite da vidim tu osobu. Moglo bi biti da je vaš datum je nervozan zbog toga predlaže kao i, ako ni jedno od vas raditi do hrabrosti da nešto kaže, mogao bi i na kraju žalim se.

Prvi datum može biti zabavno, samo budi svoj i uživajte svoje vrijeme u društvu ove nove osobe, ko zna, možda je on / ona 'One' ?!

Da li imate neki drugi prvi sastanak savjeta kako dijeliti? Molim vas, slobodno da to učine u komentar ispod teksta.

Ostati sretan, ljubavi i biti voljen!

load...