Saveti za dating

Saveti za upoznavanje sa devojkama: 8 razloga da napravite prvi potez kada osećate to u svom srcu

Saveti za upoznavanje sa devojkama: 8 razloga da napravite prvi potez kada osećate to u svom srcu

Kako da biste dobili dečka? Kako dobiti momak zainteresovan za tebe? Kako dobiti momak ti se sviđa? Da li je to u redu da devojka napravi prvi korak?

Pa, ako se zaljubila u Muškarac, imate dvije opcije: da li pasivno čekati da on dođe iznad ili napravite prvi potez sebe, i zašto ne? Ovo je dvadeset i prvom stoljeću, dame, tako da ne družiš, napraviti svoj potez i ovdje su osam razloga zašto je u redu da se to uradi (i dalje ćete ostati dama):

1. On jednostavno može biti stidljiv

Mogao bi da bude i sjedi tamo misleći istu stvar, ali muškarci mogu biti stidljiv, znaš. On čak može biti misleći da nikada ne bi mu ljubav ili da ste previše dobro da bi bilo istinito, tako da se nešto desi i pitajte ga nešto, ništa ne riskirati.

load...

2. Nema ništa loše u malo povjerenja

Biti više uvjeren je nije atraktivna, ali malo samopouzdanja je. Većina momaka će biti impresionirani djevojke s povjerenjem, a ako on nije zainteresovan ili dostupne, najgore što će se dogoditi je da će ljubazno reći 'ne'.

3. Možete odabrati

Zašto ne može biti gospodar svoje sudbine i izabrao potencijalni datum za promjenu? Na kraju krajeva, možete odlučiti kasnije, ako je partner materijal ili ne, pa zašto ne bi odluka za kavu sada, kao i?

4. Ako ne, nikada nećete znati

Da li zaista želite da ga vidim sa drugom devojkom sljedeći put kada naletim na njega? Ako ne napraviti potez sada, možda nikad se ne zna da li je on bi rekao "da" i zapamtite, ponekad, ako ne pitate, onda ne dobiješ.

load...

5. Nema ništa izgubiti

Stvarno postoji ništa izgubiti tako što je prvi korak. Niko neće da misli bilo gore od vas za to ili mislite da su 'previše naprijed', taj način razmišljanja je dugo u prošlosti. Čak i ako on kaže 'ne', on će biti polaskan, tako da je to vrlo pokretu.

6. Vi ćete biti inspiracija

Biti inspiracija svojim prijateljima. Verovatno svi žele da su imali hrabrosti to učiniti, pa evo vam prilike da im pokažem kako se to radi.

7. Možeš da postavite tempo

Izrada prvi potez stavlja vas čvrsto u kontrolu od samog početka. Možete odlučiti kako da pokrenete konverzije i koliko brzo to napredak ili kako brzo da ga završiti, ako hoćete.

8. Break sa tradicijom

Da, to je tradicija da se sačeka momak da bi taj potez i da ga ohrabri uz malo flertovanja, ali to treba vremena i nemamo puno vremena ovih dana, tako da prekine sa tradicijom i ubrzati procesa, nema ništa loše u tome.

Često, ljudi žaljenje zbog šanse da oni nikada nisu uzeli u životu, ali nisu mogli. Dakle, ako ćete prikupiti sve svoje hrabrost, preuzmu inicijativu i napraviti prvi potez sebe, onda možete mirno spavati noću i živite svoj život bez žaljenja i misli kako je sve moglo ispasti.

Šta mislite o tome da prvi potez? Jesi li ga ikada ranije učinio?

Slobodno podijelite svoje misli i Savjeti za upoznavanje u komentar ispod teksta.

load...