Saveti za lepotu

10 neobičnih načina upotrebe lak za nokte

10 neobičnih načina upotrebe lak za nokte

1) Dodajte dašak glamura na cipele. Ti to možeš lako koristi za nokte u raznim bojama. Na primjer, ako želite stvoriti divan trendi obrasce na cipele, želite da slikam svoje inicijale na njih, ili ako želite napraviti "nos" za cipele bijele ili roze, koristite traku da pokrije dio svog cipela koje ne želite da se slikam, a zatim koristiti lak za nokte četke, boje četke ili spužve slikati boju na svoju obuću, završimo s vrha kaput, čekati da se osuši i završili ste! Ste upravo napravili custom made cipele koje su ne samo jedinstven, ali također imaju svoj osobni dodir.

2) Lak za nokte može se koristiti za sve vaše etikete razmazuje dokaz. Ako želite da budete kreativni i pisati posebne oznake za identifikaciju soli i papira, razlikovati boce šampona ili želiš napisati svoje ime na prstenu zvono vaša vrata i da ga tamo ostati duže - možete koristiti jasno lak za nokte na kaput vaše etikete i da ih apsolutno mrlju dokaz.

3) Možete koristiti različite lak za nokte boje da custom made nakit. To je vrlo jednostavan način da glamorizovati vaše garderobe i da izgleda super moderan. Možete odgovara vašem minđuše sa svojim narukvica i ogrlica ih sve slikao sa sličnim obrascima, "marbleize" njih ili, ako ste stvarno kreativni, možete napraviti svoj vlastiti slike na dragulje koristeći nokte različitih boja. To može biti jako zabavno!

load...

4) Možete lako zatvoriti svoj koverte koristeći jasno lak za nokte, umjesto lizanje ljepila na poleđini koverte svaki put...

5) Koristite lak za nokte da naslika svoje ključeve, ovako ćete lako razlikovati koji ključ je od ulazna vrata, a koji je ključ vašeg mail box.

6) Dodajte dašak glamura na svoj make-up četkice koriste lak za nokte. To je vrlo jednostavan i kreativan način kako bi vaš make-up četkice izgledati slatko i original - samo ih slikati sa posebnim obrascima koji vas najviše inspirišu i da izgledaju kao jedna jedinstvena šminka set.

load...

7) Stop radi u čarape - samo Navlažite jasno lak za nokte na oba kraja staze i spriječiti suza iz potrošnje i dalje. To je jednostavan način da se nositi svoj omiljeni čarape duže.

8) Ako imate prekrasne naušnice, ali ste alergični na taj metal - pokušavaju da kaput dio vašeg naušnice da dodiruje kožu sa jasnim lak za nokte, pričekajte dok se osuši i pokušaj da staviš prsten na - nećete imati alergijske reakcija više!

9) Donesite "novi život", sa svojim starim predmetima mobilni telefon. Možete ih kreativno slikati sa svojim obrasce pomoću različitih lakova za nokte boja ili možete dodati neke "bling" sa svojim slučajevima mobitel sipanjem glitter na vrhu okrečene lak za nokte, onda zapečatiti sve sa top coat, i voila, imate potpuno novi trendi mobitel slučaj!

10) Koristite jasne lak za nokte za lako igla navoja. Odnosi samo neki lak za nokte na cut nit, a zatim se kotrlja kroz prste da bi se brzo osuši, onda ćete vidjeti kako se lako nit će proći kroz oko igle.

Nadam se da vam je bilo korisno. Slobodno podijelite svoju neobične načine da koristite lak za nokte u odjeljku komentar ispod.

load...