Saveti za lepotu

10 mora imati osnovnu plažu koju svaka devojka mora imati

10 mora imati osnovnu plažu koju svaka devojka mora imati

Opet ljetno vrijeme, a meteorolozi kažu da bi to mogao biti najbolji ljeta još! Dakle, ako se ide na plažu ove godine, sada je pravo vrijeme za početak planiranja za one lijeni vrućim danima na moru. Malo pripreme, kako bi bili sigurni da imate sve osnove plaže u torbi za plažu, će osigurati da imate stresa slobodnog vremena na suncu, pa pročitajte ovih deset must-have plaže osnove svaka djevojka mora imati, tako da ne uhvate van.

1. Veliki torbu za plažu

Broj jedan na listi mora biti velika plaža torbu sa dosta džepova. Pobrinite se da ima dovoljno prostora za sve vaše plaže osnove, napravljen je od izdržljivog materijala, te da ima dosta džepova, tako da možete lako pronaći manjih predmeta.

2. Plaža šešir

A plaža šešir je od izuzetnog značaja za jedan dan u vrućim suncem. Širok oboda šešira će zadržati sunce ti glavu i lice i prestati da te dobiti spalio ili dobiti toplotni udar. Također će štititi vaše vlasište i kosu od razaranja i sunca i vjetra i pomoći da osjećaš i tražim kul.

load...

3. Sunčane naočale

Sunčane naočale su imperativ za bilo koji izlet na otvorenom, ali posebno za izlete na plažu. Oni će zaštititi vaše oči od sunca i od sjaja iz oceana i, ako vetar ne pokupi, oni će vam pomoći zadržati pijesak od ulaska u oči previše. To je najbolje da ne uzimaju svoje najbolje i najskuplje par ipak, samo u slučaju da ih izgubiti, ili se ogrebe.

4. Veliki kupaći kostim

Ne zaboravite da provjerite svoj kupaći kostim prije nego što krenete sa plaže kako bi bili sigurni da je to još uvijek dobro pristaje i ne izgleda izblijedio, ili od datuma. A dobro, dobro dolikuje odijelo osjećat ćete se odlično, ispunite vam samopouzdanje i nećete se brinete o tome da se skine u vodi.

5. Telefon torbicu

Ako želite da slušate neke melodije na plaži, ili ostati u kontaktu, onda ćete morati da zaštitite svoj telefon od vode i pijeska. Pazi za otporna torbica za telefon vodu da možete zadržati svoj telefon u i dalje ga koristiti sa slušalicama. Oni su jeftin važnosti da bi mogao spasiti svoj telefon od ozbiljnih oštećenja. Isto tako, ako će biti na plaži cijeli dan, rezervnu bateriju za vaš telefon može biti dobra ideja previše.

load...

6. Za sunčanje i balzam za usne

Trebat će vam da zaštitite svoju kožu i tvoje usne od sunca, tako da ne zaboravite balzam za usne i krema za sunčanje. Stručnjaci preporučuju da je najbolji krema za sunčanje za dan na plaži treba da ima SPF od 30 ili više, da vas zaštiti od opekotina od UVB zraka sunca i to bi trebalo da bude širok kreme za sunčanje spektra, koji će zaštititi vaše kožu od UVA zraka.

7. Veliki plaže ručnik

Veliki, meka i šarene plaže ručnik bi trebao biti u torbi previše, a veći, to bolje! Ako se nađete bez ležaljku, možete ležati na svoj ručnik, možete ga omotati oko vas, ako vam je potreban odmor od sunca i, ako je to super-soft ručnik, to neće biti tako bolno kad suvo sebe, ako se desi da se malo opekotine.

8. Flaširana voda

Znate li koliko je važno da ostane hidrirana, tako da uvijek uzeti bocu vode sa sobom na plažu. Možete vrlo brzo postati dehidriran kada ste na suncu cijeli dan i koji bi mogli učiniti da se osećate prilično loše i uništiti dan. Ako imate vodu sa sobom, možete na pice kad god bude potrebno jedan i nikada ne moraju da napuste savršeno mjesto na plaži. Također, preporučujemo vam da date prednost staklene boce, a ne plastike one.

9. Nešto dobro za čitanje

Spakovati dobru knjigu i nekoliko vaših omiljenih časopisa previše. Plaža je idealno mjesto za uhvatiti se na nekim čitanje, dok je ležao leđa i uzeti na suncu. Ništa preteško, iako; časopisi sa kratkim člancima je često najbolji, a onda može uhvatiti i spustiti se ponovo kad god želite.

10. Losion poslije sunčanja

Sunca, soli i vjetra će se osušiti vašu kožu od brzo, tako da bude pripremljen i imaju neke losion poslije sunčanja u torbu za plažu. Korištenje i nakon sunčanja hidratantnu kremu će rehidrirati kožu i to će pomoći kako bi vaš ten traju duže previše.

Koji su vaši morate imati plaže Essentials?

load...