Saveti za dating

Vrhunske karakteristike 8 karaktera savršenog dečka

Vrhunske karakteristike 8 karaktera savršenog dečka

1) On je pošten i pouzdan

Ovaj kvalitet je jedan od osnovnih i bitnih sastojaka lijepe i sretni (dugoročno) odnos. Ko želi da se bavi lažete ?! I nije važno, da li je laži o "velikim" i "male" stvari. Ne postoji takva laž koja se može smatrati malim i nevažnim, kada želite izgraditi zdrav i sretan odnos. Momak ste dating bi trebao biti dostojan vaše povjerenje i treba uvijek biti iskren.

2) On je velikodušan

Po što je velikodušna, ne mislim samo materijalne stvari (iako su neki cvijeće svaki sada i više nikada povrijediti). Istinski velikodušan tip će biti velikodušni u svim domenima života: on će vam velikodušno dati svog vremena, njegova ljubav, pohvale, ljubaznost, nježnost, itd...

load...

3) On je brižan i podržavajući

On nikada neće dopustiti da plačeš sam... On će uvijek biti tu, kada treba ruku pomoći ili kada jednostavno treba rame za plakanje... On će vas zagrliti, udobnost i on će uvijek znam šta da kažem... Ljubav njegova, ponekad, čak, tihi zagrljaj osjećat ćete se tješi i siguran u njegovim rukama...

4) On je smiješno i on čini da se nasmijati

Smijeh je vrlo moćan, ali jednostavan užitak. Ako Muškarac čini smijati, osmijeh i osjećati dobro svaki dan, svoj život s njim će biti lako, sretan i nikada nije dosadno. Pod "smiješno", ne znači šaljivdžija ili klaun, samo mislim, da je čovjek s velikim smislom za humor, koji je u stanju da vas nasmijati, je pravi dar života!

load...

5) On sluša vas

Momak koji je zainteresovan za vaše mišljenje, koji sluša ono što imaju da kažu i, štaviše, koji razumije, sigurno će biti puno bolji dečko, nego tip koji je zainteresovan samo za svoje gledište i ignorisanje svaki normalan komunikacije.

6) On je inicijativa zapisničara

A tip koji je u stanju da preuzme inicijativu će učiniti vaš život mnogo sretniji, više uzbudljiv i prekrasan... Čovjek koji može organizirati spontane putovanje u drugi grad, Pozivamo vas da gledaju operu ili pripremite romantičnu piknik na plaži, bez tebe znajući da će biti u stanju da obojite svoj svijet od sreće i uzbuđenja. Da nije ovaj momak biti savršen dečko ?!

7) On je pun poštovanja

Poštovanje je "must have" harmonične, sretna i lijepa veza. Kada vaš muškarac vrijednosti i poštuje vas, on će uvijek tretirati kao njegova princeza. On će poštovati svoju ličnost, svoje želje, svoje prioritete, vaša zanimanja i interesa; on će poštovati vaše obitelji i prijateljima, što je, očito, vrlo važno.

8) On je romantična

Pa, mislim da je svaka djevojka želi svog dečka da bude romantičan. Romansa može zadržati plamen tvoje ljubavi gori svjetlije, jačanje vaš odnos i čineći vaš život prekrasan kao bajka.

Nadam se da ste pronašli vezu ove savjete korisne. Koje su, po vašem mišljenju, najvažniji karakter i osobina ličnosti savršenog dečka? Slobodno podijelite svoja razmišljanja u rubrici komentari "u nastavku.

Ostati sretan, ljubavi i biti voljen!

load...