Saveti za lepotu

10 hitaca u ljepoti i kako ih riješiti

10 hitaca u ljepoti i kako ih riješiti

Da li je to mjesto što je nastup na ONE NIGHT imate datum postrojio ili maskaru štapić za oči, ljepota hitnim slučajevima su apsolutni najgori. Trebalo bi zaista riječ izmišljena da opiše krajnje frustracije uzrokovane završio neverovatan eyeliner Flick, a zatim uništila kada ruku slučajno trza. Make-up greške i ljepotu hitnim slučajevima dogoditi da najbolje od nas, a oni zaista mogu dobiti na živce, ako ne znate kako sa njima. Srećom, mi smo sastavili listu najčešćih, i šta da rade kada se dogode. Ne kažem da nikad ne tretiramo!

Maskara nered

Ok, ti ​​si ruka slučajno trzao pravo na točne drugom si izveo svoj maskaru štapić dalje od trepavice i rekao maskara je sada na nos. Ne paničite. Možda ćete biti u iskušenju da počne mahnito struganje na inky crne zakrpe, ali trljanje u ovoj fazi će se dalje razmazuje samo. Najbolja opcija je da se nastavi s ostatkom vašeg make-up, puštajući maskara osuši, a zatim se vraćaju sa čistom, suvom vate. Lagano sastrugati maskara off nosa prije ponovnog miješanje svoj temelj. Kao nova!

load...

Ruž za usne na zubima

Ima li išta gore nego tražim u sjajnom odraz sati nakon što ste napustili kuću otkriti karmin na zube? A manje poznati trik koji treba da bude vikao sa krovova je da stavite prst u usta nakon što ste završili svoj ruž za usne. Jednom kada se opet povući svoj prst, svaki ruž za usne koji bi završio na zube je umjesto na prst i tvoje biserno-belima su karmina free. Oprati ruke, a ti si dobro ide.

Suha, peruta usne

Imate suha, peruta, usne i nema vremena na pretek? Grab i stare četkice za zube, a neki balzam za usne i lagano ga koristiti za piling vaše usne. Četkice za zube čekinje će nježno ukloniti suhe kože, a balzam za usne će pomoći da se obnovi toliko potrebno vlage. Ako ste u škripcu i bez rezervne četkicu za zube, ručnikom će učiniti sličan posao.

load...

Umoran?

Ako ste preskočili na spavanje i vaše tijelo se osjeća umorno, krv cirkuliše prema vitalnih organa, ostavljajući Vam paste bledilo i Puffy oči. Dodavanje licem punim make-up može ostaviti osjećaj cakey, tako da je najbolje da kada gledate kao zombi je da se fokusira na ponovno hidrataciju. Slap na svoje najbolje hidratantne kreme, nanesite nekoliko kapi za oči, sjajilo za usne, i držati neke sunčane naočale na licu.

Tan katastrofa

Ako ste imali lažni ten noćna mora i završio noge koje izgledaju kao sirast dimova, koristite malo izbjeljivanje paste za zube na posebno problematična područja. Na poleđini laktova i kolena imaju tendenciju da budu kosu područja koja lažni ten prijanja uz, tako da obratite pažnju na ove dijelove i koristiti pastu za zube za nježno ljuštiti. Izbjeljivanja element će blago se osloboditi višak boje.

Spot napad

Ako uhvatiti mjesto u razvoju na dan veliki događaj, okružiti kocku leda u kuhinjskom krpom i držite na licu mjesta za nekoliko minuta. Ako se nositi s tim, odmotaju kockice leda i rub u krug na licu mjesta lagano na nekoliko sekundi svakog sata. Ovo bi trebalo da pomogne srušiti otok i crvenilo, a čine područje lakše pokriti korektor.

Ako je vaš temelj je pretamna

Dobar kao rasvjete na kozmetičke šaltera može biti, to nije utakmica za prirodnim svjetlom. Ako uzmete kući svojim potpuno novi temelj samo da je to nijansa previše tamna - ne očajavajte u potpunosti. Mix oko od 2 - 3 temelj s 1 - 3 hidratantna krema na poleđini ruke prije nanošenja sa svojim uobičajenim četkom ili ljepotu blenderu. Formula će biti malo lakši, a možete ga potamniti sa bronzer ako je to potrebno.

Lak za nokte katastrofa

Lak za nokte ima čudan način da se radi samo o svuda se to ne bi trebalo biti, pogotovo kad se farbamo sa strane ne normalno koristiti. Ako ste Podgriz oznaku kada nanošenja nokte, nemojte uklanjati lak i početi iznova. Umjesto toga, samo umočite Q tip u nekim odstranjivač laka za nokte i povucite niz strane noktima, gdje vreba na višak laka.

Ponestalo suhi šampon?

Ako ste se probudio bez vremena za pranje kose i bez šampon za suvo pranje, bez panike. Posuti malo puder (ili riže u prahu iz dućana) u vašem korijene i pobrinite se da masaža u dobro. Puder upija višak masnoće i treba da te vidim kroz dan. Ako ste sve od talka, u krajnjem slučaju možete koristiti i lica, slobodi, prozirni prah izbrisati malih područja masti na prednjoj strani kose.

Žuti zubi

Ako ste strastveni čaja i kave pijem kao da smo, možda ćete primijetiti boju zub emajl raste imao malo više žuta kako vrijeme prolazi. Ovo je slučaj ako ste pušač, a to može biti teško nijansu prebaciti. Jednom nedeljno, DIP četkicu za zube u nekim sode bikarbone i četke, kao i obično. U bikarbonata će nježno ukloniti bojenja i pomoći vratiti zube na svom prirodnom biserno bijela države.

Nadam se da ste pronašli odgovor na svoje ljepote hitne slučajeve u ovom članku! Ako imate bilo kakvih više vrhu Beauty Tips želite dijeliti, spustiti ih u komentarima ispod.

load...