Saveti za lepotu

10 malih promena u vašoj rutini lepote koja može napraviti veliku razliku

10 malih promena u vašoj rutini lepote koja može napraviti veliku razliku

To je sve previše lako zaglaviti u kozmetičkom kolotečini kada ste u stisci sa vremenom. Za većinu nas, rade ili studiraju sredstva ne dobijemo da se posveti onoliko vremena koliko bismo da isprobavanje novih trendova ljepote ili ulaganje vremena u nama samima. Ako ste nedavno osjećaj malo sjaja, onda imamo pravu stvar za vas razbudi. Naša prvih deset savjeti imaju brz, jednostavan i jeftin način da povećate ljepote rutinu i ubrizgati malo napalilo u svoj izgled. Čitajte budu inspirisani!

Feniranje kosu na "pogrešne" strane

Ovim mislimo uzeti u obzir na koji način svoj rastanak obično padne, i ugasi kose na suprotnoj strani. Dakle, ako vaša kosa prirodno čisti na desno, koristite okrugle četke i raznese ga na lijevo umjesto toga. Kada se kosa osuši, okrenite ga preko svoje uobičajene stranu i uživajte u dodao odskočiti! Sušenja kosu na ovaj način znači da neće ravno pasti protiv skalpa, i da će imati još mnogo toga tijelo i odskok. To je super mala promena na ljepotu rutinu, ali jedan da ćete biti drago što ste napravili.

load...

Oprao obrve unazad

Kada ste popunjavanje obrva, neka vrsta čudno, ali vrlo efikasan savjet je da opere dlake unazad pre nego što ih popunite. Na taj način, možete jednostavno vidjeti bilo oskudni područja sa manje kose, i fokusirati se na popunjavanje te zakrpe prvi. Kada završite, operi obrva kosu uobičajeni pravac, a vi ćete imati pune, prirodne obrve tražim.

Red svoju liniju za vodu i uske linije

Dodavanje linija bijelih eyeliner kako svoju liniju za vodu (iznad dna trepavice) i svojim uskim linije (ispod vrha liniju trepavica) je vrhunski trik koji će učiniti vaše oči izgledaju mnogo veći. Bela linija stvara optička iluzija i bjelinu tvojih očiju čini se da idu na duže. Napraviti bijele eyeliner deo vaše svakodnevne ljepote rutinu, a vi ćete postići srna očiju pogled u nema vremena.

load...

Spritz tvoj parfem svuda

Da bi vaš parfem traje cijeli dan, ne bi trebalo biti prskanjem na više mesta nego samo vrat i zglobove. Toplina iz vaše kože pomaže miris zrače, tako da se fokusiraju na prirodno toplijim područjima kao što su leđa kolena, pregiba lakta i iza ušiju. Ako želite dodatnu Whoosh mirisa, SPRITZ malo u kosi previše. Ćete se miris opojnog ceo dan.

Učiniti vaš usne rad teže

Mi smo dobro upućen u korištenju za usne kako bi vaš usta punijima, ali da li ste znali da je punjenje u usne liner pomaže svojim ruž ostati duže? Umjesto da samo obloge izvan vaše usne, prebacite proizvod na površinu tvojih usana kao dobro. Ako ste nakon mat boju, možete zaustaviti, ili dodati ruž na vrhu za obojene usne sa izdržljivost. Usana liner djeluje kao temeljni premaz i zaustavlja karmin od širenja u uglovima usta i topi.

Varati Flicks cat-eye

Ako vaš eyeliner igra ostavlja puno da se željeni, a zatim pokupiti vašu kreditnu karticu. Ne, ne kupuju usluge make-up profesionalni (želimo), ali će staviti na vanjskom kutu oka. Line karticu dijagonalno prema kraju obrva, i koristiti ga kao vladar nacrtati Flick. Kada uklonite kreditnu karticu, naporan rad će sve biti učinjeno za vas - samo podesiti debljinu linije u skladu sa vašim izgled. Feline laganih udaraca u trenu!

Dati svoje proizvode za njegu kože režim pojačanje

Ako želite dati svoj noćnim ljepotu rutina ozbiljan udarac, onda vam je potreban da se predstavite u svijet seruma. Serumi su tajna lijepe, podatna koža koja svijetli. Primjenom seruma prije uobičajenog hidratantne kreme supercharges proizvod i omogućuje vlagu barijera da se stvore, osiguravajući da se probudite sa oh-tako meku kožu. Za noćno vrijeme, mi bismo preporučujemo bogat, obnavljajući serum, i za dan nositi, upaljač, vlaži jedan. Nakon koristiti nekoliko tjedana, primjetit ćete vašoj koži ima zdravi sjaj - čak i bez make-up.

Seal svoj make-up sa kocku leda

Ovaj čudan i prekrasan trik je zgodan, do-it-at-home jedan. Ako ste upravo nanosi ruž za usne i želim da traje, trljati leda-kocke preko usta lagano za brtvljenje u proizvodu. Nismo sigurni kako se to radi, ali to je dojavu da je izrečena iz generacije u generaciju - i dokazano je istina. Ako želite da vaš Lippy traje do ranih jutarnjih sati, onda je ovo savjet za vas.

Zamijeniti bronzera za kontura u prahu

Većina nas su krivi korištenja bronzera pod našim jagodice da ih naglašavaju, ali većina bronzera sadrže tople pigmente dizajniran da oponaša sunčeve efekte na koži. Bronzera sa zlatnim pigmentima treba primijeniti na mjestima na suncu prirodno pogađa: vrh jagodice, most nosa, čelo i bradu. Da se oblikuju lice, trebalo bi da koristite svrhu izrade konture prah, koji se prirodno cool zategnut da imitiraju sjena. Pop ovo ispod jagodica za istinski prirodan izgled.

Pat proizvoda u vašoj koži

Mnogi od nas uzeti "udari na" pristup kada je u pitanju naša make-up, trljajući u naš temelj i korektor da ih apsorbuju brže. Svi smo stvarno postizanje kad ovo radimo širi proizvod iz dalje i što pokrivenost upaljač. Ako želite da vaš make-up da imaju maksimalan učinak i izdržljivost, trebalo bi biti lagano dodirnuti proizvod u kožu, a ne samo trlja na vrhu.

Nadam se da ćete uživati ​​u isprobavanju ljepotu ove savete, javite nam ako imate bilo kakvih pitanja?

load...