Saveti za lepotu

10 najčešćih grešaka za uklanjanje kose

10 najčešćih grešaka za uklanjanje kose

1) Ingrown kosu

Urasle kosa može se pojaviti nakon brijanja ili depilacije. Kako se to izbjeglo neželjeno problem? Pobrinite se da redovito piling vaše kože, jer je to jedan od najboljih "lekovi" od uraslih dlaka! Ako već imate neke urasle kosu - nježno utrljati to područje uz piling, to će vam pomoći da riješi mrtvih ćelija, akumulirani na površini kože, sprečava urastanje dlaka iz ponovo javljaju. Također, pobrinite se da se nježno ljuštila kožu prije brijanja ili depilacije.

2) Dull oštrice za brijanje

Brijanje noge sa tupim brijačem može donijeti više problema, nego dobra. Ne samo to može uzrokovati nakon brijanja crvenilo i padova, ali i, bez sjaja oštrica brijanje neće ti to blizu i glatko brijanje želite. Zbog toga, pobrinite se da zamenite noža, u najmanju ruku, nakon 4 upotrebe ili, neki stručnjaci čak preporučuju da bacite žilet nakon svakog brijanja.

load...

3) za brijanje nakon topla kupka

Kada smo potopiti u kadi, toplom vodom čini naše noge malo dah i otiču, koji mogu sakriti naše vlasi malo i sprečavaju nas dobiti tako blizu, glatko brijanje želimo. Stoga, ako volite brijanja, uzimajući vruće tušem ili kadom, pobrinite se da se to uradi u prvih 5 ili 10 minuta.

4) Preskakanje kremu za brijanje

Krema za brijanje može napraviti najveća razlika u procesu uklanjanja dlačica, čineći kožu izgledati mekom, glatkom i irritatons-free. Ako nemate svoj krema za brijanje pri ruci, možete jednostavno koristiti maslinovo ulje ili balzam za kosu umjesto toga, oba mogu uspješno "pretvarati" biti vaš za brijanje i obaviti posao još bolje, nego stvarni proizvod.

load...

5) Kemijski piling prije depilacije

Izbjegavajte korištenje kemijskih pilinga proizvoda prije depilacije, jer to može učiniti vašu kožu vrlo ranjiva i osjetljiva, tako da oštra depilacija može oštetiti ga, potkrada gornjih slojeva kože, zajedno sa kosom. Prestanite da koristite sve hemijske piling proizvode, barem tjedan dana prije depilacije.

6) za brijanje suhe kože

Nikada ne brijati suhu kožu, jer to može dovesti do pojave nepoželjnih urasle dlake, brijač opekotine i raznih iritacija. Pobrinite se na mokru kožu toplom vodom prije brijanja, to će pomoći omekšati ga više čist i precizan brijanje.

7) za brijanje protiv rast kose

Pokušajte da uvijek brije u istom pravcu, kao vaša kosa raste, to će vam pomoći izbjeći urasle dlake, brijač opekotine i udaraca.

8) Nije ispiranje brijač između udaraca

Pobrinite se da isperite oštricu između svakog moždanog udara, to će osigurati bliže i više čak i obrijati.

9) Brijanje s hladnom vodom

Poželjno je da koristite toplu vodu kada se brijete, učinit će vašu kožu mekšom i da će olakšati brijanje. Ako brijati s hladnom vodom, možete lako propustiti pojedinim mestima (što može biti vrlo neugodno), a možete čak i smanjiti sebe.

10) nestala određena područja

Jednom kada ste završili brijanje, pokrenite prstima preko noge da biste pronašli područja koja ste vjerojatno propustili. Neki od tih područja mogu uključivati ​​kolena, most vašeg stopala, vjerojatno, preko prste i zglobove.

Nadam se da ste našli brijanja i depilacije ove savjete korisne.

Koje su, po vašem mišljenju, neke druge greške uklanjanje zajedničkih kosu? Slobodno podijelite svoje misli u odjeljku komentar ispod.

load...