Saveti za lepotu

10 neverovatnih saveta o tome kako da raste i elegantno oblikujete svoje šargarepe

10 neverovatnih saveta o tome kako da raste i elegantno oblikujete svoje šargarepe

Šiške mogu izgledati sjajno, oni mogu izgledati lijepo, slatko i šik, ali isto tako može biti bol, pogotovo kad pokušavate da ih izraste, pa pogledajte ovih deset ideje za styling šiške i čuvajte ih izgledaš zanosno:

1. Twist natrag

Jedno jednostavno rješenje je osnovni zaplet nazad. Jednostavno se rastanemo kosu na sredini i okrenuti ih. Zatim, PIN vratiti obrtima, što se tiče da će ići, s Bobby igle za strane vaše kose.

2. Side rep

Nosi konjski rep niski i na jednu stranu omogućava vam da okrenete ili pletenicu šiške na ponija. Pletenicu će držati šiške na mjesto i strani ponija je elegantan odgovor na čuvanje šiške pod kontrolom, dok oni rastu iz.

load...

3. Stari dobri za glavu

Trake nisu dobri samo za djecu, možete se odrastao one da učine isto, od osnovnih crne do više glamurozne dizajna. Kada koristite traku za glavu, iako, pazite da se krajevi šiške ne viri iza glave bend.

4. Bočnog dijela

Možete sakriti činjenicu da ste raste iz šiške s otvorenim bočnog dijela. Stilu, dok vaša kosa je mokra; primijeniti neki gel za kosu, a zatim zakačite šiške u mjestu s Bobby igle i onda, ili dopustiti kosu da se osuši prirodno ili koristite fen. Ako vaš šiške je potrebno malo više ohrabrenje da ostanu na mjestu, a zatim pokušajte koristiti neke lajsne voska.

5. Dvije faze preraste

Možete prerasti šiške i, u isto vrijeme zadržati ih. Ako zakačite nazad gornjem dijelu šiške i ostaviti kraći dio na mjestu i ukrašene, i dalje možete rasti iz gornjeg segmenta, držeći se rese. Jednom vrhu delovi su dovoljno dugo, možete uklopiti u druge dlačice na dnu, a onda, neka rastu suviše.

load...

6. Bridgette Bardot izgledati

Je Bardot pogled postoji već neko vrijeme, a sada je usvojila mnoge poznate ličnosti. To je, pola se vidi, da ste dobili po zakačiti ti kosu od krune, a zatim ostavljajući duge šiške da uokviruju lice. Izgleda slatka, ženstvena i elegantna, pokušajte ga!

7. Držite ih ukrašene

Nešto što se trude da izraste može izgledati malo čudno koncepta rezanja, ali imajući ih uredno će se prikrila činjenicu da ste raste ih. Pitajte svog stilista da im smanji pod uglom, i jednostavan stranu sweep će ih zadržati iz vaših očiju.

8. Bang pletenica

Još jedan jednostavan način da oblikujete šiške je sa pletenicu. Možete koristiti elegantan francuski pletenica, koji je uvijek u stilu ili pokušati labavu pletenicu. U svakom slučaju, to će pomoći da vaše šiške dalje od očiju.

9. Koristite lak za kosu

Limenka dodatnih čvrsto držanje lak za kosu mogla postati vaš najbolji prijatelj, dok ste raste iz šiške. Možda ne uživaju pomisao kartona poput kose, ali će zadržati svoju kosu na mjestu, koji god stil ste odabrali za šiške.

10. Eksperiment s dijelovima

Postoji mnoštvo stilova da pokušaju i varijacije na različite teme. Eksperiment s Vaše strane, dodajte pletenice ili pola pletenice i različiti dodaci za kosu, i možete izgledati moderan i elegantan, a šiške da preraste.

Koje su vaše omiljene savjete o tome kako raste i stil šiške elegantno?

Iznesite svoja razmišljanja i oblikovanje kose savjeti u komentar ispod teksta.

load...