Saveti za lepotu

10 jednostavnih ljepota za suve, krhke nokte

10 jednostavnih ljepota za suve, krhke nokte

Ako ste nešto poput nas, da ne posvećuju dovoljno pažnje nokte. Naravno, manikure su super. To je zabavno izabrati fensi boja, različitog dizajna i uživajte u malo TLC. Ali, da li se sjećate da plati odgovarajuću pažnju na nokte na dnevnoj bazi? Nismo mislili da - nas ni. I dobivanje manikura na redovnoj osnovi je skupo. To je novac koji bi mogao biti potrošen na važnije stvari, kao što su odjeću i obuću! Međutim, baš kao i vaša kosa, lice i usne, nokte treba obratiti pažnju previše (posebno u hladno). Mi smo sastavili listu deset lako savjete i trikove kako bi vaš suhe, lomljive nokte vratiti u život, bez razbijanje banke.

Daj nokte predah!

Nema više gelova ili šelak, barem za neko vrijeme. Baš kao što si ne bi zaspati svake noći s licem punim šminke, to je loše držati nokte u stalnom rotacijom različitih lakova i dodaci. Dodavanje ljepila i gelovi za nokte se suši, uzrokuje diskoloracije, a uklanjanje završava skidanje vrhu sloj vaše nokta. Najbolji način za početak ljubavi nokte pravilno ih daje čist početak!

Vlaže

Ovaj je tako jednostavno za napraviti i čini veliku razliku. Imam neki losion za ruke pri ruci? To je odlično mjesto za početak. Imaš li maslinovo ulje ili kokosovo ulje u ormaru? Utrljati nekoliko kapi u zanoktice za neke duboko uređaj. Ako ste zabrinuti da vaše nokte su izvan obim redovne predmete za domaćinstvo, ne bojim: Burt je Pčele je ovdje. Burt je Pčele zanoktica krema je unbee-lievable (sorry!), Kada je u pitanju oživljavanja bespomoćan Nokti. To je luksuzno debeo, a ima i ukusan, prirodan miris citrusa. Nanesite na nokte liberalno, i neka vlaga rade svoj posao.

load...

Clip, datoteke i ponoviti!

Možda odsutno gristi nokte, ili pokupiti na zanoktice s vremena na vrijeme. To je nešto što svi rade, a niko ne priznaje (gledamo na vas, Lohan). To je strašna navika, a svi znamo da. Postoje metode plutajući oko koje vam mogu pomoći kick naviku, ali mislimo da je najbolja opcija je prevencija. Ako vaš nokti su lijepo ukrašene i njegovan, onda je to daleko manje vjerojatno da će biti uvredljive visi nokat ili suvu kožu da se izabrali u.

Koristite nailbrush

Evo naša logika na ovom. Prvo, koji voli da prljavštinu ispod noktiju? To je odvratno, i izgleda gotovo kao loše kao okrnjen lak za nokte. Što je još važnije, iako, ako ne vidite blato ispod noktiju, ti si daleko manje šanse da pokupi, grizu, ili ugroziti integritet na bilo koji način - pristup je slična onoj od tri koraka. Drži nokti tražim svježe, a zatim zaboraviti o njima i neka rastu!

Zaposliti sobarica

U redu, mi se šališ (osim ako imaju sredstva da zaposli sobarica, u tom slučaju, možemo biti prijatelji?). Ono što zapravo znači je: biti izuzetno oprezni da se ne bi dopustilo ruke dođe u kontakt sa proizvodima za čišćenje. Hemikalije su neverovatno sušenje i oštre - noktima će biti naknadno drži nešto protiv tebe danima. Ako ne možete izbjeći poslove i čišćenje (kao i većina nas), nositi gumene rukavice kako bi vaše ruke sigurno i mekano.

load...

Biotin je sve

Čak i ako niste čuli za Biotin, vi ste gotovo sigurno progutao neki (možda čak u posljednjih nekoliko sati). Biotin je prirodni kompleks nalazi u jaja, orasi, mahunarke, mlijeko i meso. Sadrži masne kiseline i vitamin E, koji su fantastični za zdravlje vaših noktiju (i kosu i kožu, kao dodatni bonus). Ako se osjećate kao svoje nokte i dalje nedostaje u vitaminima nakon jela sve navedene namirnice, onda to može biti vrijeme za velike puške. Investirajte u nekim biotin vitamina i spremite se za nokte čelika. Ne brini... Oni dolaze u višnje ukus!

Ostanite hidrirani

Vidiš momke? To je zaista sve se vezati natrag u vlazi. Držanje tijela hidratiziranog cijeli dan, svaki dan će pokazati poboljšanje u vašoj koži, kosi, i da - noktima. Zadržavajući se hidrirana na vanjskoj strani je jednako važno (npr hidratacija) - morate da budete sigurni da piju vodu previše. Nose bocu sa sobom, napunite povremeno, a ne spusti dok je prazna!

Odabrati prave proizvode

Znamo da ne možemo vam lak za nokte bez zauvijek. Kada vam neminovno odabrati da nose lak za nokte i zatim ga uklonite, pobrinite se da tražiti lak za nokte za uklanjanje koji su meki na ruke, po mogućnosti sa aloe ili vitaminom E. Mnoge kuće također nose serumi i lakova koji jačaju, ili na tržištu za slab , lomljive nokte. Koristite ove nokte da rastu nokte bez brige o lom.

Ne zaboravite rukavice!

Prema strane modele, rukavice se često previde, ali vrlo važno. Osim vlaži oko 20 puta dnevno, ruku modela tvrde da nose rukavice kad god im ruke nisu u upotrebi. To je dobar način da se spriječi šteta, ogrebotina, slomljena noktiju, i isušivanja - i drži vas lijepo i toplo, previše!

Trošenje krema za sunčanje

Jeste li ikada vidjeli relativna razlika u godinama između Madonne ruke i lice? Dakle, u redu, malo punila i operacije vjerojatno ima neke veze s tim. Ali, mi smo spremni da se kladim da će Madonna ruke biti u mnogo boljem stanju da je znala da se prijave za zaštitu od sunca na njih svaki dan. Krema za sunčanje će spriječiti staračkih pjega, bora, i diskoloracije - i to će zadržati ljude nagađanje o vašoj dobi za mnogo godina da dođem.

load...