Saveti za dating

Šta momci najprije primećuju devojke? 10 stvari

Šta momci najprije primećuju devojke? 10 stvari

Mi ne želimo da se osjećate paranoičan, ali jeste li znali da momci stalno posmatrajući djevojke i napravite instant sudove o njima? To nije samo Semenska one u prljave kabanice ni oni svi to radimo; to je neka vrsta hobija Muškarac je! Dakle, ono što su tražili, kada su tot se skor na svoj prvi utisci bodovne kartice? Bacite pogled na ove tragove o tome šta primijetiti prvi o vama:

1. Šta momci primijetiti prvi? Tvoje oči

Oči su prozori duše, kako kažu. Obično, kada prvi put upoznati nove ljude gledate ravno u oči. Vaše oči mogu reći mnogo o vašoj ličnosti, vaše raspoloženje i šta mislite o drugoj osobi. Kada momak gleda po prvi put, on gleda ravno u oči i čita podsvijesti poruku koju mu šalju: to može biti 'i love you iz prvi pogled' poruku ili "ne želim da razgovarati s tobom 'potpisati ili "budimo poruke prijatelja... Da, oči ne govore.

load...

2. Koji momci primijetiti prvi? Tvoja kosa

Možda ste mislili da je vrlo prva stvar na listi će biti vaš broj, ali dok će većina crveni krvi muškaraca da pogled na svoj oblik, to je kosa koja prvi govori. Ako se pobrinuti za vašu kosu, velike su šanse da ste se pobrinuti za sve ostalo isto. Također, istraživanja i istraživanja pokazuju da većina muškaraca preferiraju djevojke sa srednje dužine ili dugu kosu, jer im je ženstven, šarmantan i privlačan.

3. Koji momci primijetiti prvi? tvoj osmijeh

Muškarci uvijek primijetiti prilično osmijeh. Devojka koja mogu da se smejem je obično sretan, velikodušan, odlaznih i prijateljski tip osobe, namrgođeno je znak upozorenja koji je način previše ozbiljno.

load...

4. Koji momci primijetiti prvi? odjeću

Odjeću koju ćete nositi mnogo govore o vašoj ličnosti; toliko da bi mogla biti tema za cijeli post! Vi ne treba suditi knjigu po koricama, ali, odeću može pokazati ako ste uvjereni ili bojažljivi, vi ponosni na svoj izgled ili ne, ti si malo pobunjenik ili konformistički i još mnogo, mnogo više…

5. Koji momci primijetiti prvi? Tvoji prijatelji

Ko ti praviti društvo s mogu puno o tebi reći previše. Ako su vaši prijatelji drzak i glasan, onda su šanse da ste previše. Pazi, ovo čak može nadjačati svoj nastup u presudi ulog; biste mogli da budu odjeveni pametan danas na razgovor za posao, ali obično ličiš svojim prijateljima.

6. Šta momci primijetiti prvi? cipele

Nikad ne zaboravi svoje cipele, oni mnogo govore o vama. Zapuštenog, nose patike označava nedostatak brige, dok je sladak par novih visokih potpetica pokazuje samopouzdanje i hrabrost.

7. Šta momci primijetiti prvi? Koliko ste stavili na show

Tu je vrlo tanka linija između zavodljiv i neprikladno. Nagoveštaj dekoltea ili nogu je daleko više privlačan nego puna, u lice, eksplozije mesa! Pokazati previše i čovjek će izgledati, ali on će biti razmišljanje "Super, ali ne bih joj ljubav '.

8. Šta momci primijetiti prvi? šetnje

Oni ne uče manire i ponašanje na posh završni školama za ništa. Samouvjereni, graciozna hoda će vas primetili za sve pravo razloga. Hoda kao dama a ne kao čovjek, a vi ćete okrenuti neke glave.

9. Koje momci primijetiti prvi? Ono što se nosi

Mogli bismo govoriti o ručno torbu ovdje i da, ako imate torbu veličine malog nosača aviona koji bi mogli ukazivati ​​visok održavanje, ali najveći Giveaway svih je shopping! Da li je to Walmart ili je Louis Vitton? Da li je to knjižari ili sportski radnju? Da li je to beba radnju? Vaša vreće mogu dati sve daleko.

10. Šta momci primijetiti prvi? Tvoje tijelo

Gdje na listi ovaj rangira zavisi momak, ali bojimo se reći, da je to ovdje. Na žalost, to je istina, ljudi izgledaju na tvoje grudi i svoj plijen. Budite svjesni!

Koje druge stvari na vašem mišljenju momci primijetiti prvi o devojkama? Dijeliti svoje ideje u komentar ispod teksta.

load...