Saveti za dating

Ubedljivi razlozi da se izbegne jedna noć

Ubedljivi razlozi da se izbegne jedna noć

Za jednu noć više ne namršti na, koliko ih je bilo, i čudan, tu i tamo, više nije društveno neprihvatljivo. Međutim, dok mi nismo ti koji sudimo, postoje neki vrlo dobri razlozi da ih izbjeći i ovdje su samo 10 od tih razloga za vas da na pamet, neke Govoreći o moralnim i drugim čisto praktična:

1. Za jednu noć nisu sigurni

Prvo i osnovno, treba uzeti u obzir vaše sigurnosti. A za jednu noć, bez obzira da li je to sa nekim znate ili nekoga koga nikada niste sreli, vas stavlja u ranjivom položaju sa čovjekom koji, u najboljem slučaju, ne baš dobro. Da li rizikovati sigurnost i vaš budući život za trenutak UN-zajamčena Extase i prolazno frénésie?

2. Šta je vaš ugled?

Vi ne želite da biste dobili reputaciju 'lako', jer, čak iu današnjem oslobođenim i tolerantnog društva, ako imate takvu vrstu laskave ugleda, vi ćete uplašiti isključite sve dobri momci.

load...

3. Kako o vašem zdravlju?

Mi ne želimo da se previše medicinsku o tome, ali znate rizike. Postoji dovoljno ljudi tamo sa STD-a, a vi ne želite da bude drugi. Ako on to radi s vama, verovatno je to i pre sa drugima previše.

4.... I vaše samopoštovanje?

Kako ćete osjećati o tome ujutro? Kada je strast, a možda i alkohol, su nosili off, ne zaboravite da će se morati suočiti se ujutro u ogledalu.

5. Možda živi sa svojom majkom!

To je dovoljno moraliziranja, što o nekim praktičnim? Ako se nađete uzimajući vaše cipele na vratima i na prstima tiho uz stepenice do svoje spavaće sobe, pobrinite se da to nije tako da ne probudi svoju majku! To će napraviti za zanimljiv doručak. 🙂

load...

6. On možda nije imao vremena da se istuširam

Tu ne može biti vremena za nijanse tuš u trenutku razuzdane strasti... U redu, sve dok to nije bilo nedelju dana od njegova posljednja.

7. On je možda misle da je to prava ljubav i da su srodne duše!

To može biti za jednu noć za vas, ali u njegovim očima to bi mogao biti početak trajnog odnosa. Budite oprezni da ne završiti sa "Ne mogu živjeti bez tebe 'uhoda na rep.

8. Mogao bi završiti kao preko noći internet senzacija!

Neki momci bih da iskoristim sliku svoje najnovije osvajanja i objavite ga na internetu, pa budite sigurni da znate šta on radi sa svojim telefonom ujutro, dok vi i dalje spava, inače ovo za jednu noć može te koštati lot!

9. Ako je to neko da li zaista želite, možete da raznese ga sa jednu noć

Možda mislite da je jednu noć je put da pronađete put do nečijeg srca, ali dok su više nego sretni da uskoči u krevet s vama i hvale se svojim prijateljima, da jedne noći da vas skinu lista kandidati za dobro.

10. Moraš kasnije živjeti s tim...

Ako je s nekim da znate, možda kolega s posla, onda ne zaboravite da i dalje imamo da razgovara sa njima i eventualno raditi sa njima sutra! Jednom kad ste podelili da intimnost, to će biti teško ponovo tretira ova osoba na isti način, kao prijatelj ili kolega s posla.

Da li vidite jednu noć kao duboko smisleno i zabavna aktivnost ili volite da ih izbjeći?

Molimo vas da podijelite svoje mišljenje i misli u komentar ispod teksta.

load...