Saveti za lepotu

10 načina da budete sigurni da ćete najbolje izgledati na slikama

10 načina da budete sigurni da ćete najbolje izgledati na slikama

Možda zvuči očito, ali kada je u pitanju uzimanje savršen autoportret, dobra rasvjeta je ključ. To ne znači da sija baklju u lice će te pretvoriti u Karlie Kloss, ali dobar, čist izvor svjetlosti može ići dug put. Okrenite se suočiti sa prozora ili lampu direktno, nego bočnih ako možeš, jer na taj način lice izgleda svijetao, pa čak i bez šanse za sjene upropastiti ujednačen ten.

Čuvajte se 'Ghostface' efekt

Ikad zapitali zašto ste otišli iz bronzan boginje završiti ghoust u fotografije snimljene sa blicem? Čest mit je da kupujete pogrešnu nijansu make-up, ali to nije slučaj. To je zapravo SPF u temelj, korektor ili puder koji je uzrok nemrtvih izgled. SPF je spasilac tokom dana, ali ako želite savršene fotografije noću - potreban vam je temelj bez njega. Dakle, jedan od velikih savjeta kako izgledati dobro na slikama je da se dva odvojena dana vremena i noći temelje, a ne moraju biti skupe. Drogeriji temelji su često samo kao dobar kao svoje high-end drugovi - samo zapamtite da premijera i postaviti tako da izgledaju poliranog cijelu noć.

load...

Angles, dragi

Ahh, vječni bitka sa uglovima. Preniska i izgledaš kao palac, previsok i ruku izgleda duže od slenderman a. Osim ako ste profesionalni model, to može biti teško raditi nešto što uglovi su najbolji. Kao opće pravilo kada snimate autoportret, kamera bi trebao biti nešto veći od nivoa očiju i što dalje će ruku dostići. Na taj način, vaše oči izgledaju veće, a nema ružne pod-the-brade snimke. Praksa čini savršeno, a ako imate rezervnu 5 minuta, pogledajte u ogledalo i vidi šta vi mislite. Desna strana ili lijevo strani? Otvoren usta osmeh ili zatvorena? Kada ste odlučili, automatski ćete osjećati više samopouzdanja kada je objektiv kamere je na tebi. Nema ništa privlačnije od toga!

Protresite ga

Ako si blagoslovljen sa koji imaju prirodno obiman kosu koja ostaje staviti da pada kiša ili sunce, ti si blagoslovljen, (a mi smo vrlo, vrlo ljubomoran). Za one od nas koji nedostaju u ovom odeljenju, najbrži i najlakši način kako bi vaš rast kose od 4 do solidne 8 na Hot dlake grafikona je da se okrene i trese. U osnovi, pretvaramo svoj omiljeni džem igra, a tadašnji šef bang kao da si ne može pomoći. Flip kosu naopako, i dati korijena brzo nakostrešilo kroz prstima. Kada se ponovo flip kosu, vi ćete imati privremeni poticaj ukusnih volumen koji ti trajati dobrih deset minuta - dovoljno vremena za improvizovani Photoshoot.

load...

Translucent puder

Ovo je još jedan od velikih savjeta kako izgledati dobro na slikama. Završni radovi u prahu ublažava nesavršenosti, pretvara masnu platnu u mat jedan, i uglavnom završava svoj make-up. Dok većina apoteka marke zalihe niz u boji u prahu tako da odgovara vašem tonu kože, postoji samo jedan vam je zaista potrebno. To je apsolutna NAJGORE kad izaberem boju mislite da će vam odgovarati, a kasnije otkriti čini lice u cjelini drugu boju od vrata. Proziran puder se odavno koristi lepotom giganti poput Chanel, ali drogerijama su vruće na svojim rep. A prozirni puder vam omogućava da koristite isti kad si pocrnio i kad nisi, i to je dobar način da se spasi svoj teško zaradili penija. Stvar koju treba biti oprezan s ovdje je više-aplikacija, kao bijele ili prozirne prah imaju tendenciju da se pokupi više od blica. Čak i ako izaberete najbolje HD prah tamo, preko primjene rizikuje ozbiljne make-up nezgode. Koristite najmanju količinu praška na konzerve se to izbjeglo, i pobrinite se da koristite fluffy, mekom četkom da zaista spoje proizvoda.

Get fleeky highlighter u jednom brzi korak

Dugogodišnji omiljeni vrhunac naše je MAC mineralisati kože Završi u Meki i nježan. To je savršen biserna, pigmentirana marker i izgleda dobro bez obzira da li je malo ili puno primijeniti. Najbolji savjet za izradu sigurni da vaše fotografije odražavaju vaše IRL vrhunac sjaj savršeno je dodavanje spritz postavljanja sprej u miks. Nanesite svoj highlighter kao normalan koristeći suvu, fluffy četkom, a zatim sprej neki sprej postavke na četkicu i ponovo primijeniti. Drugi krug blago vlažnim highlighter pojačava efekte proizvoda i daje vam mokro izgled finiš. Sprej postavka također znači da će se vaš vrhunac Poppin 'do dugo u ranim jutarnjim satima, i blicem će postaviti ga još više.

Uokviruju oči

Ovo je još jedan od dobrih savjeta kako izgledati dobro na slikama. Na fotografijama, to je lako za funkcije koje se gubi. Kvalitetu svog objektiva kamera, boje u kadru i osvjetljenje doprinose do cilja konačnog lako. Eye make-up ima tendenciju da nestane na fotografijama, kada su ti oči otvorene (tako skoro svaki, zatim), posebno ako nosite nude nijansama. Jedan naizgled očigledno, ali često previdi savjet je da koristite crne tečnosti ili gel liner za definiranje očiju. Ako su oči ogledalo duše, eyeliner lagane udarce su zavjese. Nanošenjem tankog liniji kao blizu gornje linije trepavica moguće traje sekundi, i proizvodi za završnu liniju utakmicu u mačji flick će naglasiti oči i učiniti ih većima. Pozdravite Bambi oči!

Liniju te usne

Usne je apsolutni sječena u našem make-up torbe zbog svoje svestranosti. Može se koristiti u cijelom usne za stvaranje mat efekt, ili samo da naglasi svoj vanjski usne liniju za punije usne. Stvarno jednostavan način da se osigura usne u potrazi vrhunski na fotografijama je da zgrabite brod u istoj nijansi kao prirodne usne. Na taj način, možete ga koristiti bez obzira na ruž boje ide na vrhu, i niko neće moći reći da si namjerno izvući preko linija. Ovaj tip ima vlastitu čak i uz najdublje nijanse crveni ruž, i radi na isti način kao tečnost liner za definiranje funkcijama i pobrinite se da si spreman za to.

Dajte iznad savjeti Pokušajte, i recite nam što mislite u komentarima. Koje su vaše omiljene savjeta kako izgledati dobro u slikama?

Happy nasrtljiva!

load...