Saveti za lepotu

10 ljetne lepotice i ne trebate biti svjesni

10 ljetne lepotice i ne trebate biti svjesni

Dani su duži, vreme je toplije i sve čini svjetlija i više živ. Summertime je ovdje opet tako izaći svijetle odjeće, ljetne sandale i izaći i uživati. Prošlo je godinu dana, iako, od ljeta je poslednji put ovdje, pa evo podsjetnik na neke od ljepote dos za i protiv da razmišljaju o u ljetnim mjesecima:

1. Ne zaboravite da držite šminku hladnom ili na neki drugi način, može da se pretvori u gnjecav nered

Zapamti prošle godine, kada je vaša šminka pretvorila u gnjecav nered u torbi? Da, šminka štapa, tako držati tvoj na hladnom mjestu tijekom ljeta kako bi ga dobrom stanju.

2. Da nositi zaštitu od sunca kako bi zaštitili svoje kože od starenja 

Ne morate da se sjedi na plaži na suncu oštetiti vašu kožu. Zaštitite kožu primjenom kreme za sunčanje svaki dan i ne zaboravite da ga ponovo prijaviti na posebno svijetle i sunčanih dana. Zapamtite, takođe, da se krema za sunčanje treba primjenjivati ​​prije hidratantne kreme i bilo šminke kako bi dobili maksimalnu zaštitu.

load...

3. Slijedite pravilo "manje je više" i ne nose teške temelj

Heavy, krema na bazi temelj je previše u toplom vremenu. To će učiniti vaše lice znoj i okrenite temelj u ljepljive nered. Koristite ovlaživač u boji umjesto; to će biti daleko lakši i puno je bolji za toplog vremena.

4. Da li dobiti pedikir pre nego što izložiti prste na svijetu

Ljetna sezona sandala sezone, tako da ne zaboravite da je vaša stopala će biti na ekranu. A pedikir je obavezno, prije nego što izlažete prste na svijetu.

5. Nemojte nositi teška sjenila i maskaru, ako želite izbjeći rakun look

Samo uvijanje trepavice sa uvijač za trepavice vjerojatno će učiniti u ljeto i, ako ne nosite šminku za oči, bude lagano i držati ga vodootporan. Ne želite dobiti rakuna izgled.

load...

6. Uzmite za zaštitu od sunca ozbiljno i ne primjenjuju za zaštitu od sunca prije nego si stavio na bilo odeću

Stoji ispred ogledala, gola, će osigurati da ne propustite bilo mjesta, kada stavite na kremu za sunčanje. Dajte kreme za sunčanje 15 minuta da se osuši, prije nego što oblačenje, i vaša odjeća neće trljati ga na rubovima.

7. Ne zaboravite da hidratizira sebe i nosi bocu vode svuda idete

Ne uhvate bez piće. Uvijek uzeti bocu vode sa sobom, gde god da krenete. Pobrinite se da ostanete hidrirana u toplom vremenu, jer dobro hidrataciju je neophodna ako želite da zadržite vašu kožu i kosu gledajući zdrava.

8. Da li zaštitili svoju kosu i vlasište

Sunce može oštetiti vašu kosu, kao i vašu kožu. Zaštitite kosu i kožu glave od sunca noseći šešir, kad god ste na suncu za dugo vremena.

9. Ne zaboravite oprati hlor ili soli iz vaše kose

Uživajte u moru ili bazenu, ali nikada ne zaboravite da nakon toga isperite kosu. Koristite javni tuševi za brzu ispiranja, kada se iz vode, i češljate kroz sa detangling četkom.

10. Do zabavite se!

Ne može odlagati zabavljaju svi upozorenja da ste pročitali o tome na suncu. Ima više nego dovoljno vremena u zimskom periodu da prikrije i nositi bez sjaja boje, tako da stavi na najsjajnije odjeći, izaći i uživajte. Samo nekoliko jednostavnih predostrožnosti je sve što trebate.

Da li postoje neki drugi ljeto ljepota dos za i protiv koje biste željeli podijeliti?

Slobodno ostavite komentar sa svojim najboljim ljeta ljepotu tipova.

load...