Saveti za lepotu

10 jednostavnih kućnih lekova za bubuljice

10 jednostavnih kućnih lekova za bubuljice

Nemojte gurati ga! Cijeđenje bubuljica, posebno onaj koji ne želi da izađe, će zapaliti kožu, šire bakterije, a može čak i ostaviti sa ožiljak, tako da bi bilo daleko bolje bave bubuljica drugi način. Moglo bi se, naravno, koristiti over-the-counter tretmani, ali oni mogu biti zaista oštra na koži i mogu izazvati iritaciju. Srećom, postoje bolji načini za liječenje bubuljica, pa pročitajte na, a vi ćete pronaći deset jednostavnih, ali vrlo efikasan, trikove koji će izliječiti bubuljica brzo.

1. Steam

Možete ohrabriti bubuljica da izađe, sve od sebe, bez ičega više od puna zdjela vrućeg vode. Drži glavu iznad posude za parenje vode i to će omekšati kožu, otvori pore, a koji će omogućiti sve što je blokirala pora i izazvati bubuljice da izađu iz kože prirodno.

2. Ice kocke

Za manje bubuljica koja je tek pojavio, brzo primjena leda može zaustaviti razvoj u punom odrastao mjesto. Okružiti kocka leda u nekim krpom i zatim ga držite protiv bubuljica za trideset sekundi. Hladnoće leda će smanjiti upalu i uzrokovati pore na ugovor, koji će vam pomoći gurati bilo kakve bakterije, mrtve ćelije kože i višak ulja.

load...

3. Tea Tree Oil

Ulje čajevca je još jedan od dobar dom pravna sredstva za bubuljice. To će smanjiti upalu, bore protiv bakterija, i pomoći će očistiti pore kao dobro. Nikada ne treba koristiti čajevca nerazreñenog na koži, pa miješati sa šest dijelova vode, a zatim primijeniti da na bubuljice i ostavili ga na trideset minuta. To će donijeti niz crvenilo i oticanje bubuljica i pomoći da se jasno da se brzo.

4. Sok od limuna

Kiselost u sok od limuna će raditi kao antiseptik na koži i ubijaju bakterije koje uzrokuju prištiće i to također radi kao adstringentno, tako da će smanjiti višak ulja na koži. Za najbolje rezultate, dab sok od limuna na bubuljice prije nego što odete u krevet i ostavite ga preko noći. Možda će vam dati ovaj tretman promašaj, iako, ako imate vrlo osjetljivu kožu.

5. Papaya

Papaya sadrži enzim koji pomaže da uklonite mrtve stanice kože i višak ulja iznutra blokirane pore, a sadrži i sastojak koji će smanjiti upalu. Za korištenje papaje za liječenje akni, mash up meso od zrelog voća, a zatim primijeniti pulpe u lice, ostavite ga da odstoji oko pola sata, a zatim isperite toplom vodom.

load...

6. Orange Peel

Narančine kore je još jedan od prekrasnih doma pravna sredstva za bubuljice. Jednostavno trljati unutar jednog narančine kore na bubuljice i askorbinska kiselina i vitamin C će se na posao odgušenje pore i smanjuje upalu. Za najbolje rezultate, oprati lice u toploj vodi prvo tako da se pore otvaraju malo, i ne koriste isti komad kore od pomorandže na više od jednog bubuljica, ili ćete jednostavno se širi bakterija oko tvoje lice.

7. Pasta za zube

Bijele paste za zube, a ne gel vrste, će se isušiti bubuljice i pomoći da zaraste. Ako primijetite da imate bubuljica u večernjim satima, tretiraju ga kocku leda prvo, kao što smo ranije opisali, a zatim nanesite malu mrlja od paste za zube i ostavite ga preko noći. Isperite hladnom vodom ujutro i, uz malo sreće, u bubuljice će nestati.

8. Soda bikarbona

Soda bikarbona je još jedan od jeftin i prirodnih kući pravna sredstva za bubuljice. Dodajte malo mlake vode da soda bikarbona napraviti pastu i zatim nanesite ga na lice i ostavite na sat vremena. To će smanjiti upalu i piling kože. Trebao bi ostati mnogo jasnije kože nakon samo nekoliko aplikacija.

9. Med

Iznenađujuće, med i čini jednim od velike kuće pravna sredstva za bubuljice. Med ima nevjerojatan antibakterijska i anti-upalni svojstva i neće osušiti kožu van na sve. Za korištenje meda za liječenje bubuljica, nanesite ga direktno na zahvaćeno područje i ostavite ga na trideset minuta. Med također ima ljekovita svojstva, tako da će vam pomoći da ne bi bilo ožiljaka biti ostavljen na koži kao dobro.

10. Zeleni čaj

Za ljude koji redovno pate sa bubuljicama, zeleni čaj, primjenjuje izvana može napraviti jako dobar tretman. Odnosi samo hladi zeleni čaj na lice i ostavite ga preko noći. To će smanjiti upalu, smanjiti proizvodnju sebuma, i bore protiv bakterija na koži kao dobro.

Koje su vaše omiljene dom pravna sredstva za bubuljice?

load...