Saveti za dating

Šta čini ženu privlačno za čoveka? 10 savjeta iz perspektive momka

Šta čini ženu privlačno za čoveka? 10 savjeta iz perspektive momka

Da li ste bili u potrazi za tajne ono što čini ženu privlačnom za muškarce? To nije raketna znanost, jer su muškarci prilično ravno naprijed stvorenja stvarno. Oni pokupiti na većinu stvari suditi Žena, za samo se gleda i, biti upozoreni, oni su prilično brzo suditi! Dakle, dobiti ispred igru ​​i pročitajte ovih deset savjete o tome što će se uhvatiti muškarca oku i da vam pravo vrstu pažnje od muškaraca:

1. Podmukla peek kože

Manje, je definitivno više, kada je u pitanju treperi malo gole kože. Previše će biti skretanja, ali samo suptilan, primamljive zaviriti će voziti čovjek divlji i da ga žele da te bolje upoznamo, i želje da sazna više.

2. Žena u nevolji je muškarca iz snova

Muškarci jednostavno vole jahanje u pomoć dami u nevolji. U osnovi, ljudi vole da pokaže svoju snagu; tako da ako pitaš za njegovu pomoć, onda će on biti brz da odgovori, to mu daje priliku da pokaže koliko čovjek je; oni love it!

load...

3. Oh, taj osmeh!

Ono što čini ženu atraktivnom muškarcu? Ne postoje dva načina o tome, osmeh lako će udvostručiti svoj privlačnost! Možete čak i da stavite supermodel pored Miss Average i, ako je Miss Average je nasmijana i supermodel nije, bilo bi Miss Average da će čovjek ići.

4. Oči... Duboka kao okean...

Kontakt očima s Muškarac će definitivno da ga više privlači vas. Neke devojke misle da kontakt očima je malo naprijed i da je stidljiv, nevin izgled je bolji, ali to samo čini da izgledaju hladno i nezainteresovano.

5. Potrudi se

Nije sve u izgledu, ali djevojka koja se potrudila da izgleda lijepo će dobiti pozornost tipa. Ne morate da se oblače u devetki, svaki put kad izađeš, ali vodeći računa o osnovama će ići dug put. Dressing dobro i tražim dobre volje, ne samo da izgledaš predivno, ali će učiniti više samopouzdanja, što je još jedan osobina u žena koje muškarci smatraju vrlo atraktivna.

load...

6. Zavodljiv, tihi glas

Ne morate uzeti lekcije dikcije da bi mogli lijepo razgovarati, ali dobro obrazovanje žena s mekom, zavodljiv glas je definitivno red na za muškarca. To je sve o kontroli; mekom i nježan glas je daleko privlačnije muškarcu, nego naglo i vrišti jedan!

7. Hod svoj ego sa malo flertovanja

Flertovanje je efikasna umjetnost da je bilo koji djevojka može naučiti; samo treba malo prakse. Moždani udar je Mans ego uz malo nevinih flertovanja i uskoro ćete dobiti njegovu pažnju, a to će vas staviti ulicama ispred konkurencije.

8. Ostavite dugotrajnim memorije sa dobrim parfemom, ali zapamtite, malo ide dug put!

Miris je jedan od naših najjačih čula i muškarci vole miris žene. A dobro, ali ne prejak, parfem će muške glave okrenuti u pravcu i ostavlja dugotrajan memorije s njima previše.

9. Politeness

Ono što čini ženu atraktivnom muškarcu? Ljubaznost ćete dobiti dug put. Ako čovjek ima otvorena vrata za vas ili vam daje jaknu kad je hladno, onda osmijeh na njega i reći 'hvala'. Čovjek cijeni jednostavne stvari kao što je to; momci naći djevojku koja zna kako da kažem "molim te" i "hvala" daleko više privlačan, nego nepristojno ženi koja uzima sve zdravo za gotovo.

10. Girly djevojke

I na kraju, odbaci je Tomboy izgled djevojke, većina muškaraca ne nalaze da je privlačan na sve! Muškarci zaista cijenimo žene ženstvenosti, to je ono što vas čini drugačijim od njih na kraju dana, i to je ono što im se sviđa! Tako igraju na najbolji atribut koji imate i ponašaju se kao dama.

Ono što čini ženu atraktivnom muškarcu? Molim vas, slobodno podijeliti svoje misli i savjete u komentar ispod teksta.

load...