Saveti za lepotu

10 čudesnih domaćih saveta za lepotu za pravičnost

10 čudesnih domaćih saveta za lepotu za pravičnost

Kada je kraljica pitanje "Magic ogledalo na zidu, koji je najpravednije od svih?" Nije mi je rečeno da je to Snow White. Možda je trebalo da je pokušao neke od ove fenomenalne domaće ljepotu savjete za pravičnost i priča mogla biti puno drugačije! Čitajte i saznajte deset prekrasnih savjeta o tome kako možete napraviti kožu pravednije, naravno.

1. Zaštitite kožu od sunca

Prije svega, evo očigledno jedan! Nosite kremu za sunčanje, kad god izađeš i ne zaboravite da se Sunce može zatamniti kožu, čak i na oblačnih dana. Ne samo da će ovaj trik držati pravednije kožu, to će također štititi vašu kožu i pomoći da se zaustavi preranog starenja.

2. Ljuštiti

Mrtve stanice kože mogu nakupiti na vašoj koži, a to će učiniti vašu kožu izgledati dosadno. Redovito piling i to će uljepšati vaš ten i dovesti mladalački sjaj natrag u lice.

load...

3. Naspavajte

Još jedan jednostavan način da svoj izgled kože svježe je kako bi bili sigurni da ste dobili dovoljno sna. Vaša koža čini mnogo popravka kada spavaš i nedostatak sna će uzrokovati tamne krugove ispod očiju.

4. Drobljeni krompira

Jedan od najjednostavnijih domaće tretmani olakša koža je krompir, koji imaju prirodnu, nježna, bijeljenje akcija na koži. Samo smrvi sirovog krompira, nanesite ga na kožu i ostavite ga na desetak minuta. Učinite to svaki dan i te bi trebao vidjeti razliku u nekoliko tjedana.

5. Mlijeko i limuna

Mješavina soka od limuna i mlijeko će oba nahraniti vašu kožu i razvedri se. Pat smjese na lice čistom krpom. Omogućiti da radi svoj magiju za oko pet minuta prije ispiranja off.

load...

6. Da pije puno vode

Voda će vašu kožu hidratizirana i pomoći da jasno iz akne i bubuljice previše. Ako niste već, onda pio najmanje osam čaša vode dnevno, a uskoro ćete vidjeti značajno poboljšanje u vašem tenu.

7. Kurkuma, zobene pahuljice i sok od limuna

Kurkuma je još jedan prirodni sastojak koji je dobro poznat po svojoj sposobnosti da pravednije kože. Za veliki kožu posvjetljenje masku za lice, mix žličicu prahu kaše sa nekoliko kapi limunovog soka uz prstohvat kurkume; miješati u pastu. Nanesite pastu na kožu, ostavite da se osuši, a zatim ponovo isperite toplom vodom.

8. Tomato i zobene pahuljice

Ova mješavina nije tako oštra kao sok od limuna može biti, tako da je idealan za osjetljivu kožu. Mix jednakih dijelova kaše i paradajz u pastu, a zatim se primjenjuju na kožu i ostavite ga na desetak minuta. Ova mješavina se neće osušiti u to vrijeme, tako, to će olakšati vaše kože, ali to neće učiniti da se osuši.

9. Med i jogurt

Ovo je još jedan veliki kože sijeva recept za osobe s više osjetljivom kožom. Dodajte žličicu meda u pola šolje običnog jogurta, miješati zajedno, a odnose se na vašu kožu. Ostavi ga za deset minuta i to će olakšati vašu kožu i antibakterijska svojstva meda će pomoći da raščistimo bilo akne kao dobro.

10. Pure sok od limuna

Možete primijeniti čisti limunov sok miješa s vodom na kožu, ali pazite ako imate osjetljivu kožu ili bilo koje otvorene rezove ili rane, jer to može ubosti. To je, međutim, vrlo efikasna u posvjetljenje kožu, a vi ćete samo je potrebno da se prijave jednom nedeljno za to imati efekta.

Koje su vaše omiljene domaće ljepotu savjete za poštenje?

load...