Saveti za lepotu

10 ljepota za vaš automobil

10 ljepota za vaš automobil

Skakanje u svoj automobil i vozio miljama može biti istinski oslobađajuće iskustvo; možete ručica niz prozor i ručica muziku i samo voziti i vidjeti gdje vodi taj put, ali ako idete na dugom putovanju, morat ćete spakovati neke ljepote Essentials biste bili sigurni da izgledaju najbolje kad dođete na odredište. Bilo da se vozite da vidiš porodice ili odlazak na romantični vikend, evo deset ljepotu osnove ponijeti sa sobom u automobilu koji će vam pomoći da izgledate svijetle očiju i lijepa kad izađe na drugom kraju.

1. Krema za sunčanje

Zatamnjenim staklima i klima uređaj će vas rashladiti na dug put, ali oni neće zaustaviti sunce gori kožu. Nanesite kremu za sunčanje prije nego što ste krenuli i vrh ga tijekom putovanja kao dobro. Ako ne, vi ćete završiti sa neugodnom slučaju opekotina duž jedne strane vašeg lica i duž jedne ruke.

2. Atomizer

Da bismo vam što nositi veliku bočicu parfema, odlijte neki svoj omiljeni miris u ruci, raspršivač džep veličine. Ako imate to predati se možete osvježiti sa spritz parfema kad god zaustaviti i kada dođete do vašeg krajnjeg odredišta.

load...

3. Blotting radova

Ovo je još jedan od važnih automobila ljepote Essentials. Kada putujete dugo, tvoje lice može dobiti masnu, tako da je paket kvaliteta upijajući radova je neophodno imati sa sobom u automobilu brzo očisti bilo sjaj sa lica. To je posebno korisno kada napravite pit stop i da je dame soba nije negdje da želite provesti previše vremena u!

4. Balzam za usne

Da li imate klima uređaj miniranja daleko ili krov širom otvorena elemenata, vaša koža može se osuši na dugo putovanje i da se posebno odnosi na vaše usne. Vlaženje usta sa balzam za usne prije nego što počnete na dugom putovanju i čuvajte ih hidrirana sa brzom primjenom balzam za usne kad uzmete pauze.

5. Jednokratne četkica za zube

Možete dobiti neke zaista uredan jednokratnu sada četkice za zube koje dolaze u kompletu sa malu količinu paste za zube i ne trebaju vodu. Nema pjene i bez nereda, tako da su samo u pravu za brzo osvježiti kada ste na dugom vožnje automobilom. Oni također napišite usta osjećaj puno čistije nego jednostavno žvakaće gume ili jede mint ikada mogao.

load...

6. Za dezinfekciju ruku

A za dezinfekciju ruku je apsolutni imperativ za putovanje, pogotovo kada uzmete pauze na benzinskim stanicama ili kafića na cesti. Duga putovanja auto odličan provod i oni mogu biti stvarno romantično, ali jedna stvar koja ih može izneveriti je nedostatak higijene u nekim ustanovama na cesti, pa igraju na sigurno i uvijek uzeti za dezinfekciju ruku s vama kako bi bili sigurni da ostanete klica besplatno.

7. Puder

Ako ne želite da se smeta sa puno lice šminka za duge vožnje, a zatim spakovati samo par ljepotu osnove u vašem automobilu glamura komplet. A puder će vam pomoći zadržati kožu od postaje sjajna i to je lako dati svoje lice brzo brisanje prašine, dok sjedite u automobilu. Nemojte biti u iskušenju da se prijave bilo šminka dok ste u pokretu, iako to zapravo samo ne vrijedi rizik da nesreće.

8. Bronzer

Vožnje za duži vremenski period može ispustiti boju iz kože, tako da je jedan od make-up Essentials možda želite da razmišlja o preuzimanju sa sobom je bronzer. Brzo aplikacije udubljenjima obraza i preko čela će vam dati instant dizanje i učiniti da izgledate manje umorno i isprane.

9. Dugotrajna maskara

Jedan od korisnih automobila ljepote Essentials je dugotrajan maskaru. Nikada ne možete biti sigurni što će se dogoditi na dugom putovanju, pa su neki dugotrajan vodootpornu maskaru će vas vidjeti kroz duge sate sjedenja za volanom. Barem ćeš znati da ako se negdje zaglavi, vaše oči će i dalje izgledaju sjajno i vaša maskara se neće pokrenuti.

10. Sheer ruž za usne

Heavy duty šminka nije u redu na duže vožnje automobilom, tako da se odluče za nisku izgled održavanje sa hidratantnim pukom ruž za usne koji će vam dati pop boju bez izrade se osjećate previše izmislio. Bez obzira na ljepote Essentials možete ponijeti sa sobom na auto put, ključno je da izgledaju odlično, ali osjećaju ugodno, pa neka šminka lagan i svjež i uživajte u vožnji.

Koje su vaše omiljene automobil ljepote Essentials?

load...