Saveti za lepotu

10 čudesnih šminkanja i trikova za dame sa tamnom kosom

10 čudesnih šminkanja i trikova za dame sa tamnom kosom

Biti crnka ne znači samo biti smeđe kose. Vaša kosa može biti duboko tamno braon, lješnjak ili više kao karamel, i vaše oči boje i kože ton će napraviti razliku u svom izboru šminke previše. Ali, ovdje u našem deset makeup savjete i trikove za žene tamne kose, gledamo neke od stvari koje možete učiniti za poboljšanje da je prirodna crnka ljepote koje imate, samo ne zaboravi nijansu smeđe, boja kože i boja očiju, kada odaberete savršen izgled za vas:

1. Za tvoje oči

Boja očiju će biti odlučujući faktor u izboru sjenilo, ali kao opće pravilo, smeđe i sive su najbolji za lepa brineta, možda s dozom crvene ili žute.

2. Za tvoje usne

Crnka kosa uokviruje lice savršeno i možete napraviti svoj usne ističu previše. Bright roze, crvene i šljive će istaknuti vaše usne lijepo protiv duboke boje kose. Ostati jasno od blijedo roze, iako, oni obično ne izgleda tako dobro sa svojim smeđa kosa.

load...

3. Za svoj temelj

Teška temelj može izgledati oštre protiv tamnu kosu, pa ići umjesto svjetlo do srednje. Ostati jasno ružičastih tonova; neutralan beiges sa glatkom, pa čak i pokrivenost će izgledati najbolje.

4. Provjerite svoje naglašava

Kada birate šminka nijanse zapamtiti vaše naglašava, kao i glavni boju kose. Pink tonovima idu dobro s plavuša naglašava i med nijanse dobro ide sa crvenim naglašava.

5. Rouge za brinete

Ruževi se može koristiti da naglase svoj lepe crte i živnuti lice. Rose ruž nijanse izgledaju fantastično sa smeđom kosom, ali podalje od breskve i kajsije nijanse, što može dati vašoj koži sive i beživotno izgled.

load...

6. Smokey eye look

Neki ljudi kažu da brinete su jedini koji zaista može izvući sa smoky pogled oka bez da se pojavljuju preoštro. Bogat Browns sa dosta eyeliner može izgledati zapanjujuće tamno smeđe kose.

7. Bakar i med za čokoladu smeđa kosa

Ako je vaša kosa je čokoladno smeđa, a zatim pokušajte zlato je, panduri i meda boje u šminku. Eksperimentirati malo, ove nijanse stvarno rade sa čokoladom smeđa kosa i možete ih miješati se previše sa bakarnim usnama i meda oči na primjer.

8. Idite Bold sa karamelom kosu

Ako je vaša kosa je više od karamele hlad, onda Bold sa šminkom. Sa kosom boje možete izgledati zapanjujuće sa svijetle, bold i jarke boje usana.

9. Shades of šljiva

U zavisnosti od boje očiju, nijanse šljive i ljubičaste rad jako dobro sa smeđom kosom, pogotovo ako imate zelene oči. Ove boje izvući smeđe kose lijepo, tako pokušati raznim nijansama i saznajte koje su one koje odgovaraju Vašim određenu kombinaciju kose, kože i boja očiju.

10. Shades of Navy

Još jedan besplatan boja za crnka kosa je mornarica. Navy eyeliner ili sjenilo izgleda sjajno s bilo kojom bojom očiju i ističe smeđa u kosi savršeno.

Dakle, lijepe djevojke crne kose, nadamo se da naći naše makeup savjete i trikove koristan. Slobodno podijelite svoju u komentar ispod teksta.

load...