Saveti za lepotu

10 jednostavnih saveta za manikir

10 jednostavnih saveta za manikir

Nije svako ima vremena da provode sate u salonu imaju profesionalni manikir, ali to ne znači da ne možete imati velike nokte tražim. To je lijepo biti pampered s vremena na vrijeme, ali uz samo malo truda i znanja, možete sačuvati sebe teret vremena i novca i učiniti vaše nokte sebe. Ako ćemo učiniti svojoj kući manikir, pročitajte na, jer imamo deset velikih manikura savjeta za vas koji će vam pomoći da dobijete rezultate koje želite, na jednostavan način.

1. Uklonite sve tragove starih lakova za nokte

Jedini način na koji ćete dobiti taj glatko, savršeni finiš, je da se počne sa potpuno čistom platnu. Ukloniti sve posljednje tragove bilo koji stari lak za nokte s blazinicom i odstranjivač laka za nokte. Ne žurite kroz ovaj korak, jer čak i najmanja oznakom poljskih mogao upropastiti izgled novog nokte.

2. Ljuštiti ruke

Kada je stari lak za nokte je sve uklonjen, da je vrijeme da dam ruke malo blag tretman ribanje. Lagano piling ruke koristeći mješavinu maslinovog ulja i šećera, i to će ukloniti mrtve kože i ostaviti ruke meke, glatke i super čist.

load...

3. Potopite ruke u toploj vodi

Daj nokte dobro potopiti u toploj vodi za dva ili tri minuta. To će omekšati zanoktice i nokte i da u narednih nekoliko koraka mnogo lakše. Nemaju vodu prevruća, međutim, i ne ostavljaju svoje prste u za više od nekoliko minuta. Ako to učinite, nokte će malo proširiti i, kada će ponovo ugovora, koji mogu utjecati na završetak vašeg laka za nokte.

4. Pripremite svoje nokte

Nakon što ste osušio ruke, sada možete pripremiti nokte vodeći računa o zanoktice. Ne trim vaše zanoktice, jer oni su tu da zaustave bakterije dobiti ispod noktiju i, ako ih smanjiti, to može izazvati hangnails. Samo gurnite zanoktice lagano natrag prema prst.

5. Trim i oblikovati nokte

Odlučite o tome oblik noktiju želiš, to bi mogao biti ovalnog oblika, zaobljeni ili trg, a zatim, trim nokte, ako im je to potrebno, i da ih podnese u oblik koji želite. Ako imate bilo kakve promjene boje nokta, onda popravi nokte s noktiju tampon da ih uljepšati.

load...

6. Nanesite temeljni premaz

Primjenom sloj nokta prajmera priprema nokte za nokte koji je slijediti. To uklanja bilo prošle tragove ulja i također stvara površinu koja će se lak za nokte pridržavati bolje i ostati na duže. Ona također ima efekt malo dehidracije, tako da će uklanjanje vlage iz noktiju koji mogu loše reagiraju s lak za nokte kad ga stavite.

7. Nanesite boji lak za nokte

Kada se primijeniti lak za nokte, to je lakše ako počnete od sredine nokat i raditi svoj put van. Uvijek nanesite dva sloja boje na noktima i da će se pobrinuti da je boja za nokte zapravo dolazi kroz. Ako ste dobili za nokte u kožu, uklonite ga pažljivo sa vate umočen u malo acetona.

8. Seal vrhove noktiju

Da biste zaustavili nokte ubacujući, umotavati lak za nokte oko vrhova noktiju, i da će prestati vode i ulja dobiti između vašeg laka za nokte i nokat i razbijanje obveznica. To će učiniti vaš manikir izgledati savršeno za mnogo, mnogo više.

9. Nanesite premaz

Neka boja noktiju sjesti za neko vrijeme, tako da se suši i ne razmazuje, a zatim nanesite premaz. Samo jedan sloj premaz je sve što je potrebno i to će dodati dodatni sjaj na noktima i učiniti ih teže, tako da manikir će trajati duže. Druga prednost premaza je da su neki od njih su brzo sušenje i oni će učiniti cijelu manikira suho brže.

10. Dajte nokti vremena da se osuši

Postoje načini da se ubrza proces umiranja vašeg laka za nokte, ali najbolji način je da se pusti da se osuše sami. Dajte im dovoljno vremena da se osuši, a onda možete biti sigurni da su poboljšana sve do kraja. Dakle, zavalite, digni noge, i divim se tvojoj prekrasne nokte za pola sata!

load...